117

Анонимен

преди 1 година

Конкурс как ще бъде свалена Фандъкова и заключена в психиатрия.

116

нЕкой

преди 1 година

Аре по бързо бутайте мочата и на бунището в *** да отива, заедно с всички капейковци и путлерасти

115

Анонимен

преди 1 година

Кнажеска градина трябва да се смени мето на народен парк 9 септември.

114

Анонимен

преди 1 година

Разгеле, след години мъки май сега най-после ще се отървем от този фалшификат на историята ни. Очакваме голям вой на от Копейкин, Радев и другите русофили, така че няма да е лесно да ги научим да ходят да си го гледат в музея и там да му поднасят цветя.

113

Анонимен

преди 1 година

до 121 Да съпоставяш американското нападение над София където умират 2200 софиянеца с руското 1942-ра у нас??..ЧЕТИ :Един самолет хвърля 3 бомби над Стара Загора. Убита е една жена, 17 души са ранени. Бомба е пусната и над Горна Оряховица. Ранени са двама души. Над Русе са хвърлени 4 бомби.Нападенията принуждават правителството да въведе режим на затъмнение над цялата страна от 2 октомври 1942 г., което е прекратено на 16 май 1943 г. През 1942 г. са бомбардирани 7 населени места, убит е 1 човек

112

Анонимен

преди 1 година

СССР освобождава България от Германия Англия и САЩ. Трябват още паметници на СССР.

111

Анонимен

преди 1 година

*** мястото на *** трябва да има паметници на всички български ханояе и царе. В средата да има монумент как хан Кубрат със сноп съчки ,които се опитва да строши , а синовете му го гледат.

110

Някой я е забравил

преди 1 година

в кметството госпожата! Даже и в къщи не я искат вече!

109

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Тагарев - Президент...

108

Анонимен

преди 1 година

"Къде си прочел руснаците да бомбардират България 1942-ра година? къде веее" ---Всеки полуграмотен би могъл да го открие в интернет при положение, че съм написал датата и бомбардираните български градове от съветските окупатори.

107

Америка за България

преди 1 година

Паметника на Шипка също трябва да се махне!

106

Анонимен

преди 1 година

Това е много добра идея! Първо конкурс, че да видим кой напира да строи и какво. Не смятам, че на някой му пречи особено паметника, но има инвестиционни намерения.

105

НАРОД

преди 1 година

КОЙТО СЕ КЛАНИ НА ЧУЖДИ ГОСПОДАРИ СТАВА РОБ

104

Анонимен

преди 1 година

Аз не искам да бутнат паметника, но те ще го бутнат по нареждане от посолството. За това предлагам на мястото да се издигне паметник на братския китайски пролетариат, освободил българина от нуждата да произвежда каквото и да е.

103

Анонимен

преди 1 година

герб не е партия а мафия

102

НАРОД

преди 1 година

КОЙТО ХОДИ И СЕ КЛАНЯ НА КАПИЩЕТО ИМ НА БУЗЛУДЖА ЩЕ ЗАГИНЕ

101

добре

преди 1 година

Махнете руски паметник, паметника на съметската армия, руската църква, Александър Невски, махнете 3-ти март и върнете София така както е изглеждала по турско-голо поле с много джамии и схлупени дюкяни. Как ще обяснявате историята на децата си, ако няма какво да им покажете? Който не познава историята, е обречен да я повтаря. Не забравяйте това.

100

Анонимен

преди 1 година

до 108 Ще пикаме и над Облещения Василев и над Киро Парапета и над козела Христо Иванов....а най вече над Тагарев...пардон Тагаренко!

99

СПАС

преди 1 година

ТАМ ЩЕ СЕ ПОМЕЩАВА НАРОДНИЯ СЪД СЛЕД КАТО СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ОКУПАТОРА! АКО НАРОДЪТ РЕШИ НА РЕФЕРЕНДУМ, ТАМ МОЖЕ ДА СЕ ИНСТАЛИРА ЕШАФОДА!!!

98

Анонимен

преди 1 година

Още през първите 3 месеца на съветската окупация в България през септември 1944г без съд и присъда са избити между 27 и 30 хиляди духовници, учители, държавни служители, офицери, полицаи, индустриалци и т.н. Тия алкохолици дано никога повече не ни освобождават. Ако можете, знам че на копейките им е трудно, но си проверете, колко хора са избити и по време на пражката пролет?