10

Анонимен

преди 4 месеца

Според тая "умна" рускиня какво ще се случи? Руснаците ще се изтеглят от Украйна и ще платят милиарди компенсации а нейният съпруг ще го повишат в чин или нея ще я набутат в арестът а съпругът и ще го пратят на най-гадните сражения в Украйна?Аз не съм много умен но все си мисля че ще стане второто.Циркаджийка

9

Еврогейче мирижливо

преди 4 месеца

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Каквото и да философствате, истината е, че предстои война между НАТО и Русия. Искате или не, никой не ви и пита де, България ще воюва срещу Русия. Та избирайте на чия страна ще се биете.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Русия е държава от третия свят! Бензиностанция с ракети.

6

Анонимен

преди 4 месеца

В украйна правят масови хайки и ловят невинни и цивилни хора по улиците и ги измъкват от домовете им за да ги пращат като мес0 на фронта. Нашите русофоби заслужават такава съдба. Споко вашите идоли от пп=дб=гроб=дпс ще ви могилизират

5

Анонимен

преди 4 месеца

Кремълският откачааалник сега ще мобилизира и съпругите.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Краварските системи патриот могат да свалят само пътнически самолети с военнопленници...Затова ще продължават да ядат Кинжали, Искандери, Х-101, Х-555 и Герани. Мачкайте братушки, мачкайте нацягите или т.нар. демократи!!!!!!

3

HeHoPMaJlHuK

преди 4 месеца

В просия е така... или си с късия монгол 1.50, или милицията те бие.

2

А Нели

преди 4 месеца

всъщност искаше да каже, че съпругите на мобилизираните войници са най-големият враг на З.еленски в момента

1

Анонимен

преди 4 месеца

Пак фейк статия с това как уж било в Русия,за да скрият какво всъщност става в Укроленд и как да свалили самолет със свои,които руснаците е трябвало да върнат от плен.