66

НАРОДА

преди 9 месеца

излагате се пред целия свят!!!!НЕ СМЕ ВИЖДАЛИ ТАКОВА НЕЩО ДРУГАДЕ! ТОВА СЕ ДЪЛЖИ НА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛОШОТО ОБРАЗОВАНИЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 33 ГОДИНИ! ЗАТОВА НЕ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ ФАШИЗМЪТ НЕ СЕ ПРИЕМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА, КАКТО НА ИЗТОК, ТАКА И В КАНАДА!

65

Анонимен

преди 9 месеца

Това е тоталитарно изкуство. Министерството на Културата каза, че няма никаква художествена стойност. И те не го искат.

64

Обяснявам

преди 9 месеца

Утре така ще бъде изрязан и онзи в дясно. А за уикенда е приготвено ново разрязване на средния - съветския. Този път планът е обeзглaвения тpyп да бъде разрязан от горе на долу, през гърдите и корема. В събота ще бъде вдигната лявата част,в неделя дясната.

63

Историка

преди 9 месеца

Скоро и Альошата ще почват. В Пловдив общината подготвя нещата.

62

Анонимен

преди 9 месеца

"незнам защо обаче е това ритуално рязане на глави" - По лесно влизат в пещите на София Мед.

61

Макарити

преди 9 месеца

остана и Света София да резнете и сте готови.

60

Анонимен

преди 9 месеца

тази нощ ще отрежат и главата на последния съветски другар - незнам защо обаче е това ритуално рязане на глави - нещо искат да кажат на митрофнова ли или на к0пейките

59

Анонимен

преди 9 месеца

режи, режи бай Колио

58

Волен Сидеров

преди 9 месеца

Дайте данните на този със Шлайфа.!!..Аз ще го намеря още тая вечер, и ще го накажа..Ще разбере какво значе - РЯЗАНЕ !

57

Анонимен

преди 9 месеца

Еее, културна работа е така - над кръста, заедно с детето. Много различно от гаврата със Съветския войник. Браво!

56

Натовец

преди 9 месеца

До Чук и ГекБате, ти изби рибата! Как сравняваш египетските пирамиди, с тая купчина ръждясало желязо и напукан бетон, със съмнителна художествена стойност!? Не си много умен, май, а...

55

ПроСоТо

преди 9 месеца

обаче:....-ПО ЧИЯ ЗАПОВЕД се унищожава тоя паметник ?!?!...И С КАКВИ АРГУМЕНТИ ?!?!...Защото:..-Срещу него се лае ,но не става ясно С КАКВО ТОЙ ПРЕЧИ на "еврогейския път" на България ?

54

Анонимен

преди 9 месеца

Тая работа с паметника силно ми напомня на лапе което си хвърля лъжицата на земята в знак на нещо.И кво стана като го счупихме.Голяма работа направихме.Вече сме велика нация... Велика нация става с дела водещи към развитие не с бутане на скулптурки...

53

Доналд дък

преди 9 месеца

Къде сте koneuku?! Ооо вии храбри бранители на M0ЧA?! Няма ви миии. Изборите минаха. Няма автобуси и сандвичи ,а и застудя. Толкова за жалкото ви съществуване. Дано се опомните поне на сетния си дъх.

52

с Флекса

преди 9 месеца

Мале тва нема да има сглабяне после. :D

51

Браво Кире, браво ПП

преди 9 месеца

Спечелихте ми гласа - завинаги!

50

Анонимен

преди 9 месеца

Изобразената жена на тази склуптора е българка, вижте историята на композицията. Варвари, ще трябва да си платят!

49

до 58

преди 9 месеца

В мавзолея можеше да се съхраняват старинни книги,произведения на изкуството,златни съкровища,ако не са окрадени и да са заместени с реплики.Колко трябва да е кух човек да мисли само пиене и барове.Изкопахме дъното с простотията и вандалщината си!

48

Hahah

преди 9 месеца

Обаче ме кефи майстора с флекса как внимателно реже, сякаш са живи хора. ХХАХАХАХА Режи ги през кръста бе брат, така и така после ще ги сглабят на ново в музея, нищо няма да личи.

47

Не жената с детето.

преди 9 месеца

В ЕС вече се казва "лицето родило детето". И нещо за хората, които не са могли да си позволят да стигнат до гр. Рим. Там, в историческия център, на същата височина се извисява статуята на Нерон - императорът, изгорил Рим и наслаждаващ се на гледката! Паметниците не са възхвалници - те са, за да се помни. Само вандали и талибани разрушават паметници.