168

то да няма интернет

преди 8 месеца

"Украйна отвърна с удар срещу Белгород," - та да повярваме на родните "новиннари"! -подкрепата на укротерористите ви прави СЪЩО трористи - нали знаете?

167

Анонимен

преди 8 месеца

И на укопите в едно място, където слънце не ги огрява за това подскачат

166

Анонимен

преди 8 месеца

Жужилин засилва употребата на памперси. Вече слага к втори

165

Тц,тц

преди 8 месеца

Най-важното от тези 22 месеца война беше бунта на Пригожин! Той показа, че тази власт се държи единствено на страх, терор и парите от държавната хазна. Дори логичната му елиминация е показателна,че косъма е близо до скъсване! А самолетните билети, купени буквално в последния момент от олигарси,министри и администрация, публикувани от руски хакери, са доказателство, че този бунт не беше ЛЪЖА, а нещо което е Бъдеще! Ирония е как фамилията на Путин показва неговата съдба - ЧЕ Е ПЪТНИК..

164

Анонимен

преди 8 месеца

Цялата врява е За и Против Русия. Проверката нагледно доказа, че Баба Меца още е силна, напук на всичките и зложелатели :)

163

Sina

преди 8 месеца

Денаьификацията е била трудна и през 1944. Милиони руснаци са умряли в борбата тогава. Успех Гн Путин! След като денацифицираре, елаъе да ни освободите от курвоиралите и педерастирали нущожества от ППиДБ!

162

Анонимен

преди 8 месеца

Какви бойци, бе душо? Ти видял ли си безкрайните полета гробища в Украйна, където се вее жълто синия памперс? От космоса се вижда това. Явно гледаш украински телевизии и попиваш жълто синя говня от сутрин до вечер.

161

Анонимен

преди 8 месеца

Демилитаризациятя и денацификацията се засилват. Бандеровските доброволци в последните си крепости в Донбас вече дават фира. Фюрерът в безсилен и безмислен опит да си направи предизборна реклама нареди обстрел на цивилни, разчитайки на отговор от страна на ВКС, че да може да риве колко са лоши руснаците и колко Велик е Той. Всички следят решенията на Путин и ситуацията в Русия. Украйна е просто фонов шум и повод за вдигане на врява и политически дивиденти.

160

МИРОЛЮБЕЦ

преди 8 месеца

Аз се помолих за мир и край на войната, но има войнолюбци, които искат касапницата да продължава и да умират все повече хора и страданието на човечеството да се увеличава.

159

Анонимен

преди 8 месеца

Русия няма да остави на мира УкроФашисткият режим в Киев! Зеленски подкрепян от " Запада", си мисли че може да " победи" Русия? Няма шанс! И дано Украинците сами го Убият Еврейна и всичко приключи!

158

Анонимен

преди 8 месеца

САЩ и ЕС вън!

157

САЩ финансиране

преди 8 месеца

Путин отлично знае, че ако продължи войната, САЩ ще продължат да дават пари на Украйна. Сегашната пауза на финансирането е заради очакваното замразяване на конфликта, от което Путин намеква че се е отказал по някакви причини. Което автоматично означава, че САЩ ще започне да дава пари до 1 месец. Може и след няколко дни. Ще видим кога точно ще е, но ще е СКОРО.

156

Мирела

преди 8 месеца

Прав е Путин, като казва, че ще атакуват само военни обекти. Та на кого му е нужна една разорана от бомби Украйна. В пределите на Руската федерация, тя отново ще свети с предишния си блясък, като при СCCP. Студентака съм по журналистика последна година и скоро ще отразявам тези процеси от Руска Украйна.

155

Истината

преди 8 месеца

Абсолютен психопат и антихрист. Нулево разкаяние и състрадание към жертвите, било то украински или руски. От всяка негова дума лъха цинизъм и арогантност. Сякаш се надсмива над света и казва: "Мога да правя, каквото си пожелая, и никой не може да спре." Не вярва нито в земно, нито в божествено възмездие. Същинско въплъщение на злото.

154

Dj

преди 8 месеца

Путин може да изравни Киев със хиляди жертви. Не го прави и затова е СВО, не е война. Но ако изравни Киев, гарантирам ви че добричкия Запад нищо няма да направи. Разбрахте ли гейчета?

153

Анонимен

преди 8 месеца

Зелката е сурвакар.иска суша от бай дрън и брюкселските зелки.От утре започва фондация "ПРОСЕШКА ТОЯГА"

152

Закривай окрайна!

преди 8 месеца

Вън наглите окраинци!

151

клоаката Рашистан

преди 8 месеца

Руснаците си заслужават напълно бункерния пcиxoпат...Това им е съдбата от векове. Сталин ги убиваше с милиони и то в мирно време.

150

Информационна война

преди 8 месеца

Срещу Русия.

149

Анонимен

преди 8 месеца

А пък в нашия квартал виждам млади украинци, които обикалят магазините в работното време на нормалните хора