282

Анонимен

преди 1 година

Виждам началото на края на ментета и бибитковци.

281

Призив

преди 1 година

Българи, моля ако все пак някой от вас отиде на протест, пред Козяк 16 да е! Всички други протести са безсмислени! Властта е на Посолството!

280

ТКЗС.. АПК..

преди 1 година

ВСИЧКИ ЗЪРНАРИ НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ НАТИКАНИ В ТКЗС И АПК.... МИЛИАРДИ ТЕ ИМ ДА БЪДАТ ОТНЕТИ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА И РАЗДАДЕНИ НА БЕДНИТЕ ОТ ФИЛИПОВ И, МАКСУДА И СТОЛИПИНОВО...

279

Утре ще има

преди 1 година

Камион го блъснаа, трактора ме гази, багер ме товари в една лека кола....

278

Затова

преди 1 година

До 330. Защото РФ ни обявиха за вражеска страна и са агресори.

277

Анонимен

преди 1 година

До 323. А ти от висотата на какво образование и опит го установи това? Неграмотните, пишещи тук, не знаят точно какво значи академик и къде да проверят научните мупостижения, но обилно плюят, с безброй правописни грешки.

276

Анонимен

преди 1 година

А стига са писали някои, че забраната на украинското зърно ще повиши цените. Дотегнахте! Те и с него ще се повишат! От къде ще дойдат парите за оръжие, лихви и помощи за Осраина? От джоба на тия които го решават ли?! Не от нашия джоб, по- високи цени, лихви, данъци, пари в бюджета. Само от там.

275

аноним

преди 1 година

Не са ли прочути химиците в цял свят като най-големите отровители???Напълно ясно осъзнава какви са последиците,но отхвърли забраната!!!

274

Сато че ли нещо

преди 1 година

Зависи в тази Територия на Нато и ЕС от Денко?!Тея вярват ли ки, че той управлява тази Територия??

273

Анонимен

преди 1 година

Оставка на пишман академика!

272

Да ходят на протест

преди 1 година

Пред Посолството на САЩ ..Денков е безгласна марионетка!

271

Ама българи

преди 1 година

Този кабинет работи за Посолството! Има си запис със Самопризнание! Те НЕ работят за България и за Вас! Пък вие го приехте товазначи ще си мълчите !

270

до РУСКАТА СГЛОБКА

преди 1 година

Абе хомосексуалист ти нормален ли си ние защитаваме Българското вие ни карате да купуваме чуждото. Украйна не е в ЕС и по никакъв начин не могат да ни задължат да купуваме заразеното зърно. Освен със заповеди от посолството както е в момента

269

Анонимен

преди 1 година

Денков,като искате евтино зърно и конкуренция защо не разрешите и внос от РФ?

268

до червения фашист

преди 1 година

До СС Текезетата няма да се върнат,дрОгарю!И повече с кантара няма да крадеш!По-добре тичай до Биллата за памперси втора употреба,еФтинко ги дават!!!

267

Опааа

преди 1 година

Европейската комисия слага край на противоречивите търговски ограничения върху украинските зърнени продукти. По този начин тя се противопоставя на исканията на трите бунтовни държави от ЕС, които бяха ограничили износа на селскостопански продукти от Украйна, за да защитят собствената си селскостопанска икономика.

266

До 328

преди 1 година

Е в Унгария и Словакия няма избори! Само национален интерес!

265

Анонимен

преди 1 година

И без това не могат да го внесат. 10 милиона тона са един милион курса на камион. Ще задръстят шосетата, ще натоварят цялата транспортна мрежа и пак ще прекарат няколко милиона колкото да разорят българския пазар. Проблемът им е, че Украйна няма с какво друго да си плаща за снаряди.

264

По закон

преди 1 година

Са длъжни да обозначат произхода на стоката! Око пише от Украйна НЕ купувайте!

263

Полша - избори!

преди 1 година

За Полша спорът за украинските стоки също се превърна в изборен въпрос. На 15 октомври там ще бъде избран нов парламент.