95

ШБАВАХ

преди 7 месеца

ХАХАХХАХАХАХА - Не може да бъде! А сега баба им Меркел да се оправя ! Само да не кажат утре , че ще ги пращат у нас! За свобода или смърт чували ли са! Да питат английските си гаджета за Дойран!

94

Г557дт

преди 7 месеца

До 95. Аз пък познавах германец, който работеше в строителството, но му се видя тежка и трудна работа и се писа болен, че го боляли краката и исщаше да получи пенсия по инвалидност, но и там станаха много пенсионерите с увреждания и му казаха първо да пробва да отслабне, после да се оперира и ако пак го болят краката, чак тогава ще му дадат пенсия по инвалидност! Така че германците бягат от тежък физически труд и затова поканиха бежанците, ама и те не искат да го работят.

93

Анонимен

преди 7 месеца

Вече да си от бялата раса е подсъдно, требва да си цветен задължително, немците тепърва ще си берат плодовете от това нещо :))) Холивуд налага черни, задължително белите са лошите, качеството на филмите се влошава съответно и гледаме само налагане на цветните, нищо друго :)))

92

G.I. Joe

преди 7 месеца

Да ги пращат на фронта в Украйна клъцнатите карабини там им е мястото, ако не искат да си ходят в Авганистан или Иран от където са...

91

БОЙКО ЧЕСТНИЯ

преди 7 месеца

Нулева Миграция при ГЕРБ - тези явно са дошли през последните няколко месеца - при Кирчово и Денково време.

90

Анонимен

преди 7 месеца

Хем ги канят и ги издържат хем не ги искат. Запада се побърква все повече

89

Сравнение

преди 7 месеца

Примери за грижа за мигрантите, в ГЪРЦИЯ един бежанец получава 150 евро на месец. Те живеят в приемни лагери, покриват разходите им за настаняване и отопление и имат право на безплатна медицинска помощ. Бременните жени и хората с увреждания получават допълнителна финансова подкрепа. За сравнение: гърците и гражданите на ЕС, които живеят в Гърция и имат право на социална помощ, получават 200 евро на месец! В Германия бежанците получават над 400 евро, плюс безплатна квартира, храна и здравна помощ

88

КуКлус

преди 7 месеца

На тези мили бежанци само да им подхвърлят оръжия и ще се отблагодарят подобаващо на немците ....Свикнали диваци напълнига Европа ....малко имаме от събратята !

87

Анонимен

преди 7 месеца

до 84 Моя брат работеше в Германия строителство. Германиците също работят строителство, но докато за една и съща работа на германеца му дават 20 евро на час, на бежанците и даже на нас българите дават по 8 евро на час. За една и съща работа говорим. Ония са си в родината, плащали са си данъците цял живот, докато ние идваме на готово в родината им и искаме заплати като техните. Е ми в правото са си германците. Ако се утвърдиш ще ти увеличат постепенно ставката. Това е като почнеш работа там.

86

Проблемът е ...

преди 7 месеца

То скоро и у нас няма да има кой да им работи на работодателите в туризма и в селското стопанство за тези мизерни заплати, да видим нашите управляващи от къде ще търсят работна ръка като Меркел

85

Анонимен

преди 7 месеца

Добре, че ги има Полша и Унгария и отказват да приемат бежанци. Иначе съм сигурен, че Денков и Петков ще подпишат веднага и ще вземат всички бежанци. Полша и Унгария пазят интересите на България.

84

Анонимен

преди 7 месеца

Никакъв Шенген и евро зона за България. Влезем ли в Шенген всичките тия бежанци Германия ще ни ги прати. България трябва да е готова дори да излезе от ЕС, ако немците решат да ни ги пращат тия у нас. Това ще е краят на България.

83

До Мнение

преди 7 месеца

Да им ги увеличат помощите, поне никога няма да дойдат тука

82

Мнение

преди 7 месеца

Бежанците получават в Австрия и Германия получават повече от 400 евро на месец, плюс безплатна квартира, здравеопазване и храна!!! Във Великобритания получават толкова, колкото се равнява на около 210 евро, в Швеция 180 евро, в Гърция 150 евро и в Унгария само 60 евро! Е как няма да отиват бежанците в Австрия и Германия! После в Австрия негодуват, че уж България и Румъния са им виновни за наплива от бежанци! Ами намалете им месечните помощи от над 400 евро на 60 евро и ще спрат талазите от бежа

81

Алекс

преди 7 месеца

А,не може така.Нали ни критикувате,че не си интегрираме местните цветнокожи.Хайде,покажете как се прави.Идеята беше Германия да си остави годните за работа,а останалата плява да я изпрати в Източна Европа.Полша обаче каза твърдо НЕ.Германия да си храни гостите.Посрещаха ги с мечета.

80

Анонимен

преди 7 месеца

E децата им поне, най-вероятно ще се интегрират и ще почнат работа, предполагам на това залагаха германците , когато запоцнаха да ги приемат, при нас след няколко десетилетия хептен никай няма да има да работи

79

Анонимен

преди 7 месеца

Е, Рано или късно в богатите държави от сърцето на Европа ще дойде момента на насищане, неизбежно е. И какво ще правят тогава? Ще се сетят ,че по периферията има хубави територии, полупразни и с намалящо население. И ще почнат да ни ги пращат насам. Първо време - от тях парите, ама поне да не са им на главата и да не вършат там престъпления. После и без пари, щото влезем ли един път в еврозоната мърдане няма. Ей затова съм против еврото, щото влезеш ли, няма откачане.

78

Анонимен

преди 7 месеца

2050-та година. В Мюнхен на центъра катаджия спира автомобил. Отива при шофьора и му казва: Документите! Оня му ги дава и катаджията се вглежда в тях. Отива при колегата си който е в патрулката и му казва: Мустафа, гледай какво странно има тоя "Матиас"...и му подава документите. Другия и той се вглежда в тях и възкликва: Вярно бе, Халил, този откъде ли е бе?

77

Анонимен

преди 7 месеца

Хаха, немците си мислеха, че ще намерят евтина работна ръка. Само че тук не познаха. Тези не са послушни българи. Тези идват от Африка и арабските страни, а там нямат трудови навици. Тези същества имат съвсем друг манталитет и не са научени на труд. Ей, сега на немците ще им се разкаже играта. Ама сами си го направиха.

76

Право на мнение!

преди 7 месеца

Меркел ги покани, защото Германия има нужда от работна ръка за непривлекателни професии, които германците отказват да работят - строители, чистачи, работници в промишлени предприятия, кланици, грижещи се за възрастните пенсионери с деменция и др. Но хитрите бежанци също не исщат да работят и чакат да ги отглежсат като малки деца. Просто ги върнете обратно там откъдето са дошли!