39

Анонимен

преди 9 месеца

80% от пишещите тук копейки са гладни комплексари които са брутално ощетени от липсата на достатъчно гънки по мозъка, а останалите 20% са платени от Кремъл дeгeнерати които се опитват да манипулират форума с дежурните си лъжи и опорки.

38

Анонимен

преди 9 месеца

Милия, май мина времето когато говореше пламенно пред парламенти на крака, сега щял да гони корупцията, ми той запада живее от нея така че едва ли ще въодушеви някой.

37

Сиймур Хърш:

преди 9 месеца

Зеленски купува гориво с отстъпка от руснаците, ми каза един компетентен служител на американското разузнаване. А кой плаща за газта и нефта? Ние. Путин и неговите олигарси правят милиони от това.Една приблизителна оценка от анализаторите на Централната разузнавателна агенция дава 400 милиона долара незаконно присвоени средства за миналата година, най-малко. Киев буквално се състезават да създават подставени фирми, с които да сключват договори за износ на оръжия и боеприпаси с частни търговци на оръжие по цял свят, като всички те осигуряват подкупи.

36

Zelenski

преди 9 месеца

Зеленски отдавна се е продал на западните си приятели от Америка, Англия и Франция................има доста долари и евро в сметките си.................той е евреин-ционист..............и не му пука за живота на невинните украинци...........затова праща млади момчета на сигурна смърт...............един ден украинците ще се осъзнаят и ще го линчуват на Майдана...............ако преди това не успее да избяга с личния си самолет за друга държава!!!

35

Анонимен

преди 9 месеца

Бой по руснака, дорде проговори украински!

34

Анонимен

преди 9 месеца

За подкупите за семейство Байдън ли говори?

33

Отговор

преди 9 месеца

До Анонимен 6 На всякъде по форумите питаш как върви контра настъплението. Върви както и настъплението. Паритет. Загиват над половин милион души за кефа на Путин. Нов свят щял да създава.

32

До 33

преди 9 месеца

Войната била без повод....................да бе, да.....................поне 8 години след Майдана, 2013 година............незаконният преврат, пуч...............Киевската хунта тормозеше и извършваше геноцид над руското население в Източна Украйна.................колко деца, жени и невинни хора бяха убити в Донбас, Донецк и Луганск................чети, преди да пишеш западни лъжи и манипулации, прочетени по CNN и Дойче Веле!!!

31

Анонимен

преди 9 месеца

украйна загуби войната а клоуна говори смешки

30

Анонимен

преди 9 месеца

Зрелище. Вече на човек не прилича. Па как ще махнеш подкупите като цялятя ти държава е основана на това? Трябва всичко да се разтури-до Венера от която произлизате, та да се почне от начало. От Русия, където са ви корените.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Божкеее! Срама няма Зелю. По 5 милиона долара подкуп от Украйна за Джо и Хънтър Байдън, за да уволнят главния им прокурор, а тоя се лези и разтяга локуми за корупция.

28

Зеленски

преди 9 месеца

Купил на тъща си вила в Египет за 5 милиона долара. Корумпиран ли е? Или закона важи само за тея дето не ловят наборници за пушечно месо?

27

Украйна

преди 9 месеца

губи територии...................това е ясно, Крим, ДНР, ЛНР , Донбас ще станат или автономни държави................или части от Руската Федерация...............Русия си осигурява сухопътен коридор до Крим и контролира Черно море.....................Ердоган и Турция играят двойна политика, но скоро ще ядат яко шамарите!!!

26

Така е ..

преди 9 месеца

Няма да стане Зеленски. Бой трябва на агресорите ,голам бой , да знаят друг път да не нападат независима държава без повод. Седемдесет години дрънкат оръжие на Червения площад да покажат колко са велики и ето къде изби.

25

Един ден

преди 9 месеца

Зеленски ще стане излишен за господарите си................те ще се откажат от него...............той им свърши мръсната работа и няма да имат вече нужда от него.............няма да му е хубав края на зеления наркоман...............нещастен случай, или отравяне или катастрофа................това е съдбата на предателите!!!

24

Уволненият главен

преди 9 месеца

Прокурор Шокин: Не искам да се занимавам с недоказани факти. Но моето твърдо лично убеждение е, че да, това беше така. Те бяха подкупени, каза Шокин пред американската телевизия. Фактът, че Джо Байдън раздаде 1 милиард долара американски пари в замяна на моето уволнение не е ли само това случай на корупция?, попита той. Байдън е искал първо прокурорът да бъде уволнен, ако Украйна иска да получи банкова гаранция в размер на 1 милиард долара. Синът на Байдън е в основата на войната.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленски само с един свой подпис върху капитолацията на Украйна може да сложи край на войната и да спаси хиляди Украинци от смърт.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Хаха, Ами значи трябва да си направиш сепуко. А, за това се иска смелост, чест и достойнство, а такива качества в американска марионетка е като да се опитваш да разтвориш олио във вода

21

Западният елит

преди 9 месеца

си постигна целта в Украйна .......................има много печалби за западните оръжейни корпорации...............милиарди долари и евро........................сега Украйна ще бъде заробена от западните банки за поне още 300 или 400 години..............украинците, децата им и внуците им стават роби на банките докато свят светува.............Русия също е изразходвала човешки и материални ресурси и е отслабена..............това искаше Запада и го постигна.!!

20

Анонимен

преди 9 месеца

Трепане и плитко заравяне за тоя!! Крайно време е да бъде премахнат!