60

Майка Русия

преди 4 месеца

Тези украинци не могат да си го набият в главата, че Русия има ресурс да ги смачка със или без западните доставки на оръжия! Зелката да сяда на масата за преговори и да спре да се излага и да си избива народа! За какъв ч-е-п са му териториите с рускоезично население, които не искат да са част от Украйна?

59

ми че то

преди 4 месеца

Ми че то тук някой може ли да обясни какво значи името "украйна", знае лли някой значениети и етимотаковата? Ми че то каква е тази държава която си избира и си слага такова име?

58

Анонимен

преди 4 месеца

В Киев и още два региона е обявена пълна мобилизация. Прибират ги от кафенета, от автобуси откъдето намерят. Това са региони с преобладаващо Укроговорящо население. Докато хвърляха на фронта като пушечно месо рускоговорящи, Българскоговорящи, Унгарскоговорящи украинци, някак си вървеше. Ама сега като опря до техните деца да ходят на фронта, Укрите взеха малко да се дърпат. И като нищо ще си сложат подписа на договора да се приключи. За ужас на ФАЩ!

57

Бг бебе

преди 4 месеца

Ще се сбият ли матушка и анна, за попечителство?

56

ХОРА РАЗБЕРЕТЕ

преди 4 месеца

Унижението на Украйна тепърва предстои. В страната 404 вече се провежда тотална масова мобилизация! Всичко живо дето мърда от 18 до 60 години се лови по улиците и се вкарват в центровете за обучени. Разпратени са призовки чре посолствата включително и на избягалите украинци в чужбина. И тук ще бъде унижението защото Запада няма да ги пусне! Защото а ги пуснат, ще се сбогуват с бая кинти дето укрите харчат по курортите.

55

Майка Русия

преди 4 месеца

Светът отваря очи и с всеки изминал ден проумява къде е истинаъта и кой се бие за правата кауза! Медийните була на ФАЩ и Фанглия не могат да скрият прогнилите разядени лица на сатанистките режими на Запад. Всичко се знае. Всичко се вижда!

54

ганьовци

преди 4 месеца

Турция ще ви опраска за 2 часа

53

Анонимен

преди 4 месеца

Каква денацификация в Украйна, бе?През ВСВ Хитлер и Сталин се разбират да не се нападат взаимно и Сталин е на страната на Хитлер и иска земи. Като Хитлер го излъгва и напада Русия е най-ужасният период за руския народ. Сталин ги е хвърлял на фронта като барикада, дори и собствия си син.Като е разбрал, че с Хитлер няма разбиране тогава се е разбрал с другите да окупират те повече от Хитлер и да си подели земи с другите големи на деня, без Хитлер.Вие каква история сте чели?Руски измислици само?

52

В Телеграм

преди 4 месеца

Гледах видео как десетина Брадлита и Леопарди се бяха засилили да пробиват Руските отбранителни линии но попаднаха в минно поле. Лансетиъте ги засвяткаха яко! После артилерията! Нацистите излизаха с крясъци от горящите Брадлита, някои от тях горяха като факли. Един се натъкна на мина и се срина. Друг войник отиде да му помогне но мина му откъсна краката. От цял взвод хора дали и 10 оцеляха не знам.

51

К

преди 4 месеца

Сега, да се върнем в 18 век и да видим как са стояли нещата , тогава руската граница е минавала през днешна Румъния, а Румъния все още не е била създадена като държава, а се е състояла от руски и български болярства, през същия този 18 век, Австрия иска помощ от Русия, за да победи Унгария, руснаците отиват, побеждават и се оттеглят, но Австрия се възползва от отслабената Унгария и вероломно я заграбва, след което се образува Австро-Унгария, така се появяват и унгарците на сцената, следва:

50

читалище заря

преди 4 месеца

стана три след пладне и *** изплеска. читалищна работа, до пет ше е пенясал вече

49

ХОРА РАЗБЕРЕТЕ

преди 4 месеца

Всичко случващо се в Украйна е закономерен резултат от политиката на нео-нацистките поклонници на Бандера там! Изгорени живи хора в Одеса, заканата на Порошенко руснаците да се крият в подземията докато ги бомбардират, забраната на руския език, конституционното определяне на рускоезичното население за хора втора категория, изпращането на армията да ги преследва и т.н. и това бяха украински граждани преди години, подложени на терор от собственото си правителство. Сега е просто Видьовден!

48

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна ще ги бие и е бе двете взети заедно, ще бъде като мъж с две жени.

47

Евразин Алахакбаров

преди 4 месеца

До Скоро Полските така, както даде половин задунайска на сърби и турци ли, мазен татарино?

46

IQ 3.14

преди 4 месеца

До Хора Разберете абе пич, ако идеш в москва ти викат "Сукин турка", ти пишеш днеска за 20ка "майка русия". толко ли си на изуй ***? дай да ти сбереме некой лев да се не излагаш

45

Скоро Полските

преди 4 месеца

Русофоби ще обърнат палачинката, като осъзнаят, че Путин Щедро им дава апетитно Парче от Бившата Вече Държава Украйна!

44

Анонимен

преди 4 месеца

Понятия като украинец означават едиснтвено, че такива хора живеят в периферията на дадена страна. А тази страна е Русия. Не съществува украинска идентичност, още по-малко украинска държава. Забележителен е факта, че съвременната украинска държава е създадена през 1922 г с декрет на Ленин подписан в Смолни край Санкт-Петербург.

43

Майка Русия

преди 4 месеца

Ще се събудим рано една сутрин, още преди изгрев, но ще видим, че слънцето вече е изгряло. Ядреното слънце! Секунди по-късно ще ни помете вълната! В последния си миг живот ще съжалим че сме дръзнали да застанем срещу майката! МАЙКА РУСИЯ!

42

Анонимен

преди 4 месеца

Heka нe ce зaбpaвя, чe вoйнaтa в paйoнa e мeжgy Pycия и CAЩ! Taka, чe молим kибицитe нeka нe ce oблизвaт paнo paнo, иззag nлeтa...

41

Хора Разберете

преди 4 месеца

Срещу Майка Русия се бият цялото НАТО плюс ФАЩ. 40 държави хвърлят ракета след ракета, тянк след танк! Но Майка Русия удържа, търпи. И мина година минаха две и парите се свършиха. Печатат още! Обаче няма производство, в Южна Корея дори снарядите се свършиха! А Майка Русия чака спокойно, достолепно! И малко по малко надига мечешката ***. Още малко и тази *** ще се стовари! А в НАТО ще се чуе писък! Нацистки писък!