Не казвам, че цените в заведенията не са безумни, но... Ясно е, че този от репортажа търси сензация и известност. Спечелил някой лев повече, решил да се прави на интересен. Със сигурност е видял менюто и цените преди да поръча.
Не съм запознат с ценоразписа на заведението, но този можеше и него да покаже. Иначе знае че е скъпо но хапва прилично и после оххх какви цени
а най-смешното е че във видеото сервитьорката му обяснява че в сурово състояние било 1350 грама :))) демек нема 14 бр. и то в сурово състояние, а по наредба грамажите в менюто трябва да са на готова порция, ама като гледам в бона каква цена са сложили и на минералната вода ..... а то баре да беше некакво хубаво заведение, а то тип студентска закусвалня
Не яжте телешки пържоли на море бе неадекватници. Има що годе добър чернокоп, попчета, вярно цената е по-висока от миналата година, но
65 лева килото зрял рибай стек, една пържола е нормално да е 30-40 лева, тези на какво основание слагат цени на 100 грама, това е незаконно, един адвокат и добре ще ги нареди!
Някакъв тип обясняваше, че цените са необходимо високи. Все пак в Европа не са ниски, а ние искаме да сме като тях. На качество сме далеч, но от някъде трябва да се започне. G- класите да не са без пари? Тия няма да се върнат, но догодина ще дойдат други.
Мдааа, ..цената и тя "отделно" ! Ех пустите, ама как може да не знаят такива елементарни неща бе, тюю.. !
"Хората не обърнали внимание, че цената на грамаж." тоест на всяка кръчма трябва да има назначен по един, който да заостря вниманието на ората!Ам чиииииии добре е вееееееее!!!!
Сами са си виновни тарикатите!!! Има хубави ресторанти (като въпросният) в които се предлага месо за ценители, което зрее в специални условия (температура, време и др.) и се предлага- разбира се - на висока цена!!! Това, че селянията не е гледала менюто не може да е проблем на ресторанта, още повече са били предупредени!!
Ако ще от луната да е тва месо,още една,червена точка за бетономорието,едва ли ще повторят тези хорица"
В така много рекламираната Гърция по ресторантите ценообразуването за по-едрите риби(ципура, лаврак, фагри и др.) е същото и стига до 60-70евро за кг. А пък и рибай стека си е цифра дори суров да го вземеш от магазина. Не защитавам никого, но при условие че е написано черно на бяло в менюто, тия няма какво да обикалят от медия на медия да се оплакват. Влизаш в ресторанта, вземаш меню, поглеждаш и преценяваш дали ти е по джоба. За меню пари не искат.
Тези дребни хитринки , ще изгонят и последните туристи от българското Черноморие . Алчните хотелиери и ресторантьори , пак ще реват , че имали слаб сезон.
Еее аман с този ресторант във Варна! От вчера само това върви във фейса, а истината е, че са яли телешко, което винаги е на 100г. и ясно го пише в менюто. Отделно въпросните клиенти са леко чернички и с не особено голяма култура и възпитание, да не говорим за умствени възможности. Горките дори се заснели на клип. Ама дай 400 коментара възмущение. Дее и простата нация!
к'во искате от нашите пишман бизнесмени, те за една наливна бира искат по 4-5 лв. та що да не искат и по 100 кинта за пържола, отделен въпрос е че такова ценообразуване може да има в магазин или закусвалня тип стол, в ресторант е не само недопустимо ами и незаконно, и какви са ти пържоли по половин кило? стандарта за пържола в порция е 150 гр. след термична обработка, и цената в менюто трябва да е за 1 бр. порция
За 649.81 лв могат да си резервират седмица в Гърция ,от 01.09!!!И да забравят завинаги Варна и ла.номорието .
Соленото Черно море: Туристи платиха 490 лева за три пържоли във Варна