19

до АнонимеН

преди 4 месеца

Абе псiхопат какво пречеше на Байдън да постигне болните ти амбиции досега ве .ършо ? Стига си писал едни и същи простотии които никога няма да станат. Те Укрофашистите преди година що годе имаха армия и им беше предоставена всичката от тях желана техника гарнирана с милиарди помощи и нищо не направиха. Сега когато армията им е редуцирана и се състои от хванати от улицата ще направят чудеса. С Байдън или без Байдън Руснаците ще победят.

18

aZ-ът

преди 4 месеца

Едно си баба знае, едно си бае. Защо всеки ден ми занимавате с мокрите западни сънища? Украйна Никога Няма Да Бъде В НАТО.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Генерали, пиите си хапчетата редовно. Вчера четох някъде, че Русия ще ни напада до няколко години, днес разправяте, че била изтощена от войната с Украйна. Пак ли някакви генерали на НАТО още май 2022 разправяха, че ракетите на Русия са свършили? Вече като видя, че генерал на НАТО бил казал нещо и си викам "ясно, значи точно това със сигурност не е вярно" и не защото не искам да сме в НАТО или ЕС,а защото в Бг си имаме една поговорка за лъжливото овчарче.Някой да вземе да я разкаже на НАТО-вците.

16

БГ - членка на НАТО

преди 4 месеца

Ако Украйна влезе в НАТО, укритата ще получат поне три ескадрили БЕЗПЛАТНИ F-16, безплатни танкове, безплатни кораби за флота си и безплатни ракетни установки..... докато ние още чакаме да ни доставят ония миззерни самолетчета по ПЪРВАТА ПОРЪЧКА ДЕТО ПЛАТИХМЕ КЕШ ...... Баааго и търпеливите наивници сме.... Що не вземем да изтеглим ОЩЕ ЕДИН заем от няколко милиарда за да платим КЕШ още нещо на САЩ ... и да чакаме да дойде... някога... в близкото бъдеще ... след 10-20 години.... минимум.....

15

Анонимен

преди 4 месеца

Как да се вярва на генералите от НАТО? 2 години ни обясняват Украйна колко била силна, Русия колко била слаба и как ако помагаме на Украйна ще победи. Аз, който нито съм военен, нито генерал още от 02.2022 съм наясно, че Украйна няма шанс. Викам си ОК, не съм компетентен по темата, може да греша. Вчера се появи статия, че пак някакви генерали на НАТО казали, че Русия ще напада Европа до 3 години. Чакай сега, слаба ли е Русия както твърдите или след Украйна ще напада Европа? Днес мир искали. хаха

14

Ефрейтор от УБО

преди 4 месеца

Ние сме шофьорите от УБО-то им, а не от транспортаната им организация на тези отг НАТО. Дори и от транспортната им рота на тези от поделението 42 820. Шофьорлъка си го знаем, както и аз си го знам английския език. Но пък, българският ми е просто майчиния. ХАЙДЕ ШОФЬОРИТЕ. Отминаха времената, през който ходихме пеша. Честита 2024 на г-н Стефан Стефанов от Плевен ДГ-то.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Това е някаква нео-либерална пapтенка. Преди няма и пет дена самия Путин каза, че се върви по пътя на класическата победа, тоест търсят безусловна капитлация от укритата. Днеска "една жена каза, че Русия търси преговори". Аз на кой да вярвам - на самия Путин или на една жена, дето казала, ама не било много сигурно?

12

Анонимен

преди 4 месеца

Войната ще свърши край Авдеевка.

11

Анонимен

преди 4 месеца

"Смятам, че до края на годината, вероятно след изборите в САЩ, ще се открие възможност за потенциални преговори", каза Ставридис." Гъркът въпреки че се води американец много ясно осъзнава че Тръмп дойде ли на власт отново и украинския наркоман няма да получи и цент военна помощ от САЩ. А без военната помощ от САЩ с Украйна е свършено.

10

Я па ти..

преди 4 месеца

До Анонимен 8 Разбира се че е гражданска война. Граждани на Русия , срещу граждани на Украйна.Ха,ха...Хайде бегай , политолог. И ВСВ е била гражданска.

9

Финансист

преди 4 месеца

Този е като всички от бившите. Като свършат парите си дават дупетата. А и ги показватг по телевициите и в социалните мрежи. Нали приятелките ми от Днсе правят разлика между социални и социалистически. Честита 2024 г.

8

Така е ..

преди 4 месеца

Всички чакаме да свърши руската военна излагация . Путин е за преговори , ама да стане неговата. Няма как да стане. Путин да бъде доволен ако Зеленски му отстъпи поне Крим както през 2014г. И за какво беше тази ди-вот-тия на Путин ? Изби над половин милион души.

7

Ха ха ха

преди 4 месеца

Украйна в нато. Само където нато ще се разпадне.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Цяла украйна става руска и войната спира. Това по същество е гражданска война.

5

Анонимен

преди 4 месеца

На Ставридис много му се иска да свърши като Корейската война, но Президентът Путин няма да позволи. Пълна капитулация на бендеро-нацисткия киевски режим, демилитаризация и денацификация е единственият възможен изход за Окрайна.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Най-добре да се свършва с тая война вече ,че много бие по джоба

3

Анонимен

преди 4 месеца

След изборите, а? Тръмп на власт - няма война

2

Анонимен

преди 4 месеца

Дoйgoxмe, виgяxмe, roлeмитe ryйнa изcpaxмe и kpyшитe cи oбpaxмe...

1

Аз съм z

преди 4 месеца

Краварите опипват почвата , преди изборите . Споко , Тръмп ще оправи нещата , а зелю ще е история .