47

Анонимен

преди 9 месеца

А баце Бойко лато навехне джуланче на мачлето, го карат в правителствена болница..

46

Анонимен

преди 9 месеца

Някой лъже като дърт ***, ама да видим кой...при добро желание може да се проверят думите и на двете страни.

45

Анонимен

преди 9 месеца

Стига лъжи! От посолството са казали случаят да се замете и толкова. Емин - Мемин...те са богопомазани, богоизбрани и това е.Този ***, като е такъв важен държавен служител, що не е завел отрочето си в Правителствена болница.

44

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 23 - "В цялата история прозира участието на Възраждане и дългата ръка на Москва." пропусна Путин ,че лично той е наредил да "окалят" "съветника " :)))))

43

Вьзмутен

преди 9 месеца

А като е чакал -4часа защо не е попитал колко е чакал преди него мьжьт с детето в шокова залаИли това не го вьлнува защото той е силният на деня

42

Пена

преди 9 месеца

Пеевски и Борисов окрадоха и парите за здраве. Така че няма персонал, няма материали... няма заплати, няма нищо. Какво очаквате в африканска България? Ние сме най-големия приятел на африканска Русия.

41

Нане

преди 9 месеца

Това е подмяната... османлии в службите, ще ви управляват.... Ползват се еничарите от уеФски почти за без паре, щот са фрости... ===)))

40

Тагаревист-натовист

преди 9 месеца

Защо г-н Емин не е отишъл директно в правителствената болница, за да не му се налага да си губи времето да виси по опашки? Нещо не е ясно, хем е бързал, хем е отишъл в обикновена болница. Все пак в БГ-то имаме правителствена болница, точно за такива случаи, за да може да не си губи времето, а да има повече време да работи за народа.

39

Анонимен

преди 9 месеца

От повечето коментари стигам до извода, че българинът дори не схваща каква е същността на конфликта. Роби ще се останете.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Мостафа Еминем е длъжен веднага да подаде оставка като лакей на Тагаренко. За вярна служба да му подарят дилдо.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Освен видео наблюдение има и полицейска охрана. Да каже и той какво е видял.Щом журналистите още не са го потърсили нещо не е по версията на съветника. Продължавам да вярвам на сестрата.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Да беше отишъл в частната болница Токуда. И там има спешен травматология кабинет. Плащаш и не чакаш.В Пирогов винаги има адски много хора.

35

До алена

преди 9 месеца

Мисля , че почетният председател - гн доган посредством своите довереници - герб , пп и дпс ще откликне на молбата ти за промяна на конституцията и всеки овластен вече ще се счита за наместник на пророк мухамед и изпьлнител на волята на всевишният

34

()()

преди 9 месеца

Ще чакаш .Ти и твоето дете не сте по-важни.

33

Христо Христов

преди 9 месеца

До 31 "И в Окръжна болница е така, ако не си с линейка докаран, стой та чакай и ти казват, ако бързаш отивай в друго здравно заведение.' - Е и? ЕС иска болниците да са търговски дружества. Имат си мениджър, който да ги управлява и да следи за работата, печалбата и трудов кодекс за персонала. Правилно са ти казали. Какво ревеш, нали искаш ЕС?

32

Анонимен

преди 9 месеца

Рибново е типичен пример да търговия с власт и гласове по време на избори. Вижда се от резултатите.

31

Анонимен

преди 9 месеца

В България няма здравеопазване. И по-зле ще става. Хора ще умират падат по улиците и ще умират, защото няма да има лекар да им направи операция. Ама вие си гласувайте за Кирчовци, за Бойковци и подобни, и си ходете на море. На никой няма да му се размине.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Браво на медицинската сестра, такива като тоя с лопата да ги ринеш"Кой съм Аз?!". - ГолЕм си празЗ. Човек гол се ражда на тази Земя и гол ще си отиде....! Лицемери! Лицемери! Усмихващи се лицемери! Вярвам на мед. сестрата, че тоя наглец това е искал, навсякъде да е с привилегииииии!

29

Анонимен

преди 9 месеца

Щом малко е преувеличила значи все пак казва истината, а той лъже.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Един спешен кабинет в Рибново би свършил чудесно работата.