75

2

преди 6 месеца

В този район няма да има бързо придвижване, тъй като гъмжи от окопи и укрепени райони на киевската хунта, които бойци от ЧВК "Вагнер" се опитаха да щурмуват тази пролет. Също така се съобщава, че в югозападната част на Артемовск районът на дачите е напълно прочистен от зомбирана по натовски стандарт биомаса. Напред в тази посока е село Ивановское.

74

1

преди 6 месеца

Соледарско направление, Артемовски участък. На северния фланг ВС на РФ настъпват към позициите на зомбитата в района на Богдановка. Рускте бойци успяха да се закрепят в селището в северните му покрайнини. Засега няколко къщи са под контрол, но предвид усърдието, с което руснаците превзеха Артемовският район, скоро контролната зона ще бъде разширена. Освен това няколко опорни пункта на зомбитата на киевският наркокартел по трасето Хромово - Часов Яр бяха овладени от ВС на РФ.

73

Бай Дрън

преди 6 месеца

Това е победа не на парламентализма, а на дълбоката държава. Това е.

72

силно замислЕна

преди 6 месеца

Това момченце много навири гребенЯ, но защо ли е така?!

71

2

преди 6 месеца

Пълно изявление: "Наясно сме и сме дълбоко загрижени за използването на линейки, изпратени да спасяват животи в Украйна. Всички линейки се предоставят безплатно по заявки на медицинския персонал на бойните части и лечебните заведения. Без оригинални номера е трудно да се установи по какъв ред е прехвърлена тази машина. Едно нещо можем да кажем с увереност: "Никакви заявления не бяха получени от нас и нито едно превозно средство не беше изпратено от нас до който и да е "TЦК"(военна комисия за мобилизация).

70

1

преди 6 месеца

"Всички тук сме в шок! Събрахме средства и изпратихме тази кола на първа линия, а не да хваща хора по улицата!" фонд UUF, който купува линейки за Украйна, отговори на отвличането на мъж от военни комисари. На линейката, в която одеските военни комисари насилствено мобилизираха мъж, забелязаха стикер от фонд, който купува реанимационни автомобили за фронта с помощта на дарения от хора. Фондация UUF отговори на скандала: "Всички тук сме в шок! Събрахме средства и изпратихме тази кола на първа линия, а не да хваща хора по улицата!"

69

Анонимен

преди 6 месеца

В района на Кринки се носят лодки със загинали зомбита на киевският наркокартел. Няма кой да прибере символа на месните контраатаки на една от "най-горещите" горещи точки за зомбакнацистишените. Интересно е да се знае за какво си мисли следващата партида пушечно месо на зомбираната по натовски стандарт биомаса, докато плава покрай лодки като тези с предишни камикадзета-самоубийци.

68

До Анонимен 80

преди 6 месеца

Дали си вярваш сам на смръдливите партенки дето ги пускаш тук? По време на соца имало "чисти реки и високи гори". Тавариш нека да ти напомня че след идването на демокрацията и замирането на повечето заводи соц недоносчета, доста реки наистина се изичстиха. А колкото до горите, в наше село оголиха доста склонове още по живково време.Имахме голяма река която в резултата на изсиането на дърветата изчезна напълно.

67

Анонимен

преди 6 месеца

Пеевски наглее. За разликяа от него президента се избира директно от електората, а ограничаването му в правата е несъотвтственно спрямо представителноста му

66

Пиян залян

преди 6 месеца

За такива като prazчо гасуваха 80 % незнаещи български ...

65

Грухчо

преди 6 месеца

Грухчо си е грухчо- откупи се. Бойко не само го хванаха за то******пките ами май ги и откъснаха. Пич по тв и пред баби Герб, а после подкрепя грухчо и джендърите винаги.Корнела по- мъжки от него се държи

64

Анонимен

преди 6 месеца

До Шашкънов.. Не беше сега времето , да се разделя народа .. Голям срам , за ''ТОРТАТА'' . НЕ СЪМ РУСОФИЛ , НО ТОВА НЕ Е ПРАВИЛНИЯТ НАЧИН !Вярно е че ставаме , БАНАНОВА РЕПУБЛИКА !

63

Бай Дрън

преди 6 месеца

Да изберем Арестович за президент, тъкмо му гласят въжето в Украйна. Тук ще има много от своите гласоподаватели. Та нали вече ще може и с двойно гражданство? Или за президент не можеше? Тогава министър председател. Ще ни оправи набързо военните заводи и още по-набързо ще сътвори преврат на зеления. После всеки по живо...или по умряло.

62

Тихомир

преди 6 месеца

Абе нема ли кой да го ......тоя леко бузестия?

61

Анонимен

преди 6 месеца

За съжаление , за 34г. ... :"Аз съм българче , но искам да живея във чужбина '' ...

60

Дядката

преди 6 месеца

Шишето не знае с кого се захваща!Скоро ще отслабне от тревоги!

59

Шашкънов

преди 6 месеца

Най-после пеевски взе да върши неква полезна работа. След толкоз години пасуване в парламента, реши да се активизира и да полага по манерките руските петоконници. Какво по хубаво от това двама врагове на бегето -руските и турските петоколонници да се джанкат едни други.

58

паф

преди 6 месеца

зад президента стои целия български народ! да сте жив и здрав г-н президент!...вие сте стожер на българщината, както путин е стожер на славянството!

57

Анонимен

преди 6 месеца

То се видя , Про100Киро ИЗПРА Баце , Баце прости на Кирча за двойното гражданство , и всичко е О'ХеЙ!За народа ПАК , ЗАДЪЛЖЕНИЯ И УНИЖЕНИЯ . Прав е Баце :ТУКА Е ТАКА !На кой бихте се оплакали в Бг ???

56

Бай Дрън

преди 6 месеца

Искаме народна република, не парламентарна, където са зе събрали всички бандити да излъчват главатар-председател. Единственият избран от хората е президента. Останалите са избрани с листи, в които никой не знае кой е вписан.