98

Таня

преди 8 месеца

Да поддържаш военни бази в целия свят е скъпо, но можеш да се намесиш във всеки конфликт в рамките на 2-3 дни. Няма друга такава държава.

97

Анонимен

преди 8 месеца

До 98Сега е ред Червената Армия на Пyтягатa да им изпрати техния единствен самолетоносач ///Умре, Кузя няма го вече,. Планираше се голям ремонт за над 700 милиона$, но на Кузя на дока в Мурманск, преди да запоне ремонта възникна пожар, който почти го унищожи.Така, че Русия няма и 1 самометоносач.

96

Анонимен

преди 8 месеца

Не успяха да направят Трета световна в Покрайнината, ще се опитат в ***.

95

пияница мистик

преди 8 месеца

Я ги виж пустите му американци. Хич не се оплакват и не хленчат, че държавата не им отпуска боеприпаси, екипировка или храна, така както Пирожкин плачеше и кършеше пръсти срещу режима на Пyтлapаx :))) Сега е ред Червената Армия на Пyтягатa да им изпрати техния единствен самолетоносач на въглища - генерал Кузнецов, за да потопи американския и да покаже истинска мощ :)))))))))

94

До 95

преди 8 месеца

На дедо ти байдън искаш да кажеш третополов

93

Анонимен

преди 8 месеца

Дано някой арабета решат да се дръвчат на чичо ви Сам. Ще гледаме Ирак втори сезон.

92

КаскетЯ

преди 8 месеца

Бре, как така стана че рашистанцитепутинофили за една нощ се преквалифицираха в хамасистанциисламисти ве ?

91

Румен

преди 8 месеца

До Георги. Тези по джапанките ще си останат живи . И те като араби или палестинци не са против Израел. Войната на Израел е против тероризма и терористите с оръжието . Те не са по джапанки. А са си добре въоражени от Диктатори.

90

Алов

преди 8 месеца

10 подводни дрона за по 1000 долара с по 2 кила Ц4 и нма самолетоносач

89

Анонимен

преди 8 месеца

До 60Носи си с гордост робските окови,///Нямам такова намерение и затова съм срещу рашизъма оковал в окови България и наивните български души.

88

Анонимен

преди 8 месеца

А какво казват демократичните принципи, когато мнозинството не иска да подкрепя милитаристичната политика на САЩ? Питам пишман демократите, които се чудят тук, че противниците на тази лъжедемокрация били толкова много. Знам и отговора, който ще получа - "копейки". Те само това знаят.

87

Гъз

преди 8 месеца

Бития бит, иваният иван. Всичко остава по старо му. Няма сащ да си върнат кранчето я.

86

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 69...да започнат сухопътна битка и да загинат стотици хиляди..пращиш от акъл...

85

Анонимен

преди 8 месеца

След като голяма бойна армия на Израел има нужда от такава помощ от САЩ преди да влезе в Газа, не ми се мисли какво ще трябва ако реши Иран да ги нападне!

84

Анонимен

преди 8 месеца

Предстелчетата и те ще станат роби както и техните деца, ще бъдете изнасилвани и същите арабели на които се кланяте !

83

до 84

преди 8 месеца

Ами, че няма само американски слугинаж да пише я!

82

Анонимен

преди 8 месеца

Яяя колко много защитници на диктатори, терористи, арабели и фнатици имало в българия. Всичките до един защитават едни и същи Руски интереси и поробването на България. Браво предателчета да ви се връща тупкано до девето коляно !

81

Анонимен

преди 8 месеца

Рамбо и Шварценегер и те ли са на самолетоносача! Статията някак си едно такова като "непобедимите" ми звучи и малко "трансформърс". А да не забравите и Чък Норис да качите - той ще ви покаже как се спасяват заложници. Пък ако вземат да потънат гемиите - нема страшно, ще има 2-ра част.

80

Анонимен

преди 8 месеца

исраел имат близо 200 000 редовна армия, и са мобилизирали още 300 000, половин милион, и пак не смеят да влязат без да им помага цело нато... смех

79

Анонимен

преди 8 месеца

Ей Анонимник 58 само за Кап. Петко недей да злословиш. Това е човек борил се за свобода и най вече справедливост, дори и след освобождението на България от РУСИЯ. За тази си борба дори плаща с живота си, репресиран от тогавашните гейвроатлантически мижитурки. Към него, признателният български народ още приживе е демонстрирал дълбоката си почит и уважение. Дори го е спасил от екстрадиране в Османската империя, от нашите продажни власти. Нямаш право елементарно човече, да говориш така за него!