343

Анонимен

преди 11 месеца

Не казвам, че цените в заведенията не са безумни, но... Ясно е, че този от репортажа търси сензация и известност. Спечелил някой лев повече, решил да се прави на интересен. Със сигурност е видял менюто и цените преди да поръча.

342

Хахаха

преди 11 месеца

Не съм запознат с ценоразписа на заведението, но този можеше и него да покаже. Иначе знае че е скъпо но хапва прилично и после оххх какви цени

341

Анонимен

преди 11 месеца

а най-смешното е че във видеото сервитьорката му обяснява че в сурово състояние било 1350 грама :))) демек нема 14 бр. и то в сурово състояние, а по наредба грамажите в менюто трябва да са на готова порция, ама като гледам в бона каква цена са сложили и на минералната вода ..... а то баре да беше некакво хубаво заведение, а то тип студентска закусвалня

340

телета

преди 11 месеца

Не яжте телешки пържоли на море бе неадекватници. Има що годе добър чернокоп, попчета, вярно цената е по-висока от миналата година, но

339

Анонимен

преди 11 месеца

65 лева килото зрял рибай стек, една пържола е нормално да е 30-40 лева, тези на какво основание слагат цени на 100 грама, това е незаконно, един адвокат и добре ще ги нареди!

338

др. Ох Боли

преди 11 месеца

650лв за нещо дето ще го изходиш на другия ден. Тея луди ли са?

337

Анонимен

преди 11 месеца

Някакъв тип обясняваше, че цените са необходимо високи. Все пак в Европа не са ниски, а ние искаме да сме като тях. На качество сме далеч, но от някъде трябва да се започне. G- класите да не са без пари? Тия няма да се върнат, но догодина ще дойдат други.

336

Цената

преди 11 месеца

Щом е на грамаж, на всяка маса трябва да има кантар !

335

До 379

преди 11 месеца

Мдааа, ..цената и тя "отделно" ! Ех пустите, ама как може да не знаят такива елементарни неща бе, тюю.. !

334

Анонимен

преди 11 месеца

160 лв за един рибай стек. Това нормално ли е? Какко струва по другите хубави ресторанти?

333

Трудно е без таван

преди 11 месеца

"Хората не обърнали внимание, че цената на грамаж." тоест на всяка кръчма трябва да има назначен по един, който да заостря вниманието на ората!Ам чиииииии добре е вееееееее!!!!

332

dtj

преди 11 месеца

Сами са си виновни тарикатите!!! Има хубави ресторанти (като въпросният) в които се предлага месо за ценители, което зрее в специални условия (температура, време и др.) и се предлага- разбира се - на висока цена!!! Това, че селянията не е гледала менюто не може да е проблем на ресторанта, още повече са били предупредени!!

331

Анонимен

преди 11 месеца

Ако ще от луната да е тва месо,още една,червена точка за бетономорието,едва ли ще повторят тези хорица"

330

Общ работник

преди 11 месеца

В така много рекламираната Гърция по ресторантите ценообразуването за по-едрите риби(ципура, лаврак, фагри и др.) е същото и стига до 60-70евро за кг. А пък и рибай стека си е цифра дори суров да го вземеш от магазина. Не защитавам никого, но при условие че е написано черно на бяло в менюто, тия няма какво да обикалят от медия на медия да се оплакват. Влизаш в ресторанта, вземаш меню, поглеждаш и преценяваш дали ти е по джоба. За меню пари не искат.

329

И си..

преди 11 месеца

Платили мирно и тихо, заричайки се повече на море да не ходят . Браво, така се прави !

328

Напомняне

преди 11 месеца

Тези дребни хитринки , ще изгонят и последните туристи от българското Черноморие . Алчните хотелиери и ресторантьори , пак ще реват , че имали слаб сезон.

327

Анонимен

преди 11 месеца

Еее аман с този ресторант във Варна! От вчера само това върви във фейса, а истината е, че са яли телешко, което винаги е на 100г. и ясно го пише в менюто. Отделно въпросните клиенти са леко чернички и с не особено голяма култура и възпитание, да не говорим за умствени възможности. Горките дори се заснели на клип. Ама дай 400 коментара възмущение. Дее и простата нация!

326

Анонимен

преди 11 месеца

До дядо Стефчо Дедо много ти е *** примера.

325

Анонимен

преди 11 месеца

к'во искате от нашите пишман бизнесмени, те за една наливна бира искат по 4-5 лв. та що да не искат и по 100 кинта за пържола, отделен въпрос е че такова ценообразуване може да има в магазин или закусвалня тип стол, в ресторант е не само недопустимо ами и незаконно, и какви са ти пържоли по половин кило? стандарта за пържола в порция е 150 гр. след термична обработка, и цената в менюто трябва да е за 1 бр. порция

324

Приятел

преди 11 месеца

За 649.81 лв могат да си резервират седмица в Гърция ,от 01.09!!!И да забравят завинаги Варна и ла.номорието .