32

Коментар

преди 9 месеца

Светнало им на умните и красивите че са сътворили закон франкенщайн като тяхната сглобка. Самите те се чудят как може да са измъдрили такава простотия че вместо да вкара в ред нещата ги прави на турлю гювеч.

31

ДА ЖИВЕЙ!

преди 9 месеца

Да живее посредствеността и неподготвеността на всички депутати.Пред да се приеме закон се изисква много проучване,много знание и пр. Това не е да си купиш дреха и да решиш да я смениш.Така не се работи!Това са закони,които трябва да действат дълги години.Всички депутати трябва да ходят на допълнително обучение или да си вземат помощници(не от родата им),които наистина да им помагат.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Караш без книжка, вземат ти таксито, оправяй се после.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Някои се опитват от власт. Какво трябва да им се отнеме?

28

Анонимен

преди 9 месеца

Много дигити карат без книжка. Единствения вариант е да се отнема колат. Това е пътя, но да се направи умно. Пък после да си я търсят. Както паяците решиха проблема с най-наглите паркиращи в София.

27

Анонимен

преди 9 месеца

"Автомобилът не може да бъде конфискуван освен с влязло в сила съдебно решение", отбеляза той." Тогава от КАТ как го взимат още на местото на проверката? Тоест Българската полиция от 1 седмица извършва противозаконо отнемане на движимо имущество?

26

Фостата

преди 9 месеца

След цирка сътворен от Калина Сакскобурготска , политическите продажници рязко претърпяха катарзис за този наскоро приет закон .

25

Nick

преди 9 месеца

Айде - назаднаха :) Ей това е бантустана. Есетствено, че ще ставаш пешеходец бе Зозо - като се качваш зад волана - нищо няма да пиеш - водица най много... големи моми се извъдихте. Като блъснат утре твоето дете и ти ще ходиш пред съдебната палата да правиш протести... прос народ :)

24

Анонимен

преди 9 месеца

Правилно, поне има някои умни хора там

23

До бла,бла

преди 9 месеца

Напълно съм съгласен с теб. Тестовете за наркотици са много спорни и има много какво да се мисли там, както и е нужно лаборатории да има във всички големи градове, а не само в София. Но за пияниците - да няма прошка. А и глобите са много малки - започват от 200лв. Нека да започват от 1000лв. А, и е важно - нека всички са равни пред закона. Да няма наши-ваши, княгини, актьори, готвачи, певици, бизнесмени или общинари. За всички - еднакво.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Пепейците са аматьори. Те не мислят и са босоноги във всичко. Конституционният съд върна повечето от законите, които се приеха по времето на кабинета Петков. Сега продължават да копаят дънoто. Незабавно трябва да се свали това интимно правителство. Те са толкова нескопосани и самоуверени, че Ефект на Дънинг-Крюгер е най леката им диагноза. С прости думи ефектът на Дънинг-Крюгер показва как някои хора са прекалено некомпетентни, за да разберат колко са некомпетентни.

21

Зозо

преди 9 месеца

Има разни редбул, шарк, хел..... пише, че съдържат 200млграма кодеин. И си готов, ставаш пешеходец от едно кенче. Ай сиктир! Аз пия само мастика де. И ако пия на другия ден не карам колата. чак след 1-2 дни

20

Анонимен

преди 9 месеца

"Според него парламентът трябва да потърси вариант да отложи влизането в сила на тези промени."----------- щом не са влезли още в сила промените, как КАТ вече отнемат коли?

19

Чудя се

преди 9 месеца

А който няма нищо какво ще му вземе - пп, герб да има за острови

18

Д-р Пискюлев

преди 9 месеца

Това с хапчетата е пълен ***. За тях изреваха основно хора които редовно пият и карат, а не реално нуждаещи се от хапове.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Е щом не е влязло в сила решението защо МВР вече отнемат коли от една седмица? Тоест досега е било незаконно отнемането? Сега ще ги връщат ли? Ще има ли обещетение?

16

Зозо

преди 9 месеца

Начи ако пия една енергийна напитка с кодеин, или хапче за зъб и ставам наркоман? Ай сиктир!

15

баси

преди 9 месеца

а нещо ново за убития престъпник нема ли бе ?

14

бла,бла

преди 9 месеца

За лекарствата - ок, да го мислят.За пияниците - директно да им взимат колите. Всеки ден има по 1-2 случая(оповестени) как някой карал на 2-3 промила. Да им вземат колите и да ги продават после на търгове, както си му е редът. Да го видя на пияницата дето му вземат книжката, като му вземат и колата, как ще кара после. Ще взема колата на приятел, ако му/ѝ стиска :)Това беше и е от най-добрите въведения, за което браво!

13

Законът е тъп!!!!

преди 9 месеца

Колата спокойно може да и вземете номерата, но да си стои при собственика и чак когато излязат резултатите от две независими лаборатории, примерно ВМА и някоя в Турция, Румъния или Гърция, за да няма МВР достъп до нея политически, чак тогава да се отнема колата. Иначе сега ако ченгето знае как да манипулира резултатите, то може да краде която и да е кола и да върти бизнес с тва. Още правото на собственост е неприкосновено -> основен закон в БГ Конституцията.