10

Анонимен

преди 2 месеца

Абе тоя няма ли кой да го гръмне! Народът ***, обкръжението му подлизвачи, опозицията избита.. ....

9

Аз Съм Жо Бай Дэн

преди 2 месеца

ей ги Митеран и Хелмут са вече тука - Да Живее Кралицата, Момчета!

8

Христо Христов

преди 2 месеца

Отделно, бай дън и блинкен са пример за провалени политици, отблъснали стремящата се към сътрудничество с тях Русия към Китай.

7

Пантелей

преди 2 месеца

Точно пък американците да ми говорят за безотговорност е малко смешно. Подпалиха войната, обещаха, че ще помагат до края, а после се скатаха.Безотговорно е да правиш опасни патогени в лаборатории в чужди държави и да ги изпитваш върху хората. Безотговорно е да предлагаш за продажба ваксини без нужните сертификати и изпитвания. Безотговорно е да правиш арабска пролет и да тъпчеш най-близките си съюзници с мигранти. Безотговорно е в Афганистан са използваш месни *** и после да ги изоставиш.

6

Христо Христов

преди 2 месеца

Те така го игнорираха и когато призоваваше за преговори за Украйна и НАТО.

5

паф

преди 2 месеца

е, какво има за неразбиране - много ясно ви каза путин, АКО ни нападнете имаме ядрен отговор! стига с вашите лъжи! какво искате, да стои със скръстени ръце....това не ви е афганистан, сирия, ирак - това е ВЕЛИКА РУСИЯ!

4

СВОЙ

преди 2 месеца

НАТО е най-голямата опасност за унищожението на Света!Юни месец трябва да се гласува за нови Евродепутати,които да спрат Европа от пътя на войната по който е тръгнала!

3

Анонимен

преди 2 месеца

И Сащ и запада не престават да мътят водата и да преиначават думи и значения.

2

Дебелия дом

преди 2 месеца

Разполагането на американски военни бази в източна Европа е сериозна заплаха за сигурността, не толкова на РФ, колкото на източно европейските държави.

1

Анонимен

преди 2 месеца

А да се налива масло в огъня като се дават милиарди и оръжия вместо да се призовава за мирно решение не е ли безотговорно?!Русия няма как да загуби.Може само да се сбъдне това,което каза баба Ванга,че ФАЩ ще ги погуби старостта.