17

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 27. Що не си затвориш плювалника ?

16

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 23. Не сме друг път - то суджуци, то кървавици, то пражоли ум да ти зайде, после туршии зеле, домати ,моркови,чушки па царски па не знам кви си па качета със сланина па компоти круши, зарали, праскови, кайсии, сливи, круши,дренки, малини къпини, па сушени плодове гъбите ги ритахме по пояните. Стига сте дращили глупости бе.

15

Анонимен

преди 5 месеца

Българинът казва: Имаш крава - пиеш мляко.

14

Анонимен

преди 5 месеца

До 26 Призоваваме да напуснеш България към любимата ти русия или северна Корея. Иначе по тиху клоун

13

Анонимен

преди 5 месеца

До 18 Ама комунистее вие никога не сте гледали толкова животни, защото ядяхте месо 1 път на седмица... . За Китай и Индия да не говорим ... освен ориз друго нищо за това са 1.50. Така че недей философства много гарггамел.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Като шишковците и те така. Дебелчовците трябва да им вдигнат данъците. Първо ядат повече , за да се произведе храната се ползват куп енергии и машини. После се разнася . После дебеланковците плюскат и пърддятт. За това за наднормено тегло данък.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Това нищо не е. В Полската столица Варшава са остановили, че пушачите са един от основните фактори за замърсяването на въздуха в града. Месните власти смятат да забранят тютюнопушенето в целия град. И това не е шега. Преди малко гледах интервю на кмета на Варшава, където той лично каза това.

10

Българка

преди 5 месеца

Центърът на София трябва да се забрани за крави в угода на ЕС.

9

Анонимен

преди 5 месеца

A не! Тея глупости отзаде си ги наврете! Всеки който промотира тая ГЛУПОСТ ... Няяяяма място у нас! Разбрахте ли?

8

слагайте им катализа

преди 5 месеца

тори, и проблема е решен, а този институт да вземат да го затворят, занимават се с глупости.

7

Неграмотен

преди 5 месеца

Петьо, миризливеца кожен да ядеш тротинетко неграмотна пръдлива. Като триеш коментари,мислиш ли,че ще станеш по образован? Некадърник!

6

Alex

преди 5 месеца

Идеята е да не ядете месо от крави., а от насекоми :)

5

.

преди 5 месеца

... Начи, като чуя тая простотия за кравите, иде ми да раздавам шамари с опакото на ръката. В крайна сметка, кравите ли са ни виновни за климатичните промени , или нашата свръхконсумация? Щото, нали, не е нужно да изхвърляме тонове храна, нито пък да ядем месо от Аржентина само и само да въртим потребителската въртележка.

4

Shark

преди 5 месеца

Престанете с тези глупости вече беее. Някакви псевдоучени взимат пари за тези изследвания. По-точно да кажат каквото трябва и каквото е удобно за еврогеовете, за да си намерят предтекст за унищожават. Затова фермерите са по улиците на градовете, и още протести ще има, и трябва да има, докато измислени управляващи не спрат да плащат на измислени учени да дават измислени резултати с цел манипулация!!!

3

Анонимен

преди 5 месеца

Тва съм го чел някъде поне преди 20 години.

2

Стига сте

преди 5 месеца

Притопляли новини от преди създавнето на кравите!

1

Руси

преди 5 месеца

Ами щом така е създадена природата така да бъде. Само ,че кравите да създадени от природата ,а колите не. Също така кравата храни хората ,а колата по-скоро ги убива.