111

ХХХ

преди 7 месеца

Това е Мис Силикон ! Държавата няма право да отнема нищо от такива като нея ! На мен ми отнеха книжката за 1 година и 1000 лв глоба защото съм карал пиян .....да ....аз работя 4 години шофьор и трезвен не съм се качвал .........

110

До Габи

преди 7 месеца

За каква слава говориш не разбирам, ако е славно да имаш джуки като на ораннгутан може и да те разбера, защото тогава може би е славно да не умееш да използваш разумът си, а за стандарта съм съгласен когато се наливат пари от безумци в поммийна яма ! Не случайно България е бедна държава след като 90 % от населението е опростачено като теб, това също е слава, но ако разбираш в негативен план, но едва ли ще разбереш с птичия си мозък ?

109

до Габи

преди 7 месеца

Стая слава като твоята и нейната се хваща предимно гъби.

108

баба Пена

преди 7 месеца

Предлагам проекто - решение - вместо мис силион да и се вика - мис празна глава, та по ще е ясно за какво иде реч

107

Анонимен

преди 7 месеца

Абе някой депутат си я отглежда и как ще влезне в затвора?! Кой е влязъл тук в затвор?!?

106

Лесно решение има

преди 7 месеца

Цялата тая показност има за цел за покаже отново,че няма държава и че прости *** патки са велики! И сега тая пръд-ла си прави сметката колко "велика" ще е в инстаграм,а 20-30 кухи *** като нея и те са готови да станат известни по тоя начин! А колко по-лесно ще е-тикнете я за 20 дни в някой *** вертеп...да *** тухли...Обаче сега министри,депутати и какви ли не-обсъждат,коментират, анализират! И това кара нас,хората да почнем да въздишаме за бай Тошо...за съжаление...

105

Седем

преди 7 месеца

Само отнемане на автомобили(независимо на кога са),отнемане на книжка до живот, високи глоби и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ефективна присъда по бързо производство. Това до някъде ще оправи положението. Трябва да ги понавкарат в затвора, за да видят,че не са безнаказани. В случая това дрогирано безмозъчно същество, можеше да погуби човешки живот или животи.

104

Али'бега

преди 7 месеца

Колата е на сводника. Ще си намери връзка в НАП и ще си вземе колата срещу рушвет. Ама таз па'чица ще има да си ги отработва парите и нервите.

103

Анонимен

преди 7 месеца

Колко мъка има по таз земя.

102

Анонимен

преди 7 месеца

Вкарвайте в затвора тоя про-сти-тутски бо-:к-лук поне за 3 години и отнемане на мерцедеса а НАП да си влезне най накрая в ролята и да потърси сметка от къде едно 23 годишно л-:а-йно кара кола за 200 хиляди лева при положение ме няма и 1 ден трудов стаж

101

Анонимен

преди 7 месеца

До Габи Габито от Ергенът става, не знам защо така се е загрозила с джуките и силикона :)))

100

Габи

преди 7 месеца

Вие сте завистливи дъpтoфелници яд ви е че никога няма да имате стандарта и славата на Катрин

99

ИСТИНАТА

преди 7 месеца

Нищо няма да и направят, 100% гаранция...ще се лае лае по медиите ден-два и всичко ще утихне както винаги става у нас. Зад тая п*кла соти някой с големи пари и връзки и всичко ще се потули. Вие не разбрахте ли, че живеем в държава на мафиотско-олигархични фамилии и беззаконие?!

98

Анонимен

преди 7 месеца

Сигурно ако и зашие един шамар некой, ще и падне всичкия ботокс или силикон, фили нещо си беше.... :)))

97

наблюдател

преди 7 месеца

видяхме нея, видяхме и брат й - и двамата имат пилешки мозъци, колкото да пазят равновесие като ходят. Покажете сега и родителите им - та дружно да им ръкопляскаме къде са дремали ами не са си гледали децата /очевидно/

96

Анонимен

преди 7 месеца

Не ми се вярва някога да прочета за момиче,взело златен медал на олимпиада по математика,а много ми се иска.

95

Анонимен

преди 7 месеца

А защо въобще седи този въпрос, като в закона е записано какво следва. Тази е мис гнусотия и човек може единствено да я заплюе.

94

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименИма 18г, може да носи отговорност. Като е на 23 очаквам да следва някакво обучение, да работи, спортува, да чете списания в парка или да гледа деца. Не очаквам да се друса и шофира или да е онлайн труженичка, че и да се снима на всичкото отгоре.

93

нулево общество

преди 7 месеца

Това момиченце е държанка на човек с много пари и власт. Това в момента е пиар, за да ѝ се вдигне цената. Как се купува мерцедес дори и на лизинг, смешно е. Сега ще се подменят пробите и ще се окаже, че всъщност не е кока, а е пиела лекарства и от превъзбуда се е преобразувало на не знам си какво. Самият факт, че човекът, убил Ферарио Спасов на пътя е глобен едва 1000 лв и дори не е осъден за притежание на трева, около 10 грама, трябва да ни говори в каква пародия на държава живеем.

92

Барон Мюнхаузен

преди 7 месеца

Докога ще ни занимавате с тези индивиди?Заради такива хора,ни пропадна и деградира обществото.Какви ценности,има тази,освен да се дрогира ?