11

Анонимен

преди 11 месеца

Втора поредна вечер цяла Окрайна беше подложена на удари с ракети и дронове. Руснаците отново им напукаха празните кратуни на Окраинците но казват, че това не е отговора за удара по Кримския мост той щял да бъде още по унищожителен. Вчера отново опити за настъпление на зомбитата но са спряни. Има много унищожена техника и ударен един Леопард. На Купянск Руските сили са преминали в мощно настъпление което ще доведе до излизане на оперативен простор и възможност за атака на Харков.

10

РУСОФИЛА

преди 11 месеца

Бързи ли?!Ама то няма въобще...

9

Анонимен

преди 11 месеца

А, то и бавни резултати няма да има. Не и положителни такива.

8

Анонимен

преди 11 месеца

На самата западна карта около Бахмут дават знаци за сражения обратно в отвоюна от укрите земеделска теритария ама не променят картата щото ке търси пропаганден ефект. Никой нормален експерт на запад не твърди че украйна може да победи.

7

До 2

преди 11 месеца

"Освобождението на България е въпрос на много избити хора, явно не го знаете или не ви пука" това извезала Райна Княгиня на знамето.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Нямало да има бързи резултата от контраофанзивата.....Ами та елитната им армия отдавна е на друго место. Сега ги събират от улицата и ги пускат на месомелачката. Тези хора отдавна не са реалисти и си хабят живата сила на народа си.

5

Анонимен

преди 11 месеца

След това изказване всичко е ясно скоро или до една две години Сирски ще излети на крилото на западен самолет както афганистанец, от външната страна...Русия каза че на всеки касетъчен боеприпас ще отговаря с касетъчен боеприпас защото десага не ги е ползвала

4

раша наша

преди 11 месеца

лъжливите новини на европа укропите се подиграват с европйските журналисти с своите лъжи новини

3

Анонимен

преди 11 месеца

Явно на Пригожин ботфермите не са ги затворили ами са им сменили началството че не спират да се изливат тука тонове путински коментарчета. А какео стана с кримския мост?

2

19

преди 11 месеца

Връщането на Бахмут е въпрос на много избити хора. Не го ли разбрахте, или не ви пука?

1

Анонимен

преди 11 месеца

То изобщо няма да има резултати