38

До циганите

преди 1 година

имат повече смелост и достойнство от бункерния рептил...

37

Анонимен

преди 1 година

"Къде беше Байдън когато нахлуха протестиращите в Капитолия. Нали никой нормално разсъждаващ не може да очаква Путин да вземе картечницата " - Капитолия не е Белият дом, а освен това синги пуснаха вътре. Путин не му е трябвало да взима нишо, а просто да е там.

36

Истината е

преди 1 година

Че само западът и Нато ни пазят тук от българска страна всичко е тогал щета

35

МВР /ДАНС УБИЙЦИ

преди 1 година

Град София Кв. "Гоце Делчев " - зомбираният квартал в който Службите са Екзекутирали стотици Българи без да знаят какво им се случва, а те ги облъчват, наблюдават и атакуват постоянно без да са медицински лица им бъркат в мозъците на някой до с.мърт ! ТОВА Е ГЕНОЦИД В НАЙ ЧИСТИЯТ МУ ВИД!

34

Анонимен

преди 1 година

До 38 - Идеята беше, че ще има силна народна подкрепа. Говореше се, че британците са помагали инподготвяли яко пропаганда притив военните. Пригожин рискува, но не спечели. Беше близко.

33

Рушняяцииии

преди 1 година

В Карнобат са търсили Вимпром Карнобат но намерили друго.

32

Анонимен

преди 1 година

32 Пригожин имаше шанс, ако към него се бе присъединила армията, или голяма част от нея, заедно с недоволните командващи. Но, изглежда е още рано. Недоволството срещу войната и Путин тепърва ще расте. Но ще има чистки сред военните.

31

Агент 007

преди 1 година

До 34 Това е случаеност нали.Не ***.

30

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

Ердоган Излезе Голям Пиич- Още вчера Сутринта се обадил на Путтин и Казал - Аз Преврати Не Обичам - Каквото Ти Трябва - Армия, Самолети , Кораби , Вертолети - Когато и Каквото Кажеш - Пращам Веднага ..........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

29

Анонимен

преди 1 година

Прогожин е мъртъв, въпрос на време. Никой критик на Путин не е останал жив. Да критикуваш щаба на Путин е все едно, да критикуваш самия диктатор.

28

Анонимен

преди 1 година

Сега излизат хиляда теории. Как този очаквал с 25 хил да превземе Москва и властта. Чуват ли се тези коментатори? Това да не е някоя африканска република? Путин се опитва пт месеци да излезе от батака, в който затъна в Украйна. Опита чрез Китай, но те не пожелаха да го играят помирители, опита чрез Турция, но онези искат своето. Накрая ползва пригожин за този ужпуч и да каже как няма да воюва, понеже има да решава вътрешни противоречия. Ще минимизира щетите по авторитета си. Нещата са lose-lose.

27

джо

преди 1 година

Коментарът макар и дълъг си е пълна боза и е написан безхаберно спазвайки традициите на западните ***. Къде беше Байдън когато нахлуха протестиращите в Капитолия. Нали никой нормално разсъждаващ не може да очаква Путин да вземе картечницата и да отиде да стерля на фронтовата линия.

26

Анонимен

преди 1 година

Постигна си целта Пригожин. Показа на всички какъв страхливец е Путин...

25

Зеленский

преди 1 година

До 23 Общото между двамата си ти и двамата ше ти го поставят в руzкия г ъ з както и на другите руzки прислужници и фат маци ушеви

24

Анонимен

преди 1 година

Джуджето се изложи яко за пореден път... В петък Пригожин заяви във видео обръщение , че СВО е компрометирана напълно защото не е имало никакви бомбардировки в Донбас през последните 8 години... Това автоматично означава, че диктатора и фашисткия му режим са патологични лъжци.

23

Mitko

преди 1 година

Путин се оправи с Пригожин, но украинските армии също са на границата, така че ще е интересно.

22

Анонимен

преди 1 година

Желязното джyджe се оказа гумено мече!!!

21

РУСОФИЛА

преди 1 година

А дали се е изнесъл?!

20

Анонимен

преди 1 година

Според първосигналните колективнозападни представи, Президентът Путин трябвало да изглежда като решителен автократ или дори просто като мафиотски бос. Но ... Президентът Путин не действа според тяхните елементарни схеми, а мъдро разрули опасната ситуация. Руският народ оцени неговите гросмайсторски качества и авторитетът му ще скочи нагоре.

19

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 година

Зеленски Кога ще го Екстрадират в Беларус при Пригожин - двамата Евреи да си Правят Компания.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА