248

Простихме

преди 7 месеца

Единствено ме е яд че "режимът" погуби Гената Пригожин та вече либералните остатъци сънуват само Путин в кошмарите си...

247

Анонимен

преди 7 месеца

До 275...За разлика от любимата ти Русия където омразата победи В България още се упражняват да насаждат.Пак изоставаме от Русия.

246

Анонимен

преди 7 месеца

Както някой каза по- долу Навални да слага масата, скоро му пращаме магарев, инджев, дайнов, кирчо, кокорчо, пеевски, тиквата и още много други заслужили гости..

245

Анонимен

преди 7 месеца

Територията на Русия не става за нищо друго освен за наказателни колинии. От Русия може да стане перфектния затвор-страна. Всички престъпници ще бъдат пращани там. Да бачкат.

244

Анонимен

преди 7 месеца

До 274Какво общо има бизнес в Русия от преди години с политическото убийство на Навални! ИЗапада до преди години правеше бизнес с Русия, но се осъзна.

243

Куку

преди 7 месеца

Малкия фашага направи Навални безсмъртен,сметката винаги идва.Винаги!

242

Анонимен

преди 7 месеца

До 273 шшшшшшт тихо, тихо пази си гънката за равновесие ,че виж бай дрън от много мислене взе да залита.

241

Чудя се

преди 7 месеца

Изпратиха ли сьболезнователни писма на близките на - трактора кирил , боце христо който ги сьбра

240

Анонимен

преди 7 месеца

273 продължаваш с насаждане на омраза което се наказва по закон.. когато обаче няма наказани "нотариуси", куршума ги застига. Продължавай.

239

Анонимен

преди 7 месеца

Ауу! Кирчо и той се изходил по въпроса! А само преди няколко години в едно интервю ( впредаването НЕносталгично) наш Кирчо се хвалеше, с проект в Русия за над 100 млн., посрещнали го като в гангстерски филм: Още от летището се чу от пилота: никой да не слиза. След малко две черни Волги спряха и тогава казаха Бърт и Петков да слязат. Излязохме от летището и там имаше още седем такива автомобила, Абсолютен бояджия. За пари и майка si ще продаде Киро.

238

Истината

преди 7 месеца

Както винаги рус0р0бите подкрепят крепостна блатная и мечтаят Европа и САЩ да се разпадне. Това са неудачници без образование или нещо постигнато в мизерния им живот. Те искат страната да се върне обратно под руския ботуш и всички да бъдат равностойно бедни с парче салам в хладилника и раздрънкана лада какъвто беше тогава стандарта. Ще ги познаете, необраснати, миризливи, с мазни шуби копнеищи отново да чувстват камшика на мутрофанова и кремълският плъх.

237

Анонимен

преди 7 месеца

Радеф изпрати ли съболезнования на близките на Навални.Интересно какво ще пише там.Може би причината да е мъртъв

236

Анонимен

преди 7 месеца

266 казах ти , тези тролщини не вървят никъде. И на запад знавт какво е ergo decedo . Никакви пращания заминаванияни подобни тролски похвати ме минават.И вкарват в затвора ако почнеш да ги крещиш тези тъпоттии по улицата, тук си се скрил зад прокси и се мислиш за хитър.

235

Ужас

преди 7 месеца

Не чух толкова рев за архитекта на сглобката както го нарече буци - алексей петров трактора , колкото за навални от сьщите тия сглобкаджииБлагодарение на октопода са на власт

234

Анонимен

преди 7 месеца

Някои казват , че не са виждали руски ботуш защото били млади тогава или не родени Ами просто е Хващаш влака за Русия И си там.

233

Анонимен

преди 7 месеца

Ръ.РЪдев подлогата кремълска пак нещо не е казал по адрес на кремленската гнидаТипично за тоя *** наречен де юро президент че

232

Анонимен

преди 7 месеца

Ко викаш Алексей ,ама Петров или Навални?

231

Анонимен

преди 7 месеца

До 259...Щом искаш да видиш руски ботуш , отиди в Русия.Лесно е Записваш се в армията на Русия с договор за 10 години И после няма излизане от там.Дамо с краката на пред .Или в далечните сибирски поля

230

Ужас

преди 7 месеца

Кой му пука за навални мислете като ви натъпчат с мигранти от клалицията преди да идат по островите , кво ще правите

229

Анонимен

преди 7 месеца

255 я да видим обаче как почваш да виеш опорки под заглавия като това - Бившият германски канцлер Герхард Шрьодер е номиниран за член на надзорния съвет на руския концерн "Газпром". Защото ти соростака определяш президентите на други държави по подразбиране.