483

До 503

преди 6 месеца

Ама ти какво правиш в Европа тогава бре?

482

<><>

преди 6 месеца

Зеленски щял да изшмърка линия дълга колкото кораба !

481

Анонимен

преди 6 месеца

До Горките Според данни на Световната банка Китай ще стане най-голямата икономика в света по паритет на покупателната способност през 2022 г. Съединените щати са на второ място, Индия е на трето, а Япония е на четвърто място. Русия допълва първите пет страни, а Германия остава на шесто място.

480

Страшно е!

преди 6 месеца

Да нападнеш 28 пъти по-малка държава и да те смелят от бой! 15 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка. Флагманът по дъното да лази !Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга! Девет години Авдеевка да береш! Страшно е!

479

Анонимен

преди 6 месеца

Според диванния стратег Споко стратегическата цел е Естония и другите европейски страни под натиска на САЩ да депортират 2-3 милиона украинци за да може Русия да ги смели в месомелачката. Ако тези 2-3 милиона не устискат до пролетта тогава се хвърлят в месомелачката и хора от Източна Европа. И всичко това с цел да се печели време демократите в САЩ да спечелят и да ударят директно Русия. А че демократите са на власт от самото начало според стратега няма значение. Е,по голям т ..пак от тоя няма.

478

Анонимен

преди 6 месеца

До ПУТИН Според данни на Световната банка Китай ще стане най-голямата икономика в света по паритет на покупателната способност през 2022 г. Съединените щати са на второ място, Индия е на трето, а Япония е на четвърто място. Русия допълва първите пет страни, а Германия остава на шесто място.

477

Червен каскет

преди 6 месеца

Пак ли ва? Пак ли ни дънят?

476

Горките

преди 6 месеца

Горките руски фашисти, тези безумци ще се бият срещу света! И със смешната помощ на Северна Корея и Иран, пак с смешно. Не разбраха ли след съдбата на техния съюзник Хитлер че това няма как да се случи! Една Украина им разби илюзиите, а срещу останалия свят ще са просто нещастно безсилни. Но все пак веднъж завинаги ще се сложи край на болшевишкия фашизъм. И затова жертвите във това унищожение ще са героите отървали ни от това вековно зло!

475

Анонимен

преди 6 месеца

МОСКВА ЩЕ ОТГОВОРИ С МОЩЕН ПАРАД НА ФИЛИП КИРКОРОВ

474

Анонимен

преди 6 месеца

Един омлет по новочеркаски,моля!

473

До Еврогейове

преди 6 месеца

Ще влезе, вече им обещаха, ама друг път.

472

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с яйцата?

471

ПУТИН

преди 6 месеца

УКРИ МЕ ДРАХА,ИМЕНЦЕТО МИ РАЗПРАХА

470

КОЛЕДЕН ПОДАРЪК...

преди 6 месеца

БЛАГОДАРЯ...

469

Анонимен

преди 6 месеца

До Споко Естония??? Накакъв бантустан - резерват на фашизма, креслив пудел носещ с уста пантофите на чичо Сам, нещо такова май беше... чакай да си взема лупата, да ги видя къде са на картата!

468

Анонимен

преди 6 месеца

Леле мале,край,Русия загуби войната с укронацистите.

467

Еврогейове

преди 6 месеца

Украйна влезе ли в ЕС?

466

Анонимен

преди 6 месеца

Европа заложи на Украйна много, най-важното - БЪДЕЩЕТО си. Накратко - Европа няма бъдеще, няма ресурс да има бъдеще. Няма човешки ресурс, няма материален ресурс (енергия, суровини), няма морален ресурс, няма интелектуален ресурс. Няма да е сгромолясване, както беше Хитлеровият райх, няма да е вълнуващо и феерично. Ще бъде досадно и дементно, непрекъснато ще заемат менторски пози: "Вий знайте ли кои сме ний" и ще издуват бузи. И ще ядат насекоми. И толкоз. Нямат нито кураж, нито акъл да направят нещо изненадващо позитивно в своя полза.

465

Споко

преди 6 месеца

Споко, Естония почва да депортира украинските мъже в мобилизационна възраст за фронта, САЩ ще натисне и останалите, и Германия която се ослушва и така могат да се съберат до 2-3 милиона които да се пратят на фронта. Това ще забави значително руснаците докато смелят всичката тази биомаса в месомелачката ще минат месеци, даже година, ако Украйна не удържи до есента до изобрите тогава ще помогне и източна Европа с жива сила, това сега е стратегическата цел. После след изборите като спечелят демократите САЩ ще се намесят пряко и ще изпляскат Путин и Русия.

464

Анонимен

преди 6 месеца

ЗАМРЪЗНА ЛИ ЕВРОПА,РУСКИ МУШМОРОЦИ?