30

Вмирисани трупове

преди 6 месеца

Не ни трябват вмиpиcaнитe ви тpупове. Black Rock CEO Larry Fink: "Когато сключих договор със президент Зеленски ние взехме предвид рисковете от руската инвазия, но сега виждаме unreasonable използване на чернозема от украинците. Има твърде много гробища, прекрасна, плодородна земя се използва ирационално по начин който не е приет в Европа. Това не е просто ваша земя. Ние можем да отделим допълнителни средства за крематориуми, иначе ще трябва да наложим санкци for the misuse of our investment assets," Fink concluded.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Няма никакво значение на какво залага Русия, защото така или иначе ще последва съдбата на крайцера Москва...

28

Анонимен

преди 6 месеца

Руските жители в страни членки на ЕС следва да биват зазържани и държани в арести докато не се научат да живеят където са избрали или да си ходят в Русия!

27

Европедераски цирк

преди 6 месеца

уредили Орбан да напусне залата да пие кафе, докато решават за Украйна, защото той бил само един, а те 26. А когато Холандия години наред един срещу 26 блокира членството на България в шенген, това е демокрация, европедеpаската демокрация!

26

Анонимен

преди 6 месеца

Фактически Катасонов казва, че Русия не воюва с Украйна, а с БлекРок. За украинската земя! Която е руска по рождение, защото няма две държави, Русия и Украйна, една държава е и пълна с блага. Абсолютно невъзможно е Русия да допусне най-голямата корпорация на планетата да и стане съсед. Това е по-страшно от НАТО. Затова към денацификацията и демилитаризацията се прибавя и деглобализацията, деокорпорацията на Украйна

25

Анонимен

преди 6 месеца

за голяма социално-икономическа криза". Дмитрий Евстафьев: "Нашият проблем с европейския запад е, че форматът на този конфликт - подчертавам политически, а не военно - той е много комфортен за европейския запад, седи бюргера, гледа телевизия, и да, идва при него някой виртуално и всеки месец взима 200 евро от джоба - това е за Украйна, давай тук. Нашата задача е това да стане 500 евро, после 1000, а после в тази Украйна и неговите деца да бъдат довлечени да воюват".

24

Искате ли бсп

преди 6 месеца

Отново на власт? Искате ли да имате стабилен, но изключително нисък доход, колкото да върнете двата края? Да не можете да излизате извън бг и да си живуркате и да чествате Парад победи под строй. Да не можете да купувате западни стоки а само Москвич и мраз? Подкрепяйте Путин тогава и феодалния му олигархичен чиновнически режим.

23

Анонимен

преди 6 месеца

След кризата 2008 всички бяха наясно, че цялата система се крепи на печатана на долари, и големите играчи започнаха да влагат парите си в материални активи. Но скоро изкупиха всичко, и след 2010 се насочиха към Украйна, започнаха да купуват там, особено Black Rock - купуваха земя, предприятия, инфраструктура, всичко. Сега натискат и Украйна, и подлоrите като България - дръжте, дръжте на всяка цена, но в крайна сметка ще загубят всичко,

22

Анонимен

преди 6 месеца

Путин нали беше умрял?

21

Анонимен

преди 6 месеца

Зеленски с един свой подпис върху безусловната капитулация на Улрайна може да разбие на пух и прах очакванията на руснаците за просължителна война на изтуштение... Факт.

20

Елементарно Уотсън

преди 6 месеца

На него търбуха му е пълен, има 140м. яхта и дворец, а че мужиците мизерстват не му дреме.

19

Анонимен

преди 6 месеца

На Русия не и ли свършиха яйцата, миналата седмица казахте Путин ги изял на закуска!

18

Анонимен

преди 6 месеца

Споко, ЕС няма нужда от ресурси и метали и стомана и химически елементи за да възстанови военната си промишленост, ще си печата ракети, ПВО системи, самолети, танкове, артилерия на 3D принтери захранвани от слънчева и вятърна енергия. Нека руснаците са харчат да копат руди и да правят стомана и да харчат пари за танкове.

17

Анонимен

преди 6 месеца

Нали щяха да маршируват на Червения площад перчемите? А Путин стигна до Киев за 3 дни, но го излъгаха с мирен договор. Проверете си записките.

16

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 16. Че кво тогава кършиш ръце щом няма значение ?

15

Анонимен

преди 6 месеца

споко 20 год. минават на зелена енергия, и сега отварят въглищните централи.

14

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 3. Бе немат си икономика русняците и туй-то. Щом си рекъл, че нямат начи нямат.

13

да

преди 6 месеца

богатия на суровини донбаски басейн е целта на гладните американски койоти и западните пс-ета,но това е сметка без кръчмар, а кръчмаря се намира в кремъл и се казва Владимир Путин!

12

Анонимен

преди 6 месеца

Всички световни лидери, политици, военни и експерти вече открито признават, че секне ли финансовата и военна подкрепа за Украйна, войната там приключва. Едиственото лошо нещо е, че края няма да е този който са очаквали.

11

Споко

преди 6 месеца

Споко, ЕС минава на зелени енергии от вятърни турбини и соларни панели и Русия ще фалира.