71

.....

преди 1 година

Един бърз поглед на картата показва, че държавите от НАТО, които имат излаз на Черно море са България, Румъния и Турция, а никоя от трите държави не е враг на Русия и не иска война срещу тях, защото се знае изхода и никакъв чл.5-ти няма да помогне. Междувпрочем, за нашата мила родина, водена от нЕкоалиция жендъри, заедно с Магаренко не се знае, май искат война.

70

Анонимен

преди 1 година

Боби клоунне, къде са великите самолети, дето ги хвали 6г :) Вече стана финансов експерт ли... То и аз на твое място не бих говорил за тях .. хахахах

69

Анонимен

преди 1 година

Само 1 самолетоносач с 5то поколение изтребители и малко стелт дронове и голташка Русия свършва за 30 минути като Ирак навремето. Кофтито е, че ще вземе да направи ядрена катастрофа като се самовзриви с някоя СССРска ядрена ракета...

68

Боби

преди 1 година

До Анонимен 70 Основния лихвен процент на ФЕД е колко? и втори въпрос Колко години ОЛП беше 0(нула) - Такова развитие е приемливо за РФ и твори икономически "чудеса" с обратен знак...

67

Настоящ Командващ

преди 1 година

НАТО рискува война с Русия в Черно море!!!

66

Анонимен

преди 1 година

От 200 г. има война в ЧМ. Но какво прави НАТО в ЧМ. Ако се намесва в чужди проблеми може да пострада.

65

Зозо

преди 1 година

До Тед ... Да си видят първо нацизма в Кремъл и Русия, тогава да определят кой е нацист.

64

Анонимен

преди 1 година

Раша ще ги стърже на рендето още 2 години и после с една масирана атака, ще си вземе областите на Донбас и Луганск. Тогава урките и НАТО ще си седнат на наританият г***з и ще подпишат това, което им се предложи.

63

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия отиде в Мексиканския залив да въдворява ред, дали ще го позволят американците, та се бъркат там, където не им е работа.

62

Боби

преди 1 година

До Анонимен Балтика но Там корабите са на няколко десетки до стотин км от столиците на съответните западни страни и политиците и воените са много много по-предпазливи.

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 63. Така ли му казвате на неописуемия страх ? "Не им се занимава" а ха ха ха ха ха

60

mda

преди 1 година

после хотелиерите викат няма туристи, как ще няма, всички са по черноморието!

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "САЩ също има ядрени ракети и то по модерни?" ----------- абе я си виж календара, че май още живееш някъде в миналия век. Я кажи кога за последно сащ са разработили и вкарали в употреба нови ICBM? Искаш ли жокер? Третата цифра в годината е 8! А знаеш ли кога руснаците? Чувал ли си за ЯРС?

58

Анонимен

преди 1 година

Този главнокомандващ да погледне картата на света, да види къде е САЩ и къде е Черно море и ще му стане ясно за каква агресия става въпрос. Набъркат ли се краварите, няма да има мир.

57

Анонимен

преди 1 година

До 57 Никой не го е страх от русия. Дори Украйна не я страх. Каза го, показа го и го доказа. Най малко НАТО ,ще го е страх... Просто хората на запад , не им се занимава с варварски войни. Сега имат отбранителна дейност. Но ако хунтата мине границата, ще стане нападателна дейност. Нещо бъркате нещата

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56. Ако не знаеш има договор, че държави извън черноморския басеин имат право да изпращат военни кораби само с престой до 2 седмици мисля. Държавите от черноморския басейн могат да си пърпорят с бойните си кораби колкото и накъдето си сикат. Ако не ги е страх и имат такива.

55

Тед

преди 1 година

Специални права в ООН (чл. 106 и 107). Русия има право да изпраща войски, като уведомява ООН, но не координира. Четете и членове 42 и 43 от Декларацията подписана в Москва от октомври 1943 г. С две думи зароди ли се отново нацизма, какъвто е случая с Украйна, Русия има право да денацифицира, а ако не го направи даже е отговорна. ( отнася се за всички губещи във ВСВ вкл. България) Самият факт, че ООН не е въвело нито една санкция, трябва да говори на планктона каква е истината.

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56. Той целия свят се е изсипал в Чено море че си няма други морета и не са виждали такова чудо

53

Анонимен

преди 1 година

НАТО, добави той, "няма да предоставя всички оръжия и пари на Украйна само за да гледа как Русия задушава нейната икономика с незаконна блокада".И санкциите срещу Русия са също толкова незаконни.

52

Анонимен

преди 1 година

Усеща се някакъв огромен страх от Русия сред евроатлантиците.Много ги е страх.Що така нали Русия била слаба,нямала ракети и губела в Украйна?Тогава няма защо да се страхувате като е слаба.Ама целият вой и рев и страх идва най вече от Америка защото те за разлика от вас знаят колко е слаба Русия.