124

Анонимен

преди 7 месеца

На тези да им раздадат по една граната без предпазител и да ги пуснат пеш до там....бък до където стигнат...

123

ъ

преди 7 месеца

Ами тези от ДБ като искат толкова да помагат на Зеленски, направо да яхват БТРите и да потеглят с тях към Авдеевка. И другите всякакви евроатлантици също. А не само да лаят и кудкудякат по медиите и от трибуната на НС. Аз лично ще заредя БТР-а на Мирчев с гориво до Украйна.

122

Лукчо

преди 7 месеца

Тези БТР главно за транспорт стават и предпазване от АК-47,но е и от ПК -пулемьот Калашников(картечница Калашников/.Удобни за са бързо бягство от позиция.

121

Альоууу ...Мирчеев

преди 7 месеца

Качвай се на БТР-те и лично ти ги закарай в Авдеевка ...да те видим колко си ербап.

120

Анонимен

преди 7 месеца

до 133 Че наркоманът ги иска бе, не ние да искаме да му ги даваме зорлям без той да ги иска. Като искаш боооклук от нас нямаш проблем-вземи го. Кое не разбра ве?

119

Анонимен

преди 7 месеца

Тези БТРи са за лоши условия на пътя и превоз на хора. Не знам и не съм чувал да са мислено за война. Използват ги за безредици и да не преборят някой полицай с камъни. Това е смешно да пускат тъпни в новините.

118

Анонимен

преди 7 месеца

Предлагам всички десни, барабар с Тагарев и БТР-ите да заминат на фронта, да пробват да вземат обратно Авдеевка. Все пак, много говорят, а пример никакъв. Не може така

117

Варненец

преди 7 месеца

до 126 Няма да им давам пита на братушките. Влязат ли у нас във Варна ще почерпя наред руските братушки войници с водка и рибка за добре дошли и право към София да изчистим Тагаренковците там.

116

Анонимен

преди 7 месеца

Как така Авдеевка падна? Не беше ли тактическо напускане? Вече се обърках. Оня ден един обясняваше, че украинците просто не могли да издържат на миризмата от десетките хиляди руски трупове и затова се изтеглили? Сега този казва че паднала? Значи руските трупове са я превзели?

115

Анонимен

преди 7 месеца

до 123 И къде я видя излагацията ни спрямо украинските фашисти бе? Наркоманът мислиш ли че не знае за състоянието на БТР-те ни? Просякът какво го интересува дали ще му дадеш в подлеза 50 стотинки или 2 лева? Важното за него е да му дадеш нещо там. И не стига че им ги подаряваме че и транспорта от нас и накрая сме се били изложили??? Ти си за Карлуково. Понял?

114

Анонимен

преди 7 месеца

Украйна имаше в пъти повече армия и войска от нас и изгубих половината си територия. Ние какво ще се бием срещу Русия ли? Просто ще ги посрещнем с пита и сол.

113

Анонимен

преди 7 месеца

За да бие руснаците, Зельо просто трябва да си повика приятелчетата от цял свят, дето отвреме на време прескачат при него в бункера да ги потупа по главундерите и да ги нахвали или те него. Най-вече българските, че се изтрепаха да го мислят. Всички в една рота и на фронта начело със зеления. Е, чак тогава му е спукана работата на Путин. Най-голямата добрина, дето Зеленски може да направи на човечеството, като си прибере вересиите, че поне с нещо добро да го запомнят.

112

Реалист

преди 7 месеца

Мирчер за бесене си, и ти го знаеш!

111

Анонимен

преди 7 месеца

Ейййй, ти да видиш. Ако пък БТР-ите на Га ню бяха стигнали, Наркозеленски щеше да спечели войната.

110

Анонимен

преди 7 месеца

Авдеевка падна, щото Тагарев и мосю Мирчев не успяха да пратят БТР-те. Скрийте ги тия комици че ще ни уморят от смях или верно ще вземат да ни вкарат във война!

109

Анонимен

преди 7 месеца

Смятайте колко са смеееешни тия БТР-и щом Калашник може да му пробие бронята. Тия наши БТР-и са с максимална дебелина на бронята 10 мм. Калашникът с бронебоен патрон пробива под прав ъгъл релса в тънката й част която е дебела 18,5 мм. За кво си говорим.

108

Анонимен

преди 7 месеца

Ще ги пратят с български пощи. Пощите още умуват как да ги пъхнат в пликовете! Нема други такива комици като нашите "десни".

107

taschunka witko

преди 7 месеца

Добре че Тагаренко е гола вода и с тези ръждясали бръкми ще подпре укрите.Работа за руснаците за една седмица.До сега за две години 15000 танка и БТР хвръкнаха във въздуха.

106

Червената Армия

преди 7 месеца

Когато дойдат руснаците тагаренко ще е първият на орлов мост и придворните медии ще го хвалят как със забавянето на наще БТР-И спасил Руснаците от сигурна гибел. ППДБ+ ще обясняват как са свалили паметника на съветската армия да го ремонтират. Все пак вече веднъж са сменяли позицията имат опит. Или поне така ще разправят медиите и ще ни предават тогава други ценности..

105

до 111

преди 7 месеца

Кой кого е победил ве неолиберална мъrшо ? Ти въобще имаш ли си представа какво се случва на фронта и и извън него ? Знаеш ли, че Русия още не е обявила война а провежда операция? Знаеш ли, че мобилизационния запас на Украйна свърши а той беше 2 милиона. Знаеш ли, че на месец се записват по 40К Руснаци искащи да участват в СВО ? Знаеш ли, че дори американците са разтревожени от този факт и в момента никой не знае численноста на Руската армия. До края на годината в Украйна ще има над 1 милион вой