93

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 88 - а тая другата снимка, където флага на Вагнер се вее над Кметството в Остин виде ли я, или още не сте я докарали на Фотошопа?

92

Ахмед Утешителя

преди 4 месеца

Нещата отиват към отделяне на Тексас.Напълниха Тексас с мексиканци и какви ли още не кавали.Тексас иска независимост както Донбас.Кое не е ясно? Референдум и присъединяване към Руската федерация а също и Аляска.

91

Митко Искандера

преди 4 месеца

До Цецо Кинжала незнайно що опорките днеска са опорките от украинска страна от преди една година. верно е че "тихо спиздил и ушел, називаетса нашел", ама толко никво творчество отдавна не е имало. а вечно са ви малко парите

90

Долу Байдън

преди 4 месеца

Вижда се, че Байдън е диктатор, антидемократ и опортюнист ! Импичмънт ! По законите на СрАЩ, който използва федерални ресурси с лични цели е престъпник и се наказва с 258 години затвор или с електрически стол -> по желание на подсъдимия !

89

бай Бай

преди 4 месеца

да де, ама в отговор на заглавието: никак нема да е зле, никак!...

88

Мецо Топол-а

преди 4 месеца

До Цецо Кинжала - и като се земе с брадския руски народ, народа на Тексаската Народна Республика вместе да удари Киев с железен кулак, ега накрая такива като теб дочакат руската победа! Инак, и на хоризонта я няма. Тая статия докара на путинофилите умствено раZстройство.

87

Анонимен

преди 4 месеца

"Снимка на войници от тексаската гвардия със изписана на стената зад тях буква Z обикаля из интернет пространството. Фашистите в белия дом искаха да разцепят Русия но най вероятно ще се разцепят сами" - и друга снимка обикаля из интернет пространството - флагът на "Вагнер" на границата между Тексас и Мексико.

86

Анонимен

преди 4 месеца

В САЩ гражданска война няма да има. Ама Иран шеяде големия дебел американскикур. За назидание на смърдясалата Москалия.

85

Анонимен

преди 4 месеца

Абе верно ли Тексаската Народна Република е изявила желание да се присъедини към РФ?

84

читалище заря

преди 4 месеца

разкарайте помака с килийно от коментарите под "сериозни" статии що става боза с косми.

83

IQ 3.14

преди 4 месеца

кои точно "говорят" в сащ? откак яндекс официално стана държавен, в казионните медии само наркомански статии

82

Цецо Кинжала

преди 4 месеца

Време е за Тексаска народна република.Тексас трябва да се освободи от американското робство.Не е тайна че за да отслабят независимият дух на Тексас,централното правителство прави както с Европа залива Тексас с латиноси и други ***.На народа на Тексас му писна,тексасци са свободолюбиви.Сега ако се вдигнат и клошарите из страната Памперса ще му се стъжни.

81

хе хе хе

преди 4 месеца

до 75. Ами да, нещо такова. То в днешно време никой не е напълно ОК,, но в сравнение с атлантите, аз съм доста нормален и уравновесен. Да не говорим и че сигурно съм интелектуално по-напред от половината "умни и красиви". Хе хе хе хе:)))

80

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 79 - ужаZ! Сички шъ иZмрем от студ! Като миналата зима!

79

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 70 Опаа,поредния форумен герой който изпъва с т ъ потата си. Тексас иска война с Мексико не със САЩ затова не се подчинява на правителството на САЩ. Ти да видиш.

78

Анонимен

преди 4 месеца

Ама що не драснете, че дименцията забрани износа на втечнен газ от тексас.. уж по еко подбуди, но реално за да накаже тексас. А сега познайте кой е основният вносител на втечнен газ от тексас.. хихихи, Май все пак Генерал Зима ще влезе в европа тази година.

77

Анонимен

преди 4 месеца

До Бг - напиши още някаква иZмекярщина под друг ник! Трескавата мечта за руска победа в Украйна е "отключила" творческия ти потенциал!

76

Анонимен

преди 4 месеца

До последния укр...опс тексасец

75

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 4 месеца

Добре че Тексас няма за съсед Русия че да ги нападне !

74

Анонимен

преди 4 месеца

До хе хе хе - и ти си представителна извадка на "нормалните хора"?!? Хе хе хе!