63

Анонимен

преди 9 месеца

Контра хохлонастъплението буксува. 100 метра напред и минус 50к хохли от ВСУ. Всичко това за 2 месеца. Сега ги забират забегналите "патриоти" от целия ЕС. "Слава" не'нам к'о си! Вече не щат и да крякат по пиаците из Европата, че току виж прилетела някоя баничарка с решетки да ги подкара към фронта.

62

Анонимен

преди 9 месеца

Честит празник на всички българи!

61

Анонимен

преди 9 месеца

До 78 Вярно е. България няма загубени територии под османското робство. Почва да ги губи после след идването на "освободителя" . Който на всичко отгоре иска да ни прави Северна и Южна Корея:) Добре е че вече всички си отворохте очите.

60

Anonim

преди 9 месеца

Точно Вие Денков, след предателствата срещу българския народ, просто - замълчете.

59

БАНко

преди 9 месеца

ОТ КЪДЕ НИ НАТРЕСКАХА ТОЗИ ПОЗОР ???

58

Борисчо

преди 9 месеца

България не е имала по-некадърен премиер в историята си. Предпочитам Симеон Кобурга пред теб

57

Анонимен

преди 9 месеца

Господин Тагарев, за какво ви съветва ислямиста в екипа ви?

56

Марта Еачкова

преди 9 месеца

Кирее,омръзнахте ми с тоя Денков...Купи ми пушка,че и Мара Габи с вас да подпукам!Да не съм Марта ,ако не го направя с "АРТА"....

55

Анонимен

преди 9 месеца

Денков е за психиатър.

54

СЪЕДИНЕНИЕТО НА БГ

преди 9 месеца

6. СЕПТЕМВРИ.... ИСТИНСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК НА БЪЛГАРИЯ..... 3.МАРТ. Е ПРАЗНИК САМО ЗА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ, А ЗА ЮЖНА НЕ Е НИКАКЪВ ПРАЗНИК, ЗАЩОТО БЕШЕ ОСТАВЕНА НА ТУРЦИЯ.......

53

ЬЬЬ

преди 9 месеца

България няма и не имала по-големи врагове от русия,сърбия и македония-накратко РСМ. И за какъв 3 март става въпрос?Този празник,както и паметникът на съветската армия-окупаторка,альоша и други подобни,подкрепяни от радев, бсп и възраждане, само разединяват България и сеят омрази.6.Х.-ДЕНЯТ НА СЪЕДИНЕНИЕТО-това е датата ЗА ВСЕОБЩ наш национален ПРАЗНИК.Обединена България е над всичко!!!

52

Анонимен

преди 9 месеца

Не вие срам за некви десет години слугувня затрихте Бг за шепа жълтици проклети да сте вовеки амин

51

Споко

преди 9 месеца

Споко, ЕС закрива промишлеността и индустрията и минава на икономика базирана на услуги и финансови операции, европейците ще работят в слънчеви офиси с уютен ембиънс базирани на слънчеви и вятърни енергии и ще разработват финансови продукти и операции, докато руснаците ще работят в бачкерска и масльонкаджийска пролетарска среда във *** цехове.

50

Анонимен

преди 9 месеца

Всяка срамна и съчинена "история" свързана с империалистическа Русия трябва да се заличи.... "Кой и как разкъса българската плът. Проговарят секретните руски договори." Оказва се, че Русия е най-подлата империя замесена в нашата история... Войната с Турция е била единствено за руското влияние у нас и нищо друго..Турция е предлагала 2 пъти по-голяма територия с българска автономия, но подлите руснаци провалят преговорите и започват войната за да могат да управляват задкулисно със свои марионетки.

49

Анонимен

преди 9 месеца

A какво стана със санкционния блицкриг и икономическия колапс на Русия?

48

Анонимен

преди 9 месеца

А я обади с кой договор се разпарчетоса Бг с Берлинският продажник а сега на чиий мамон слугивате и ьатриевате Бг я кажй???????

47

ЕС се реформира

преди 9 месеца

Евродепутати внесоха проект за реформа на ЕС. В реформата наред многобройните промени се предвижда, че вече не е необходимо единодушие при взимане на решения, достатъчно е обикновено мнозинство, а Европейската комисия се преименува и ще се казва Европейска изпълнителна власт. Всичко което се отнася до външната и вътрешната политика, законодателство и финансова политика на страните ще се решава от новата изпълнителна власт в Брюксел. Реформите ще позволят троянските коне като България и Унгария да бъдат преодоляни, а ЕС става все по-консолидиран, все по-стабилен и все по-мощен.

46

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?

45

7

преди 9 месеца

До пишещите пол свързани неистини. Някой знае ли какво се празнува на 3ти март? Някой знае ли какво се случило на 3ти март? Някой знае ли какво се празнува на 22 септември? Джокер - Русия е откраднал целия исторически архив на Царство България. Русия винаги е била против обединението на българките земи. Русия е против присъединяването на Северна Македония и винаги ще бъде. Русия не идва да освободи българите, а да ги окупира. Най-лошота новина за рублогризачите е, че има документи за това.

44

Анонимен

преди 9 месеца

Най-тъжното е че други съседи на България като Сърбия, Гърция, Румъния и всички на балканите, които също са пострадали от османската империя.... при новината ,че България започва война за нейната цялост .... НЕ решават да бият останалата малка османска армия , ..... ами решават да бият България понеже е малка и слаба след освобождението. Това е един срамен ден за всичките ни съседи! Сърбия си плати това с косово. Съдбата незабравя.