32

Опаа!

преди 9 месеца

Западът отдавна живее на гърба на стотици обрани държави - клонии и печата трилиони долари с надеждата, че ще направи 3-та световна и ще му се разминат борчовете *** ТЦ !

31

Анонимен

преди 9 месеца

Много инфантилна статия. Бих казал - "изолирана" Русия накара G20 да приеме декларация в която тя не се описва като агресор. Не знам в предвид на някои факти как все още има индивиди, които да говорят за някаква световна и поголовна изолация на Русия...

30

Qwerty

преди 9 месеца

Чебурашките най сетне разбраха че сам срещу целия свят не става... и да лежиш на стари лаври също.

29

кравофил

преди 9 месеца

А територийката булгаристания направо е завладяна от краваристан и за по-сигурно,окупирана от краваристански бази.Я вижте,как им е хубаво на *** по време на краваристанското робство?Всичко цъфти и връзва и в скоро време оВчоландците ще се стопят от 9 на 4 милиона,половината синганори!

28

Анонимен

преди 9 месеца

До 29 Русофилите нямате спестени и 5лв, но все още кретате.

27

Ей,

преди 9 месеца

евроатланто не знам какви си, сещам се за една реклама с Азис - как боли...

26

Анонимен

преди 9 месеца

Платеният другар доцент-социолог да не бърка двете Кореи - Сеул е в южна Корея ! Сигурно има мощен далекоглед , в който поглежда от време на време , преди да си зacмyче пръстите ...

25

Анонимен

преди 9 месеца

Германия се деиндустриализира. 53% от американците нямат спестени $1000.

24

КаПутин

преди 9 месеца

Азиатците са само прикритие за сексуалния живот на Путин, който обича африканци. Путин е събрал много афрокочове в бунера си, събрани с много труд от сексуалните саарита на джуджето през саваната. Мечтата на плешивия джуджан е да напълни един басен с голи африканци и да плува гол между тях.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Удряй, Ким! Удряй западните дегенеерати! Мятайте ураня по Кравааристан!

22

ФЕН НА ПУТИН

преди 9 месеца

МОГО СЕ РАДВМ НА ПУТИН! ТОЙ Е НВИЯТ ЛЕНИН! КАК САМО ЗАБУТА РОСИИЯ ПАК 100 Г. НАЗАД, КЪДЕТО Й Е МЯСТОТО! ТАМ, ПРИКНДР, ЕРИТРЕЯ, НИКАРАГУА И БЕЛАРУС!

21

Анонимен

преди 9 месеца

за русофилите всичко е напълно нормално. :D

20

Анонимен

преди 9 месеца

блатото се моли за хуманитарна помощ на Северна Корея путин молодец

19

Даа,

преди 9 месеца

изолирани пък САЩ се напишкаха от страх. Пък колко да са изолирани? Всеки може да си направи сметка колко е населението на Китай, Индия, Африка, Южна Америка начело с Бразилия, Сърбия, Монголия, Куба, Беларус, Армения, Турция, Гърция, Сирия а сигурно има и други покрепящи РФ, и останалите.

18

РУСОФИЛ

преди 9 месеца

МНОГО МЕ БОЛИ З А РУСИЯ, КАК ВЛИЗА В КИТАЙСКАТА СФЕРА НА ВИЯНИЕ! ЧЕ СЕ И РАДВАТ ОФИЦИАЛНИТЕ ПРОПАГАНДАТОРИ ОТ КИТАЙКСТА ПРЕГРЪДКА! ДА СИ ПРОЧЕТАТ ИСТОРИЯТА, ХУБАВО ЛИ ИМ Е БИЛО НА РУСНАЦИТЕ ПРИ КИТАЙСКОТО РОБСТВО 1320-1450Г!

17

БАНко

преди 9 месеца

ЗАДНАТА ЕВРОПА СЕ ИЗОЛИРА ОТ РУСИЯ , ЦЯЛ СВЯТ Я ПОДКРЕПЯ !!! НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА И ЦЕНЗУРА СЪВСЕМ СЕ СРИНАХА !!!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Колко е "изолирана" се видя наГ20. Дръжки

15

Анонимен

преди 9 месеца

БРИКС Е НОВИЯТ СИВ. А СИВ ЗНАЕМ КВО МУ С ЕСЛУЧИ. ИНТЕРЕСНО МИ Е КАК РУСИЯ ЩЕ ПРИЕМЕ ЮАНА ХАХА. ДЕТО МНОФГО СЕ РАДВА НА БРИКС. ТОЯ ПЪТ В НОВИЯ СИВ ТЯ НЯМА ДА КОМАНДВА, А ЩЕ Я КОМАНДВАТ! ТЪКМО ЩЕ ВИДИ КАК БЯХМЕ НИЕ...

14

Анонимен

преди 9 месеца

Муахаха, интегрирани българчета, на последно място по БВП в ЕС, взели сметката на Велика Русия да правят. Руският орел винаги гледа на Изток - там са Китай, Индия. Германиистан се деиндустриализира, Европа гладна въъшка, на колене, чичо Сам с празни военни складове, Укристан на колене. Не знам кой последен ще се смее :)

13

Риторично:

преди 9 месеца

Кой по дяЛовете е тъжния хипопотам до-цент Иванов с тъмните очила и нелепа физиомозия,който к8и4и истерично срещу двете от световните ядрени сили?!? И кое НПО спонсорира охранването и угояването на тлъстичкия до-цент Иванов?!? И последно :Кой нормален човек би повярвал на този грантово мотивиран образ и би ли поверил наивно да гледа децата му само за един ден...