275

Радой Ралин

преди 10 месеца

Пиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендари и дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.

274

Радой Ралин

преди 10 месеца

Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила.После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки.Грабихте и жито, папиросиЗарад тебе ходим голи-боси!Дружбата ни беше свята, чиста.Ние всички хранехме танкиста.А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканкаПазеше и немците, и чехите.Ние тук възпявахме успехите.С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

273

Алекс

преди 10 месеца

Цяла нощ наливане с безплатна бира.Представям си каква мизерия е около паметника.Трябва да се обикаля.

272

Терорист

преди 10 месеца

Терористи са Алкайда сърцеядите създадени от ЦРУ за борба срещу неудобните режими. Терористите се отличават с особенна жестокот (справка обезглавяване на хора, изгаряне на хора) и в това число влизат уркаинските психоДесни наследници на Бандера. Така че гражданите на Бг които не са в горната групичка не подържат БГ психоДесните и техните представители ППДБ криещи се зад лозунги че те са демократи...

271

Галя от Посолството

преди 10 месеца

Побързайте с този паметник, че ще уволнявам! Вече подготвям почвата и за този на Шипка.

270

Анонимен

преди 10 месеца

Дебилнатасекта приключва след изборите, чака я съд за национална измяна! ППДБ действително приключват прав си... ДПС - не мож го мръдна, там най-големия бг _дебил Делян Пеевски си стои, и ще стои докато Аамед (Ахмед) иска... ГЕРБ - докато не разкарат страхливия си лидер ББ, се ще са в разкрачена стойка... Дано се осъзнаят и изхвърлят _б.0клука Борисов, навел се ниско да му гепят париците ...

269

ЯМХ Путкин

преди 10 месеца

Тези, които защитават съветските терористи са също терористи. Те са национални предатели, такива са в разграждане и БКП.

268

Анонимен

преди 10 месеца

Ооо, появи се Изпращача, къде все ни праща да пътуваме ту до Аляска, ту до Куба и Северна Корея и Русия. Ти да нямаш туроператорска фирма бе, чиляк. Явно не, щом по цял ден седиш и драскаш в сайта. Като пишеш по цял ден, как се прехранваш, явно ти пращат обяд и вечеря от американското посолство, познах ли, ако ли не - имам 3 сухара от миналата година. Аз не си падам по тях, готов съм да се разделя с тях в твоя полза, за да не угасне туроператорската ти звезда, която ни праща до 4 далечни дестин

267

Анонимен

преди 10 месеца

Дебилнатасекта приключва след изборите, чака я съд за национална измяна!

266

sg

преди 10 месеца

Уб.итаци путлерашки!!!

265

Анонимен

преди 10 месеца

До Браво - колко па да си благороден, като махаш символите на чужда държава и защитаваш робската си зависимост? Колкото оФсъта дето чака оФчаря да я заколи?!

264

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 268 - настояваме да останеш, за да гледаш от първи ред как КОЧА ще замине в музея където му е мястото. После - прави каквото искаш!

263

Анонимен

преди 10 месеца

Минималната заплата от 16242 RUB в Севернокитайската колония Русия вече е 295 лева или 151 Euro. Тия това ли искат за България?

262

Анонимен

преди 10 месеца

Путинска Русия не ни е освобождавала от нищо, само ни е ограбвала. Слугинажа много добре си личи, тръгнали да ми развяват руския флаг при положение, че Русия още миналата година ни е обявила за вражеска държава.

261

Анонимен

преди 10 месеца

Има тука един умник, само съветва - да хваща пътя за Москва, да хващат влака за Русия. Чучо, тука ще си седа, за твое най-голямо неудоволствие. Панимаеш.

260

СПАС

преди 10 месеца

ДА НЕ БИ ТИЯ ОТ ПОСОЛСТВОТО ДА НЕ ДАВАТ ВИЗИ АКО НЕ СИ НАПРАВИЛ ПОНЕ 347 КОМЕНТАРА ПО САЙТОВЕТЕ??? ХЕМ ЕВТИНО, ХЕМ ПОЛЕЗНО ДА СИ МИСЛЯТ????............. АМА НЕ ПОЗНАВАТ ПСИХИКАТА НА БЪЛГАРИНА!:))))))))))) АКО ТАКА Я КАРАТ, СЪВСЕМ ЕВТИНО РУСОФИЛИТЕ ЩЕ СТАНАТ 99,999%!!!

259

СПАС

преди 10 месеца

До ДенчевПАК СИ ОБЪРКАЛ..................НЕ ЗЕЛЕНОТО, А ЧЕРВЕНОТО ХАПЧЕ СИ ПИЛ В 12 Ч.........................

258

До Долният

преди 10 месеца

А Франция агресор ли е, след като нападна снощи суверенна държава Нигер ?

257

Анонимен

преди 10 месеца

Вън руския агресор от Украйна.

256

братска помощ за РУС

преди 10 месеца

Вместо да се въргалят по палатките и да оакват градината, да хващат влака и право в любимата им Русия. С кеф ще им дарим еднопосочните билети. Тъкмо любимият им Путин търси под дърво и камък такива като тях за специалната си операция.