79

Анонимен

преди 4 месеца

Ако намерят да мобилизарат да хвърлят няколко стотин хиляди до милион на фронта, това може да забави руснаците с месеци докато смелят всичко в месомелачката. После почват от източна Европа. Целта е Украйна да издържи до есента до изборите в САЩ, това е стратегическа цел.

78

до 69

преди 4 месеца

Какви европейски помощи? Европейците нали умряха от студ без руски газ?

77

до 72

преди 4 месеца

Я сподели за тоя недостиг на пушечно месо, че е интересно :) И какъв е тоя голям ресурс, дето пази любимата ти Русия? 4 Броя СУ-57 ли? Или 14 Армата, от които 12 бяха унищожени. А, забравихме- 1м снаряда от СССРско време от КНДР.

76

Обикновен фашизъм

преди 4 месеца

ВСУ с американски ракети са ударили пекарна за хляб пълна с хора в гр.Лисичанск ЛНР.

75

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците взеха Киев за 3 дни още март 2022 с блестяща десантна операция, с 10 пъти по малко военни части от украинската армия. И после в Истанбул украинците получиха много изгодни условия на преговорите, и парафираха договора. И след като руснаците се изтеглиха от Киев, Борис Джонсън им казал, - не, хайде просто да воюваме, и украинците скъсаха договора. За това сега ще загубят цялата държава.

74

(-_-)

преди 4 месеца

В последните 24ч така са ги подпукали, че около 6хил. броя военизиран укропитек са се възкачили на небесата.. Като приключи тоя цирк от тия няма да е останало нищо!

73

Анонимен

преди 4 месеца

Войната е до последния украинец. Има изгледи за абсолютна победа на Русия когато дойде моментът на 'последния украинец'. Съдейки по провалената мобилизация този момент не е далеч. А след изборите в САЩ войната изцяло ляга на гърба на европейците.

72

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

71

Българин

преди 4 месеца

За Украйна със сигурност няма изгледи за победа, просто защото изпитват все повече недостиг на пушечно месо, а се оказва, че новите 500 хиляди, които искат да мобилизират - половината ги няма, а другата половина ще трябва да ги вкарат насила, без никаква мотивация. С текущата армия, с която Русия води бойни действия, също със сигурност няма да може да стигне до Киев. Въпросът е, че Русия разбира, че тази фаза на конфликта може да е просто междинна. Големия ресурс се пази за бъдеще.

70

Анонимен

преди 4 месеца

Пак рев на еднорога. Пише десет коментара за пет цента. Наведена история.

69

Анонимен

преди 4 месеца

От войната имат нужда и двата фронта. Така се поддържат икономиките. И руската и западната с американската. Може да спре тази война, ако се отвори някъде друга.

68

Анонимен

преди 4 месеца

Само един факт: ако не са Европейските помощи, Укрия е загинала. Това показва колко е силна и независима Укрия. Още един факт: Укрия населението й намаля на половина, като останаха предимно пенсионери. Още един факт: Ако ЕС не плаща помощи 10-20 години на Укрия, тя ще се разпадне.

67

Слава Україні БРАТЯ

преди 4 месеца

От "Киев за три дни!", "До Берлин за седмица!" и "Ламанша за 2!" ...докъде дойдохме? А, wwатники? Разбрахте ли на какви пачи яйца се насадихте? Яйца има ли? 40 милиона украински партизани!

66

Анонимен

преди 4 месеца

Самата статия няма какво да се коментира.Някакъв неизвестен политолог,който по-нататък в текста повишават в "експерт".Факта обаче че ползват такива е показателен, никой със авторитет и репутация не се наема да говори добри новини за украйна.

65

Крим не е руски

преди 4 месеца

Путин не спазва договорите .При подписването на Будапещенския меморандум на 5 декември 1994 г. САЩ, Великобритания и Русия подчертаха ангажимента си да зачитат независимостта, върховенството и съществуващите граници на Украйна съгласно Заключителния акт на Конференцията за сигурност и сътрудничество в Европа. Освен това те поеха задължението да се въздържат от заплаха или от използването на сила срещу териториалната цялост или политическата независимост на Украйна, както и че никое от оръжията им никога няма да бъде използвано срещу страната, с изключение на случаите при самоот

64

Анонимен

преди 4 месеца

Няма как да говорим за каквато и да е победа, при условие, че голташка Русия 2 години не може да отлепи от границата. На ден 1 от войната видяхме- нахлу към Киев със 120 000 души. За 3 дни се разбягаха като пилци! Бяха тотално унизени. Украйна също не може да напредне, защото има военна помощ от непотребното от складовете на НАТО. Всичко над 40 години. Айде малко нови изстребители, артилерия и гледай руски цирк. А Русия разчита на Иран и КНДР. Без тях е чао.

63

Анонимен

преди 4 месеца

Побъркаха се да повтарят как фронтовата линия била статична, как имало равенство. Едно - руснаците напредват, по малко. Две - руснаците заемат изгодни позиции и включват месомелачките. Три - Путин каза, че територия не му трябва, щото те и без това са най-голямата страна в светът. Така че партенките и пропагандата са за тия, безполовите, дето им е забранено да гледат чужда телевизия и вярват че Укрия има някакъв шанс срещу ядрена сила.

62

Упорит

преди 4 месеца

Не мога да повярвам как се изложи русия пред целия свят с тази некадърна война, в която сама затъна и няма измъкване. Днес пак са задържали десетки жени на червения площад, които само са искали мъжете си. Сигурно ще ги обявят за фашисти.

61

Анонимен

преди 4 месеца

Копейкин да заминава на фронта, какво чака !

60

Предприемач

преди 4 месеца

Какви помощи от ЕС? Нали ЕС умря от студ без руския газ?