44

Българин

преди 10 месеца

Изследването показва, че повечето негативно настроени никога не са си имали вземане даване в живота с такива хора и цялото им отношение е базирано на предразсъдъци. Хмммм, чудя се, кой им е набил в главите тези предразсъдъци, и ЗАЩО?

43

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 10 месеца

значи само 3% = (46 - 43) е Дефицита, точно по план!

42

Зевс

преди 10 месеца

99 процента от българите им беше е все тая дали колегите и роднините им са минали под дъгата или не. Откакто обаче започна активната ЛГБТ пропаганда все повече хора са отвратени от изкуственото и насилствено налагане на новите "ценности", дори самите гейове се оплакват, че реално това е в тяхна вреда.

41

Алфамен

преди 10 месеца

Пълна лъжа!!

40

Това е Лъжа КОВИД

преди 10 месеца

е Лъжа, Управляват Ви с Лъжи - 100% от Нормалните Хора Не Понасят Умствено Болните ЛГБТИ - това е Истината!

39

Анонимен

преди 10 месеца

Искаме толерантност с вкус и мярка и без пропаганда!

38

до 15

преди 10 месеца

До @13 и как точно налагат насила,убили ли са някого,както е правила църквата,която ви промива мозъците,нищо лошо не правят,просто нямате келепир от тях,както от църковните работи,затова сте против,ако ви платят много бързо ще ги захаресвате,чист интерес българина безплатно добър ден не казва,камо ли да е толерантен

37

Язък

преди 10 месеца

В училище всички момичета ме харесваха, пък аз излязах п...л!

36

Свобода

преди 10 месеца

За жалост стана така, че съм по-толерантен към обратните, от колото към промитите мозъци от Възраждане, БСП и ИТН.

35

Анонимен

преди 10 месеца

95% от хората сигурно не са виждали ЛГБТИ. Как може да си (не)толерантен към нещо дето не си виждал? Все едно да те питат харесваш ли камилското месо.

34

Анонимен

преди 10 месеца

нещо не ме кефят, не знам защо.

33

Loopianix

преди 10 месеца

Какво значи толерантни? Най-общо казано - не се интересувам от това какво вършат и не ми пречи, но стига да не ми влизат демонстративно в личното пространство и най-вече да не го правят през децата, защото тогава вече ставам рязко нетолерантен и агресивен. Толкова по анкетата.

32

НИЩО ПРОТИВ

преди 10 месеца

ТЕЗИ ХОРА. *** ДА СЕ ДЪРЖАТ ПО КОРЕКТНО. И ДОБРЕ, ЧЕ СА МЪНИЧКО. НО КАКТО Е ТРЪГНАЛ СВЕТА НАЙ ЩЕ СТАНАТ МНОГО. МОДА БРАТ И СЕСТРО. МОДА. ВСЯКА КОЗА СА СВОЙ КРАК.

31

Омега рисърч

преди 10 месеца

..... 43% от ХИЛЯДА българи са толерантни... и ТОВА ПРАВИ проучването НАЦОИНАЛНО ??? Колко е населението на България? Две хиляди? Съмнително е и дали въобще тия агенции питат някого. По евтино им е да нагласят една приемлива стъкместика която хем да изглежда логична, хем са радва поръчителя на "проучването" .Щото ако поръчителя не е доволен.... няма заплащане.

30

Катя

преди 10 месеца

Значи 46% са с тежки комплекси за непълноценност, неуверени в своята собствена сексуалност и непригодни не само да допринасят за развитието на обществото ни, ами деградират и собствените си семейства (за тези, които имат такива).

29

Мда

преди 10 месеца

Та ние сме най толерантни в цяла европа - щом - пп ни управлява а асен е най важният министър в кабинета заедно с денков

28

Анонимен

преди 10 месеца

Кому е нужно това проучване/статия?

27

Анонимен

преди 10 месеца

Колко от тея 43% ще преглътнат децата им да са лгбти хора

26

Таралеж Накълбо

преди 10 месеца

Като няма какво да драскате и пак да натрапим нещо там. Чунким мине. Не разбрах това "И" накрая за имбецuл ли стои?

25

Анонимен

преди 10 месеца

Ами аз съм от толерантните. Не ги нападам физически, не ги обиждам, не ме интересуват техните сексуални предпочитания. Но не ги харесвам. И когато ме КАРАТ да харесвам нещо, което ме отвращава (защото именно ни карат да ги харесваме!) вече ми идва в повече. Да не говоря за скритите причини за тази политика. Защото това е именно целенасочена политика.