1002

Радослав

преди 6 месеца

1062: Япония не губи територия освен острови към СССР, Германия не губи територия освен към СССР, Италия не губи територия, Унгария не губи територия, Румъния не губи територия освен към СССР, но видиш ли точно България която 4 години си пасувала, точно тя е щяла да бъде разкъсана. Вие тая история с белина ли я преглъщане, че сте такива ***?

1001

СТРАНДЖАТА

преди 6 месеца

Тука съм съгласен... - за варварството няма прошка - Путин да се стяга за Хага...

1000

Радослав

преди 6 месеца

До 1062: това го има само в болните промити от съветска пропаганда русоробски мозъци! Турция дори не е участник във ВСВ! Няма държава освен Германия, Япония и Румъния която да губи територия след ВСВ и те трите губят територии за сметка на Съветската напаст и алчна имперска орда!

999

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Какво направи Путин ли ? Ами най силната икономика в Европа и пета в света ,нали ?

998

Радослав

преди 6 месеца

Първият русороб който успее да ми докаже, че Просия има нещо повече от тривиален принос за разгрома над фашизма ще получи орден Путкинка 1 степен! Азиатските роби дори не знаят какво е фашизъм и къде го е имало на картата, но циврят, че Просия била разгромила фашизма, хаха. Все едно да кажат, че Просия била човеколюбива държава!

997

у

преди 6 месеца

Важното е, че стои паметника на тези, които бомбардираха мирните жители на София.

996

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен Чака ни ново разкъсване на България . Отиде Бургас ,къде Анадола . Турция не можа да ни накаже ,нас съюзниците на Хитлер заради Червената армия ,но вече няма прошка . И Гърция ще намаже филийката със закъснение .

995

Анонимен

преди 6 месеца

Каво направи Путин: 62-то място в света - нивото на технологияното развитие. 67-то място в света по стандарт на живот. 70-то място в света по използуването на съвременните информационни технологии. 97-то място в света по показатели за здравето на населението; 134-то място в света по продължителност на живота при мъжете; 159-то място в света по политически права и свободи на човека; 175-то място в света за нивото на физическата сигурност на населението.

994

Анонимен

преди 6 месеца

Тези фашисти, пият чай в момента, а Зеленски е в шах, скоро и мат!

993

Бенковски

преди 6 месеца

До Анонимен 1043 ..а Русия ,нека заповяда ...

992

Анонимен

преди 6 месеца

Каво напрви Путин: Трето място в света по: Производство на тютюневи изделия; Разпространение на детска порнография; Разпространение на тоталитарните секти; Кражби на коли;

991

Радослав

преди 6 месеца

Ако половината комунисти бяха толкова работливи колкото спамят с коментари, комунизма никъде нямаше да фалира, но уви комунизма работи само когато има какво да краде от предишната власт и от народа. В момента в които се изчерпат резервите и трябва да се разчита на реалният труд на комунистите и комунизма фалира на микросекундата! Най простата дефиниция на комунизма е: любов към чуждите пари! Товарете си Мочаааа и марш в родината ви Просия!

990

Анонимен

преди 6 месеца

Успехите на Путин - 2-ро място в света: Разпространението на фалшиви лекарства (след Китай); Броят на самоубийствата на глава от населеието (в Европа); Броят на журналистите убити през последните 10 години; Броят на хората, които търсят убежище в развитите западни страни; Нивото на бюрокрацията;

989

Украйна

преди 6 месеца

губи войната и 20 % от територията си...........само тъ@@паците в България и Полша все още не са го разбрали!!!Един ден над София ще се вее само българското и руското знаме!!!Бог да пази България и Русия!!!

988

Анонимен

преди 6 месеца

Успехите на Путин и какво направи той за Русия - 1-во място в света по: Ниво на смъртност от болести на сърдечно-съдовата система; Броят на пътно-транспортните произшествия; Броят на самолетни катастрофи; Абсолютната стойност на намаляване броя на населението; Темповете на нарастване на броя на милиардерите; Вноса на китайски автомобили; Внос на месо от кенгуру от Австралия; Обемът на изгорели, свързани гас (отпадъците се изгарят повече от 50 милиарда м3 гас):

987

умен

преди 6 месеца

На мен руснаците не ми пречат, нито обикновените американци........Русия не е Путин и САЩ не е оная деменция Байдън.............имам приятели и от едните и от другите...........но съм против рушенето на паметници и изопачаването на историята>>>Или искаме да сме американски щат, или турски вилает???Не знам откъде толкова омраза към Русия!!!!

986

Анонимен

преди 6 месеца

до Машауфцата Ваша смята че избиването на цивилни и бомбардирането на болници , училища и детски градини от Юдо- фашистки войски не е варварство

985

Анонимен

преди 6 месеца

Успехите на Путин или какво направи той за Русия! 1-во място в света по: -Психически заболевания; Броя на самоубийствата сред възрастни хора; Броя на самоубийствата сред децата и подрастващите; Броят на децата, изоставени от родителите си; Броят на абортите и майчината смъртност; Броят на разводите и раждания извън брака; Консумацията на алкохол и алкохолни продукти; Продажбите на спиртни напитки;

984

Анонимен

преди 6 месеца

Отрязоха му инструмента на окупатора! Голям кеф!

983

До 1040

преди 6 месеца

На мен лично руснаците не ми пречат! Имам приятели между тях! Но определено ми пречат идеологии, които се защитават от старци с деменция и на памперси, които ме смятат за второ качество човек и ме заплашват с ракети- защото имам собствено мнение,различно от тяхното!