745

Анонимен

преди 7 месеца

Сенатор Тъбървил: Не съм гласувал за никакви пари за Украйна,защото не могат да спечелят срещу Русия! Ние,САЩ предизвикахме тази война! Пита се в задачката кой е по-наясно с глобалните процеси,нашенкия неадекватен на майтап премиер,или американския сенатор??? Сапунджията,че е смешен,смешен е,че е жалък,жалък е! Поне да се скрие за да не става за резил,а и да не прави БЪЛГАРИЯ за посмешище с жалкия си слугинаж!!! Падението на този е бездънно!!!

744

Анонимен

преди 7 месеца

ВС на РФ навлязоха в Красногоровка - военен кореспондент Лисицин. Селището е разположено северно от освободената Маринка. Има и съобщения за изтегляне на зомбитата на киевският наркокартел от Степовое (Петровское) в северозападната част на Авдеевка.

743

Анонимен

преди 7 месеца

Първите жители на освободената Авдеевка получиха руски паспорти. Снимка беше публикувана от ръководителя на Ясиноватският общински район Дмитрий Шевченко в неговия канал в Telegram.

742

Анонимен

преди 7 месеца

Ще видим, гномче Доби, ще видим!

741

Безгръбначен е

преди 7 месеца

Детето видя Денков по телевизията и попита, Това нещо как ходи изправено след като няма гръбнак. Отговорих му: За екскурзии на аванта дори и амеба би се изправила и проходила.

740

не може

преди 7 месеца

- "Мъжка сила"- "Хей, момчета"- "Дами и господа"- "Майка / баща"- "Син / дъщеря"- "Съпруг/съпруга"

739

Анонимен

преди 7 месеца

Този адекватен ли е изобщо? Кой гласува за такива!!!

738

до 82 омбр

преди 7 месеца

АХМАТ те чакат !

737

ДОЛНЮ

преди 7 месеца

ИЗЛЮПЕН ИНКУБАТОРНО В ФАБРИКА "НАСЕКОМО". СОФИЙСКО ...КРАЙНО НЕПРИЯТЕН ВОЙНОЛЮБИВ МОЛЕЦ...ОСТАВЕН НЕИЗЯДЕН ОТ ОТ РЕ.ПТ.ИЛИТЕ САМО ЗА ДА ИМ БЪДЕ ИБ.РИК....МУХОЗОЛ ТРЯБВА А СЪЩО И ТОРБИ С НАФТАЛИН....А ЗА ДЕБЕЛОТО МНООО СТ.РИХ.НИН В СУПАТА...ВСЪЩНОСТ ТО СИ ИМА ВЕЧЕ РАК НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ХАБИ СТРИ.ХНИНА ЗА БОКАТА МОЖЕ ДА СЕ ПРИЛОЖИ...ДЕНКОФФ...ВНИМАВАЙ НАСЕ.КОМО ДОКАТО СЕ МАЗНИШ НА КРА.ВАРИТЕ И КОИ ЛИ НЕ И СЕ МУШИШ КЪДЕ ЛИ НЕ .... ДЕБЕЛОТО ДЕТЕ ДА НЕ СЕДНЕ ВЪРХУ ТЕБ ПО ПОГРЕШКА....ЩЕ ОСТАНЕ САМО ЕДНО МАЛКО МАЗНО ПЕТНООО...

736

До 82-ОМБР

преди 7 месеца

Кой те научи на този език? Даже не е гугъл транслийт, защото има правописни грешки, които преводача не прави. Приличаш на бавноразвиващ с тоя правопис и тази граматика. По-добре пиши на украински и го преведи с гугъла. По-добре ще ти се получава.

735

Анонимен

преди 7 месеца

Национален Предател ! Ще има правосъдие !

734

Анонимен

преди 7 месеца

Единствено руската ваксина (която е векторна, за разлика от ваксините на Урсула) се оказа относително ефективна и Русия премина през ковид епидемията с много по-малко жертви и пострадали. А експерименталните течности на Урсула се оказаха не само безполезни, но и вредни за здравето на тези които позволиха да им ги вкарват в кръвта и да се отлагат в тялото и органите им.

733

Анонимен

преди 7 месеца

"Вие похарчихте 70 милиарда евро за фалшиви ваксини, които убиха най-малко 12 хиляди граждани на ЕС...След като играехте богинята на здравето, сега играете богинята на войната" Независимият член на Европейския парламент от Хърватия Мислав Колакушич.

732

82-ОМБР

преди 7 месеца

А-50 бадабум-джага-джага

731

333

преди 7 месеца

Денков мишко ,ти не можеш да си премиер!

730

Анонимен

преди 7 месеца

Този cъcел не е гледал речта на руския президент, в която той заяви, че тази война е на живот и смърт за тях... Алхимикът Денков...колко си ттттъъъъпппп, колко си продаженннннн.... Нещщщасссттникккк...

729

82-ОМБР

преди 7 месеца

Въобразяваш се,но щом държиш шчитай,че си ме съгласил.

728

Анонимен

преди 7 месеца

Някой помни ли защо САЩ нападнаха Ирак? За химически оръжия, които така и не намериха. Бития - бит, е ания - е ан.

727

Анонимен

преди 7 месеца

Когато влезнахме в НАТО, сълзите ми текоха от щастие! Обичам Америка и Западния модел, а Кокорчо и Кирчо са моите идоли. Но сега видях как посрещнаха Путин в Риад и усетих топлина отзад. Проверих. Оказа се че леко съм понапълнил гащите. Но няма страшно, сърцето ми е пълно с евроатлантизъм и любов към Запада!

726

Говореше си сам

преди 7 месеца

Имам познат, заклет евроатлантик! Америка му е все в устата. Западна Европа била люлката на цивилизацията и навсякъде течало мед и масло. Тия дни го видях. ГОВОРЕШЕ СИ САМ!