155

1

преди 8 месеца

Украинската Рада готви поредна вълна на могилизация в страната. Депутатът от Радата и член на КНС Сергей Рахманин заяви, че ВСУ търпят тежки загуби. В същото време потокът от доброволци, според Рахманин, е пресъхнал: "Ще е необходима допълнителна нужда от ресурси поради загуби на зомбита, убити и ранени, и поради необходимостта от формиране на нови съединениея и бригади". Както си спомняме, в Украйна вече поставят всички под оръжие, хващат хората по улиците и признават безръките хора с увреждания за годни.

154

Анонимен

преди 8 месеца

Само за 5 дни руснаците са свалили 24 самолета от тези които Държавите като Полша,Словения и други от Бившият Соц лагер им дадоха! Значи тръгва самолета към границата и не стига до там а пада!Контричката на Хохлите,за 4 месеца е до Никъде!

153

Анонимен

преди 8 месеца

Руските куршуми, снаряди, мини и дронове абсолютно не се интересуват от какъв пол е врагът от другата страна. Ако врагът е въоръжен и не се предаде, той ще бъде унищожен - в женски бронежилетки или мъжки.

152

Анонимен

преди 8 месеца

Москва го каза - иска Европа на ниво 1997 година. Орбан иска ли да върне Унгария в 1997? Аз лично не ща България да се връща през 1997.

151

Анонимен

преди 8 месеца

Въпросът с Украйна може да се реши достатъчно бързо, за 3 дни, за седмица, в Русия знаят как да стане. Но Киев не е целта. Целта на СВО е друга. Сега западният бюргер си седи доволно пред телевизора и всеки месец идват и му казват - дай 200 евро, за Украйна трябват, и му ги взимат. Целта на СВО е тези 200 евро да станат 500, после 1000, а след това и децата му да се доведат да воюват и да бъдат смлени в Украйна. Корейската народно-демократична република ще се погрижи за изобилие от снаряди за руската артилерия.

150

Анонимен

преди 8 месеца

До 167 От това 10 милионно уж рускоезично население в югоизточна Украйна - 2 милоона отидоха в русия, 8 милиона на запад.

149

Анонимен

преди 8 месеца

Войниците от 47-а механизирана бригада "Магура" на ВСУ, които напреднаха по време на настъплението преди няколко седмици до покрайнините на Вербовое са се оказали в "огнен чувал" между Работино и Вербовое, и бяха поразени от оръдия и реактивна артилерия, както и от тежки огнехвъргачни системи на противника. За няколко часа бяха убити 3 хиляди украински войници. 47-а механизирана бригада "Магура" беше от най-боеспособните подразделениия на ВСУ

148

Анонимен

преди 8 месеца

До 162 Ти съмнявал ли си се, че това е целта на русия? Да вземе територията и полезните изкопаеми. Украинците избягаха на запад. А постоянно да реве "Искат да ни вземат богатствата". Пак руски лъжи.

147

Анонимен

преди 8 месеца

Когато Крим се присъедини към Русия, copocoидите бяха като побеснели - ама Русия какво си мисли, западът няма да остави това така, зис агрешън уил нот стенд, зис агрешън уил нот стенд. Е, сега Русия си взе и още 20%н от територията на Украйна, 10 милиона население, там където е цялата индустрия и икономика. Еми айде скачайте пак сега, пускайте пяна от устата, и това не е всичко, и още ще има, а може и цяла Украйна да изчезне като държава. Победители в медийната война там на запад, одебилченото ви население ви вярва, а целият свят ви се смее.

146

Анонимен

преди 8 месеца

Няма да си признаят. ЕС ще се разпадне с пяна на устата до последно ще говорят за победа над Русия.

145

До Българин

преди 8 месеца

Много си заблуден, прехваленото НАТО не е подготвено за дълга война, вече по складовете няма муниции, оня ангажимент към Украйна за снарядите дето го пое, страните от НАТО могат да произведат за 7 години, техниката на НАТО е сложна за освояване и логистика, и най важното НАТО няма политическа воля да воюва и губи хора за интереса на някоя по малка страна членка

144

Анонимен

преди 8 месеца

За чист арийски европейски Райх без украинци, славяни и българи , Зиг Зеленски истински викинг и Хайл чист ариец Сунак! Стратегията работи безотказно! Зиг Зиг Кирчо и Тапирчо истински тевтонски рицари!

143

Анонимен

преди 8 месеца

Трудно му е на ЕС че се провали ,но ще си го признае един ден! Къде ще ходи! Този го казва в прав текст,защото има топки! Само Прислугата на ЕС мълчи! Мишки са!!

142

До Българин

преди 8 месеца

Не съди за да не бъдеш съден! И една китайска поговорка да ти кажа. Запомни я добре. Когато сочиш с пръст някой, не забравяй ,че другите три пръста сочат теб.

141

Тути мапути

преди 8 месеца

Орбанчо , Орбанчо....Путин е починал. Сега какви ще ги шляпаш?

140

Анонимен

преди 8 месеца

Към Русия се присъединиха нови 4 области - територии с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона долара според Washington Post. 60% от въглищните залежи, 20% от газовите и 40% от залежите на метали. А освен това в Украйна има едни от най-големит залежи от титанова и железна руда, а също така въглища. В съвкупност те се изчисляват на десетки трилиони долари. САЩ остават с пръст в устата, а вече похарчиха над 100 милиарда за Украйна. ЕС загуби над 1 трилион от кризата в Украйна.

139

Анонимен

преди 8 месеца

Да направим една груба сметка какво постигна cлабoyмното, дърто и късо джyдже в Кремъл с войната срещу Украйна! Тотална, международна изолация, безпрецедентни санкции,Финландия и Швеция в НАТО, Украйна въоръжена до зъби, ежедневни загуби на пари от порядъка на 1 милиард долара, повече от 280 хиляди убити и ранени руснаци, погубено бъдеще на поколения руски граждани, разруха в икономиката, обезценена рубла, с денонощна параноя и се пocиpaше редовно от страх в бункера...

138

Анонимен

преди 8 месеца

БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИЗКУПИМ ЦЯЛАТА.

137

До Българин

преди 8 месеца

Не съди за да не бъдеш съден! И една китайска поговорка да ти кажа. Запомни я добре. ✓✓✓✓Когато сочиш с пръст някой, не забравяй ,че другите три пръста сочат теб. ✓✓✓✓

136

Здравейте еврогейове

преди 8 месеца

Хау ар ю? Победихте ли Русия? Путин си взе с лекота 20% от Украйна, при това в съответствие с международните закони и правилата на ООН, унищожи украинската армия, изпразни складовете на НАТО, постави икономиката на ЕС на колене, и продължава успешно да прочиства Русия от петата колона. А Световната банка обяви в доклад, че Русия е първа икономика в Европа по покупателна способност, руснаците живеят на най-висок стандарт в Европа. Кога ще има еврогейcки парад, хайде всички на евро-гейпарад.