92

Анонимен

преди 1 година

Интересно как Русия е загубила много повече танкове, отколкото е включила в специалната операция. Пак бълнуване откъм запад някакво.

91

Анонимен

преди 1 година

Когато кажат колко са изгубили и те, ще им повярвам.

90

Само факти

преди 1 година

За последните 3 седмици от контранастъплението украинските фашисти изгубиха 400 бронирани бойни машини, включително новите и скъпи Леопард, Мардер, Ошкош, АМХ-10 и сега западните троллове се чудят какви глупости да измислят, за да замажат положението, това са ФАКТИТЕ

89

до 139

преди 1 година

Вярваш ли си, беден русофиле? Вярваш ли си... Кое са раздавали като сувенир, бре? Преносима ракета ли? Пфф... Чудя се защо ли ринеш дъното тука за 3к в склада на лидл, а не отидеш във Воронеж за 72$ месечна заплата, колкото е там.

88

...

преди 1 година

щом продажната п.ткинофилията тука реве значи нещата отиват на зле за рашистан! А това е добре за целия останал свят! Това е истината!

87

kk

преди 1 година

Украйна казала, Русия загубила 4000 танка. Тия, добре ли са? Всеки ден по 10 танка, абсурд. Лъжа, брадата.

86

Анонимен

преди 1 година

Русия има най-големият танков резерв в целия свят. Ще умрете от старост ако чакате да изчерпят точно този ресурс.

85

Анонимен

преди 1 година

"Интересно с кой се бие РА след като според Конашенко ВСУ отдавна е измряла." - Украйна напада с мъртвите си. Като във Властелина на пръстените Арагорн призова армията на мъртвите да се бият срещу живите :)

84

силно замислЕна

преди 1 година

А колко е загубила Бандерия?!

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 135. Какъв "крал Джевелин" та бие по глъвътъ бе. Джевелините отдавна никой не ги споменава. Руснаците си ги раздаваха като сувенири.

82

Анонимен

преди 1 година

Смелите украински войници се предават на групи.

81

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130. Някой друг път. И въобще какво значение има. Непрекъснато се ровите в историята и то напълно безмислено.

80

Анонимен

преди 1 година

Е как ли загуби танкове, които в модерната война са 101% ненужни и затова се подаряват на Украйна наред. Как ли?! Добра тренировка за НАТО, прочее и погром в полза на крал Джавелин. А за ХАЙМАРС, който макар и на 40 години версия (има последен писък на модата с ъпгрейди, които ще се гаврят със жалка Русия), няма какво да говорим. Русия е някъде около 200 години назад от НАТО. За справка- 58367 военни сателита за нато и 36 за жалка Русия.

79

анонимен

преди 1 година

германските медии - "алигаторите на путин унищожиха леопардите" - това са КА-52 Алигатор, бойни хеликоптери пригодени за бой на танкове! една ескадрила ги направи на скрап в запорожие, но не се казва нищо от наште продажници!

78

SS

преди 1 година

Когато почне война,първата жертва е ИСТИНАТА !!!

77

321

преди 1 година

Копейките си вярват само на Конашенков. Същия , ако се съберат бройките от дневните му сводки казва, че ВСУ е изгубила 9 500 танка, 1000 байрактара, 98 % от ВВС и всичките си летища и това беше до м.6 2022г. Интересно с кой се бие РА след като според Конашенко ВСУ отдавна е измряла. За сведение компанията произвеждаща Байрактар е произвела само 450 бройки, ВСУ преди войната има около 2 500 танка и ВВС на Украйна си летят.

76

Анонимен

преди 1 година

До Stereo.Общо малко над 10000 губи украйна но общо бронирана техника. Повечето народ като чуе брониран и го приема за танк.

75

Анонимен

преди 1 година

"И нацистите така твърдяха." - Загубите на СССР през ВСВ и в жива сила и в техника са в пъти по-големи от германските. Руснаците просто не могат да воюват и надделяха с количество, а не с качество. И добре че бяха американците да разбият германските армии в Африка и Европа, иначе Сталин нямаше да доживее до 53та.

74

Анонимен

преди 1 година

Във война най-много пари се правят! Слагат се яко нули на всичко...

73

:)))))))))))))))))))

преди 1 година

бе то рашистан почна да използва и Т54 като камикадзета де! ама и там не ги бива! :)))))))))))))))))))))))))) ко да ви кажа! рашистан и техника!? :)))))))))))))))))))))))))))))))))) да земат да пуснат Т34 щото той мнооооооооого по-добре се движи от Т14! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))