102

Анонимен

преди 5 месеца

Мдааа, подарените натовски скстеми за ПВО работят перфектно след като дроновете са преминали през цялата територия на 404 и са стигнали чак до Лвов.

101

Анонимен

преди 5 месеца

До 113, а щото Запада няма да отговори с АТОМ и да направи Маскве и Путинград ледени пустини, нали бе от*ре*пко руска!? Да yмреш дано бе!

100

НЕОЛИБЕРАЛИ,

преди 5 месеца

Аз ви обичам, за разлика от вас. Просто ви лъгаха, а вие се поддадохте. Съжалявам, че се случи така.

99

Анонимен

преди 5 месеца

Трагедията ще започне, когато на Путин му писне да си играе на СВО, Фашагите и НАТО минат всички червени линии, тогава Русия просто ще им обяви война и ще ги поръси с АТОМ за Бог да прости, после ще има, ама защо така стана, а в ЕС и САЩ ще има ТИШИНА, Украйна няма да я има на картата повече. Напълно реалистична картинка, не фантазиите на УНИАН за ПЕРЕМОГИ.

98

Анонимен

преди 5 месеца

Големите ни (американски) телевизии лъгаха, лъгаха, лъгаха, а сега лъжите започват да лъсвааааат.

97

Анонимен

преди 5 месеца

ЕС ту утече . Сега кво ще лъжат българските евроатлантици за усвояване без конкурси ? На евролъжата краката са къси .

96

Фитьо

преди 5 месеца

Ха,ха,х!Добри утро и лека нощ!Империите не се нуждаят от ничие признание!Крим и "окупираните" са част от Русия след референдумите в тях.Според Русия е спазено правото на самоопределение,според Запада и Гутереш не е,но Гутереш е само председател на ООН,което за Русия е длъжност румсервиз на ЗАпада и не и дреме след като има право на вето,което значи че санкции от ООН не може да има.Затова и губернатора на Хонг Конг прати янките на майната им след като поискаха да задържи яхтата на руски олигарх.

95

Анонимен

преди 5 месеца

До 100, много жестоко ще съжаляваш за дето си позволи да заплашваш! Семейството ти също!

94

Анонимен

преди 5 месеца

За разлика от неолибералните ни сънародници, които в голямата си част са абсолютни НАЦЯГИ, които мразят, псуват, обиждат и дори биха УБИЛИ, аз подхождам към тях с често човешко СЪЖАЛЕНИЕ в този момент.

93

Анонимен

преди 5 месеца

Повечето в Украина са нормални и не виждат Русия като враг. Има разбира се и "арийци" които смятат руснаците за нисша раса и са готови да убиват. Само че голяма част от "арийците" вече са под земята. С приключването на "арийците" ще приключи и денацификацията.

92

1262

преди 5 месеца

Ако искате да научите истината за настроенията в САЩ за Украйна, гледайте коментарите на Юрий Швец. Не на някакви си пишман коментатори.

91

Анонимен

преди 5 месеца

Мисля, че включването на външното министър Кулеба, като десантчик може да обърне хода на войната и скоро да се поздравим с победа!

90

Анонимен

преди 5 месеца

Ще я разделят на салфетка както преди са правили...беше ясно на всеки които има малко акъл...

89

Анонимен

преди 5 месеца

Пропагандата на мейнстрийм медиите обрече Украйна на разруха. Войната се роди и продължи поради грешни изчисления на всички страни. Съединените щати изчислиха, че руските заплахи да започнат война заради украинския неутралитет са блъфове, които могат да бъдат възпрени чрез разкриване и очерняне на руските планове. Русия предположи, че Съединените щати биха предпочели преговорите пред войната и биха искали да избегнат преразпределянето на Европа на враждебни блокове. Украинците разчитаха, че Западът ще защити страната им. Когато представянето на Русия през първите месеци на войната се оказа сла

88

Анонимен

преди 5 месеца

До А каква е завесата ------------- лъжа ли се или и предният път като са ни освободили руснаците от фашшшизма, за такива като тебе е имало народен съд? Усещаш ли на къде започна да дуууха вятъра или ще ти трябва курс за целта? По времето, когато зацепиш дали ще има останали самолетни билети за теб и тъъъпкача ти или ще трябва да се борите с останалите тротинеткаджиии за място на колесника?

87

Анонимен

преди 5 месеца

Ало, десните? Нещо ви промениха филма май, а? :D

86

Анонимен

преди 5 месеца

Първо пуснаха американците в държавата си, после твърдяха че нямало нацисти, пък на същите им ръкопляскаха в Канада, сега се бият с Руснаците. Резултата е, че Русия сега ще излезне по силна от преди, Украйна разбита, Европа разединена

85

Ей, тамън да

преди 5 месеца

похваля политолога-експерт по международна сигурност, че е прогледнал и говори за фактите и той почна да бълнува бясно! :D

84

Новата Война

преди 5 месеца

Е икономическа война между САЩ+ЕС и Китай. Русия дори не е партньор на Китай, китайците се възползваха максимално от глупавата война на Путин и де факто си колонизираха Русия за един ден. Ще видим кога Русия ще стане официално призната китайска колония.

83

Анонимен

преди 5 месеца

До НЕвроатлантик, ще разпадна на мaйка ти оная работа бе бо*кл*ук нещастен!