18

Анонимен

преди 9 месеца

700 или 7000? И в двата случая общия брой убити е много по голям. Т. Е. Много повече цивилни отколкото терористи. Израел с помощта на САЩ извършват геноцид, а българското правителство подкрепя, докато мнозинството в ООН са против.

17

Ти да видиш..

преди 9 месеца

Путин изби над половин милион свои и чужди и пак ще гласуват за него. Сбъркан народ.

16

до 19

преди 9 месеца

Израел "призова" палестинците да напуснели региона, с което не показва грижа за цивилното население, а иска проста да си зввземе крайбрежието, което е изключително удобно за пристанища. Преди броени години , спомняте си, откриха големи залежи на газ в източната част на Средиземно море, за които претендират и Израел, и Турция. Ционистите още в началото си казаха, че ще изтрябят всички. А и Жозеп Борел наскоро каза:" да се дава храна на обречените едва ли има смисъл">

15

Анонимен

преди 9 месеца

Поддържането на войната води до огромни финансови загуби за Израел. Самото свикване на голяма армия парализира или силно свива много сектори.

14

Анонимен

преди 9 месеца

Много типично за маззните браади-смело нападат цивилни във сладкарница или на кораб,въоръжени с автоматично оръжие,героично превземат някой мол,пълен с уплашени деца и жени.И когато дойдат озверелите специални части(те вече също имат оръжие),не можеш да намериш нито един ккозоебец-скимтят и плачат,криейки се зад жени!Е,те израелтяните им знаят номерата,тук номера няма да мине,този път настъпиха мотиката,няма да им дават меченца като европейците :)ВСИЧКИ-ДО КРАК при алаха им!

13

Анонимен

преди 9 месеца

16 Те да тежат на съвестта на главорезите от Хамас и руските им съветници, които организирана клането в Израел на 7. Палестинците бяха предупредени да напуснат региона.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Това с изнасилванията им дойде наум да го разправят мсец след събитията. Когато почти цял свят вече еднозначно се гнуси от израелтяните.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Официално: Над 700 екстремисти от "Хамас" са убити от Израел....... включително и над 4 000 деца...

10

Анонимен

преди 9 месеца

Случващото се там е признак на огромно падение на човечеството. В свят, в който всички са обвързани, вината за поведението и на двете страни е в пълната морална деградация на обществата, които го допускат. Десетилвтия наред "развитите страни" едновременно пращат "хуманитарна помощ и хора на място да подпомагали палстинците, а всъщност така защитават липсата им на права, като ги държат " на системи". Същите тези активно си затварят очите за експансионистичната ционистка дейност на Израел.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Терористите от Хамас и тяхната военна инфраструктура, трябва да бъдат унищожени. Друг път да се замислят, ако пак решат да послушат руснаците и да нападнат Израел, или която и да е страна.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Бяха дадени 63 дена за евакуация на всички "мирни" палестинци.По 2 пъти на ден,на 4 езика(включително арабски),беше казано,че който остане,се смята за враг.Евреите,които бяха нападнати,никой не ги предупреди-просто ги разстрелваха в леглата им или запалваха къщите.И всичко беше снимано в весели клипчета-тук режат глави с лопата,там давят бебе в чаша с вода.И сега реват-ама спрете!Е,НЯМА да спрат,докато всички плъхове(борци за свобода) не спрат да мърдат

7

Анонимен

преди 9 месеца

4 Терористичната Хамас извърши нападение над Израел, където бяха избити, и измъчвани зверски близо 2000 израелци. Гавриха се с жени и деца, отвличаха...това са престъпления срещу човечеството. Намерени са трупове на жени масово изнасилени със забити нож, или гранати в гениталите?! За което българските медии не пишат.Лидерите на Хамас ограбват палестинците и ги държат в мизерия, и безправие, а те живеят в лукс. Мъртвите палестинци тежат на тяхната съвест и на руските им"съветници".

6

Бай Чеп

преди 9 месеца

Последно колко са, 700 както пише в заглавието или 7000 както е споменато в "публикацията"?

5

vale_karo

преди 9 месеца

И така 700 или 7000? Уточнете се!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Тези избиха 20 000 мирни жители. Повечето деца и жени. И сега имало и 700 предполагаеми хамасчии. Няма такива касапи.

3

Неофициално

преди 9 месеца

Досега Израел са избили над 7000 палестински деца

2

АнонимеН

преди 9 месеца

ОФИЦИАЛНО: ИСРАЕЛ Е С ТЕРИТОРИЯ 22 000 КВАДРАТНИ КИЛОМЕТНА А КОГАТО ООН Я СЪЗДАВА Е БИЛА С ТЕРИТОРИЯ 14 000 КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА А ПАЛЕСТИНА СЪЩО С 14 000 КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА! СЕГА ПАЛЕСТИНА Е 6000 КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА!

1

Анонимен

преди 9 месеца

И също така са избити хиляди цивилни-жени, деца, старци.