115

Васил

преди 5 месеца

Майкопродажници, които са откраднали думата 'истина' за лична облага и интерес, защо просто не отидете в истинската си родина - usa

114

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Понеже често се споменава "посолството" та да питам за кое посолство иде реч? Едва ли за това на Съединените Американски Щати,защото американците добре доказаха кой и как управлява мафията в България.А тези,които я управляват със сигурност черпят енергия от Турското ,Руското и Украинското посолства. Апропо ,отлагането на делото на Пеевски в САЩ е действие,което чрез друго производство ще докаже дефинитивно,че Пеевски е турски мафиот. Не се пише нищичко обаче за някои действия в приятелски САЩ.

113

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя,ако си мисли,че някой нормален БЪЛГАРИН му вярва,значи не е в час! Само платените шошорогрантаджии като него првъзнасят скапаното евро,защото си пълнят ненаситните гуши,унищовайки НАРОДА и РОДИНАТА ни! Продажниците от сатанинската сглобка глсуваха бюджет от 10млн.лв.за рекламиране на еврото и зомбиране на хората! Не вярвайте на шарлатаните и мутрите от сатанинската сглобка!Те са назначени от козяк,за да унищожат ДЪРЖАВАТА ни! Ние трябва спешно да решим,ще им позволим ли???

112

Анонимен

преди 5 месеца

Не само референдума за еврото, цялата партия на копейките е незаконна, защото е руска партия регистрирана в България.

111

Анонимен

преди 5 месеца

"Да бе,махнете борда и ще видите как курса ще стане 3 лева за 1 евро... че може и по зле ..." - Поредния тр_ол. Никой не говори за махане на борда в момента, а че ако се махне по принцип някога, Левът си става нормална валута (БЪЛГАРСКА) под наш контрол. Естествено първо трябва като депутати да изберем такива, които не са като теб - тро_лчета, които пишат и правят това, което шефът им заповяда! Иначе да, Левът ще се срути.

110

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Имам един познат,дето береше тютюн,а после се демократизира и го повишиха на резач на мръвки в дюнер-кебаб.Казваше се Сали.Та тоя от снимката все едно му е одрал кожата. Митев ли е,или Ахмидев .Ахмедов ? Кой знае?

109

Axa, знaчи!

преди 5 месеца

He e ли cъrлacyвaн c nocoлcтвoтo, нe e зakoнeн, тaka ли?

108

На еничарина

преди 5 месеца

До Анонимен Не знам, защо всеки път вкарваш Русия в теми, които засягат само България. Може би, защото, като един истински болшевик, най- много мразиш Русия. Тя беше най- големият им враг и те я унищожиха през 1917г. Защото, сега ни управляват точно болшевики. Правнуци на доносници на турците, внуци на помагачи на Третият Райх, деца на слуги на СССР и служители на ДС.

107

Анонимен

преди 5 месеца

Никакво евро и никаква ротация.

106

Анонимен

преди 5 месеца

Да бе,махнете борда и ще видите как курса ще стане 3 лева за 1 евро... че може и по зле ...

105

Ген. ЛУКОВ

преди 5 месеца

МНОГО ОБИЧАМ КОПЕЙКИТЕ.... Хххаххаха

104

Анонимен

преди 5 месеца

Не искаме евро, не искаме и рубли. Тро_ловете да сменят опорките. Ние сме българи, а не руснаци. Имаме си Лев. А тези, които обясняват, че нямало Лев, защото имало валутен борд са още по-зле. Ще има борд, докато решим. След това можем да го махнем и Левът си става нормална валута, но БЪЛГАРСКА и под наш контрол. Естествено докато ни управляват такива като тези от последните 20-30 години не е добра идея да се маха, но в бъдеще ДА.

103

Ваня

преди 5 месеца

Искрен Митев е жена.

102

до 109

преди 5 месеца

Ако ген.Хр.Луков беше жив , ти щеше да си първия на пилона за .... питай Вапцаров

101

Генерал Луков 2

преди 5 месеца

Никакво НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО! Никаква мисъл за бъдещето на Майка България и Българите! И това от 1945 година насам ... Все едно и също! Само се смениха "ГОСПОДАРИТЕ" , но Бай *** и Предателите останаха едни и същи!!! Преди 1989 единствено бяха по - умни и хитри... Сега от тази брутална чалгария и масово затъпяване на Нацията - Няма нито интелект , нито ум , нито далновидни политически и икономически решения... УНИКАЛНО НИСКА ЛЕТВА СА ТЕЗИ ОТ ПП - ДБ , и ДПС !!!!! ...

100

баба мара

преди 5 месеца

аз искам референдум за всичко за излизане от нато и ес против ист конвенцияеврозоната и др вкл и за рогата на кравите искам оставка и нови избори защотовече се минаха границите

99

хахахахаах

преди 5 месеца

Точно Русия и Турция ли реши да даваш за пример , та турската лира "гони " 5стотинки от 1лв. преди няколко години , за Русия изобщо да не говорим там инфлациията е колосална , аман от платени пропагандатори .

98

Анонимен

преди 5 месеца

Швеция и Дания умират от глад, защото нямат евро. На всичкото отгоре са в ЕС доста преди ние да влезем. ПП да ходят да обясняват на шведи и датчани колко е хубаво в еврозоната. И между другото в договора за ЕС няма срок, кога да го приемаме това евро т.е. може и никога да не го приемаме. Този депутат от ПП явно си мисли, че сме толкова "умни" колкото него и не можем да четем.

97

Анонимен

преди 5 месеца

Никой не дава отговор на най-важния въпрос, а именно: Защо русофилите не искат да отидат в Русия дори на екскурзия

96

Това е краят

преди 5 месеца

В българската история и е имало по- големи фашисти и по- големи комунисти от тази престъпна сбирщина. Но, никога не е имало такива продажници. Те ще ни довършат. Тези, които ги избраха пряко и косвено, като не отидоха да гласуват и им подариха гласовете си ни закопаха всички. Закопаха себе си, нас и децата ни.