53

Наще са опасни

преди 5 месеца

Полесно ще осъдят Дебора !

52

Анонимен

преди 5 месеца

УВОЛНЕТЕ ГИ ДИСЦИПИНАРНО! НСС и ДАНС да се заемат с казуса Стара Загора, защото това е проблем на националната сигурност. Не може едно престъпление да ликвидира правосъдието в един областен град.

51

Анонимен

преди 5 месеца

До Тео - Напротив, всички съдии си правят отвод, защото трябва да осъдят момчето на някой си, а този някой си няма да е доволен и затова ги е страх. С такива съдии няма как нещата в Бг да са нормални. Съдебната ни система е началото на всичките ни проблеми. Ако законите важаха за всички, щеше ли да има корупция в който и да било сектор в държавата? Ами не естествено. ОК, щеше да има някаква, но малка и поносима. За да живеем в нормална държава ПЪРВО трябва да имаме нормална съдебна система!!!

50

Анонимен

преди 5 месеца

До Тео 37 Къде остана вътрешното убеждение на съдещите? Нали гледат доказателства и ВЪТРЕШНО УБЕЖДЕНИЕ, че даже и по ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ съдят?

49

Точно така

преди 5 месеца

До Анонимен Ако имаше съмнения относно това, те бяха разсеяни на 30-ти миналия месец! Как така това момиче не си избра някоя кариера, която е престижна, без да е съмнителна, а стана точно чалга певица, пяла с откровенно облекло, а ако беше лято, щеше да пее най-много по прашки! При това получи солидно корпоративно финансиране от спекулантската корпорация "Крадисимо" - имаме по-добри музикални изпълнители, които не са получили от фирмите ни и стотинка и са в неизвестност, но Дебора е на върха!

48

Анонимен

преди 5 месеца

Политици принудиха корумпирани лекари да освидетелстват несъществуващи наранявания

47

Отвод

преди 5 месеца

В случая да се разбира, като оставка!!!

46

Край

преди 5 месеца

Аналогична беше ситуацията при атентата в Бургас. Съда беше политически натискан да каже, че това е работа на Хизбола. За да има повод ЕС да я обяви за терористична организация. За ЧЕСТ на Българският съд - не го направи. В съдебното Решение Хизбула не се споменава, като организация която е направила атентата защото никакви доказателства за това не са представени на съда.

45

Анонимен

преди 5 месеца

Това със съда е някакъв черен хумор трагикокомедия оня надрусания който уби две момичета и полицаите тичаха да му носят стълби го извъртяха ,че щмръкнал после да се успокои да се смея или да плача не знам.

44

Анонимен

преди 5 месеца

Наркомафията ги е предупредила, че ако го осъдят, ще им се случи случко. Вижте как пребиха онзи човека насред улицата. Леш!!!

43

АЛов

преди 5 месеца

Разпределя на едро брашноо в града. Така стават нещата. има покровитеслтво и при един такъв случай го осъждат за данъчни измами. Купува Брабус за 500хил паунда в кеш,а е безработен

42

ФАКТ

преди 5 месеца

КОГАТО НЯМА ПРАВОСЪДИЕ, ИМА ГРУПОВО ПРАВОРАЗДАВАНЕ... ГОШЕ ГОШЕЕ

41

Нац герой !

преди 5 месеца

Как да осъдиш някой на който се възхищаваш --какво ли си викат --е това е мъжка постъпка ,така трябва за всяка кривнала от пътя , той иначе защо ще я тормози ! Плюс това тоя корав балканец после като излезе земе да ги навести и да стегне малко дъщерите им ,абе не е работа да го съди кой иска !

40

Анонимен

преди 5 месеца

До Тео 38 Ти какво искаш? Момата(както я наричаш) да спре да живее и да линее затворена вкъщи до края на живота си ли?

39

Анонимен

преди 5 месеца

Еми значи всичките 17 съдии са свързани със същите хора, с които е свързан и въпросният Георги, а за него медиите коментираха вече, че не му е чиста много много работата. В такъв случай не трябва ли компетентните органи да проверят какво правят тези 17 съдии на тези постове, щом са свързани със същите хора, с които и Георги? И нека си го кажем/напишем направо. Всички проблеми в Бг тръгват от съдебната система. Ако тя функционира по-нормално корупцията на всички нива ще е по-нормална.

38

Стиви

преди 5 месеца

Не отвод,просто напускайте с-та и се хващайте за друга работа.Държавата и обществото нямат нужда от такива съдии

37

Анонимен

преди 5 месеца

Явно проблемът им е във фалшивата медицинска експертиза

36

Анонимен

преди 5 месеца

Да лежи в ареста, докато го осъди някой и след това да му се приспадне. Така става ли?

35

Анонимен

преди 5 месеца

Значи съдиите са в някакви отношения с обвиняемия. Оттук следва извода, че Георги се е ползвал с протекции досега. Лошо!

34

Тео

преди 5 месеца

За мен нещата са ясни - всички съдии си правят отвод, защото ТРЯБВА да го пуснат! Няма намерено оръжие, няма ПРЯКО доказателство, че той го е извършил, в медицинското свидетелство пише ТЕЖКА телесна повреда, а момата си прави снимчици и се разкарва свободно, и инфлуенсърка щяла да става! Отделно с тежко наркотично наследство. Адвокатите му ще разкатаят обвинението и после всички митута ще скочат срещу съдиите!