260

как е? върви ли?

преди 6 месеца

върви ли контранастъплението? ха ха ха ха

259

кокошка без глава

преди 6 месеца

това е върхушката в Уруина. Още скача ама е обречена....

258

агент Мъдлър ЦРУ

преди 6 месеца

Крайно време е Нато да довърши Раша. Да тръгват за бункера.

257

Анонимен

преди 6 месеца

Нима !!!! а колко невинни деца майки и бащи испратихте на ония свят за ДЖОНСАНЮКА (Джонсън премиер на най подлата страна в света англия значи вие трябва да сте стя заедно с децата ви и да не забравя и нашето пр-во и депутати

256

Анонимен

преди 6 месеца

Ами *** бе терористи- нацисти кръвожадни! Да не сте марширували със факли и да не сте крещяли "Хайл". Трепят невинни журналисти, избиха едно семейство на кримския мост. Отивали на почивка. Само детенцето се спасило 14г. момиченце мисля беше. И тая не е Олена, а е Елена. Паспорта и е намерен във вилата им. Руснаците го публикуваха. Украински паспорт и името е Елена пропагандатори некадърни!

255

Анонимен

преди 6 месеца

Украинците са руснаци, и когато всичко свърши матушка Русия ще се погрижи за тях. Русия с нейните богатства може да осигури изобилно всичко на 3 милиарда население, какво остава за 20 милиона. Всичко ще се построи и възстанови и ще светне като ново само зам 2-3 години, а западняците с техните дългове които дадоха на Украйна ще останата с пръст в устата. Да му мислят пуделите като България, на тях им се пише много черно бъдеще.

254

Анонимен

преди 6 месеца

Българина ако не си плати данъка му взимат всичко и остава на улицата да умира от глад и студ ,никои не му дреме а сега да мислим за укрите че трябвало целия свят да ги тъпче с пари .По гнусно изкаВане от това няма .Зеле да си продаде именията из целия свят които притежава .

253

Христо Христов

преди 6 месеца

Какво ревете бе, про'с'таци неграмотни? На 2 Април 85% гласувахте са им плащате.

252

Минаващ

преди 6 месеца

Не знам води ли се официален отчет колко милиарди се похарчиха за една загубена още в началото война, почнала на инат. Целият свят е във финансова криза, подтиснат и с чувството, че животът на всички е вгорчен заради това мерене на кой му е по-голям... И вече стават жалки и банални Зеленските. Стига вече война и харчене на милиарди за оръжие, милиарди за облагодетелстване на една малка част от населението на планетата, за сметка на по-голямата. Аман от политиците!

251

кажеш ли А

преди 6 месеца

трябва да кажеш и Б! Щом оръжията и парите не помогнаха, значи трябва НАТО да влезе в Украйна и да победи Русия? А? Или не може, Русия имала ядрени оръжия - па вие не знаехте ли че има? И сега какво правим с похарчените 200 милиарда, празните складове за оръжия, 20 милиона украинци, съсипаната икономика на ЕС? Ама ние мислехме, че такова! Еми добре сте мислили!

250

nikonik

преди 6 месеца

ВОЕННОПРЕСТЭПНИЦИ!!!

249

Анонимен

преди 6 месеца

Ленче нема да се плашиш, Тагарев праща БТР-ите!

248

Анонимен

преди 6 месеца

Ще свършите като Чаушеску, на асвалта

247

Анонимен

преди 6 месеца

То умирането лесно, ама преди това има още дейности

246

Анонимен

преди 6 месеца

След като Русия освободи Одеса и вдигне обсадата на Приднестровието, Борел, фон дер Лайен и останалите ще се изправят голи пред фактите, където още милиарди азиатци, африканци и латиноамериканци ще ги видят като изтърканите, лепкави шарлатани, които те са.

245

ТУСК

преди 6 месеца

Ами по-добре си проготвяйте ковчезите ще ви се наложи на хората вече им писна от вашата просия арее у лево ако обичате. Крайно време е да се оправяте сами като цяло на никой вече не му пука за вас особено. Ареее чибааа от тука

244

Анонимен

преди 6 месеца

Ти специално недей много се къхъри...виж Вова го е зъгазил яко!

243

А бе!

преди 6 месеца

А бе, то не беха анжелини джолини, бонота монота, шонпеновци, орландоблумци и кой ли не и Шолц, и Урсула, и Жозето в Киев, и мажоретката Тагаренко скача, скача, и Антъни Блинкен още пролетта заяви, "Украйна получи всичко необходимо за успешно контранастъпление през лятото", и Борел обеща победа на полето на боя, и какво стана сега с успешното контранастъпление и победата?

242

Анонимен

преди 6 месеца

Ами да си помисли Зеленски за преговори с Путин.

241

боеве в Москва

преди 6 месеца

А в Москва се водят боеве, има и жертви! Огромни опашки и боеве за Щелкунчик, има и жертви, пострадал със счупена ръка. Спекуланти продават билетите по 600 хил рубли (6 хил евро).