9

Анонимен

преди 6 месеца

Без съмнение на приключилата наскоро среща на външните министри на страните от НАТО, е имало Инструктаж. Утре ще чуем пресконференцията на Лавров.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Смех, смех и пак смех в залата. Декларации, демонстрации... Кучетата си лаят, керванът си върви. Руските войски наближават Харков. Това в Скопие е първият трясък в ледовете, следва яко топене и клинчене, пазарене и надлъгване с Русия, само и само да остане нещо от разпродадената държава Украйна, за да има кяр за купувачите й.

7

Анонимен

преди 6 месеца

майнен швабен грухен зухен гнойчен ваген

6

Анонимен

преди 6 месеца

Ако мисирките не напишат "пълномощна", все едно нищо не са написали. Забележете как навсякъде се подчертава това. Пълномощно е унищожаването на Газа. Вчера евреите убиха две деца играещи си на улицата. Нещо за това да напишете?

5

Коня Вихър

преди 6 месеца

Видях по новинарските канали кадри от посещението на лавров на срещата на ОССЕ ! Върви по една пътека и никой не му обръща внимание ! Голямо унижение за държавата русия ! Никой не разговяря с никого от делегацията ! Когато му дадоха думата имбърбори няколко написани фрази как всички други са виновни а русия е невинна ! След това стана и избяга към самолета ! Надявам се и заблудените русофили да са видели този срам за кремъл и да разберат най-сетне , че международната изолация е по-страшна и унизителна и от санкциите !

4

Анонимен

преди 6 месеца

Макетата заедно с гърчулята са топ евроидиотите на годината, едните го поканили другите му постлали.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Samo EuroKurvata си е тръгнала. Срам, позор и резил за мършите от ГРОБ и П-ДБ! Дреме му на Лавров че държави/слуги джуджета не са дошли а МараСелската си е тръгнала!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Натовска Гърция не са свикнали да се дуупят толкова широко все пак.

1

ъцз

преди 6 месеца

значи ние сме от най верните пудели на сащ... останалите страни от ЕС защо не са напраивли същото? Явно все пак те имат някаква независимост за разлика от нас...