49

Британия е била

преди 1 година

Велика когато Индия,Канада и Австралия са били перли в короната.Това време е изтекло безвъзвратно.Индикация за ефективността на икономиката и е състоянието на автомобилната индустрия.По британски данни(от преди 2 г.)в нея се произвеждат 1,273 млн.коли,по фирми:1.Ягуар-Лендровър(собственост на Тата-Индия)-385К;2.Нисан- 347К;3.БМВ-222К;4.Тойота-148К;5.Хонда-109К;6.Воксхол(ПСА-Стелантис)-62К.Значи всички са чужда собственост,други вземат решенията,само заводите са в Вбр(заради митата).

48

Анонимен

преди 1 година

Не стига , че лицемерничат и лъжат наглите ингилизи, ама и сега само лилавини са сложили на показ.

47

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че ще плати. Кой друг.

46

Анонимен

преди 1 година

просто Русия си взема всичко построено при СССР и които укрофашистите унищожават и разграбват с помоща на англосаксонците .Господ да поживи Путин още 100 години да живее

45

ВИЕ КОГА ЩЕ ЩПЛАТИТЕ

преди 1 година

И Свободните медии защо не откриват десетките хиляди случаи на хора с генетични мутации и израждания след като човеколюбивия световен хегемон САЩ и подгласника му Англия изхвърлят в Ирак десетки хиляди тонове ядрени от-па-дъ-ци под формата на снаряди от ОБЕДНЕН УРАН. Ето и видео по въпроса: https://youtu.be/RNi_1pbSqGY

44

Тука виждам доста

преди 1 година

хора, които не могат да приемат реалността, а именно, че РФ НЕ Е изолирана, има растяща икономика на пук на всички прогнози, санкциите се провалиха, ЕС е най-губещ от цялата патардия. Когато един ден войната свърши с победа за РФ - обективно погледнато, на там вървят нещата - и САЩ кажат на ЕС "Ми пичове оправяйте се!" какво ще правим тогава ми обяснете. Милиардите хвърлени в авантюристичните помощи за Украйна, инфлацията от санкциите, разбитата икономика... кой ще ги възстанови тях?

43

българина

преди 1 година

нямам спомен някой да е плащал за 150 млн американско коренно население да му е плащано за колибите....

42

Анонимен

преди 1 година

Вавилондон : Индианците изчезнаха защото подцениха имиграцията.

41

българина

преди 1 година

за виетнам, ирак, сирия и югославия кой плати??? някой да подскаже!!!

40

По същество

преди 1 година

Ще си плати като си я взема. Чужда манджа няма да плаща. Сама ще си я възстанови като стане част от Руската Федерация.

39

Анонимен

преди 1 година

СССР е платил за сичко построено в Украйна. Лондин само краднеше.

38

Анонимен

преди 1 година

Реално в момента населението на Укристан е в момента 20 милиона от който 80 процента са мъже.Всички дашни украинки избягаха на Запад да ги хрантутят безплатно и да си търсят богати мъже.Никой няма да се върне в Укристан след войната.Въпрос на време е Вовата да я закрие тази държава съвсем.

37

Анонимен

преди 1 година

Разбира се че Русия ще си възстанови всичко, но първо трябва да бъдат итребени укрофашагите

36

Анонимен

преди 1 година

Напоследък само маймуни по върховете на английската палма..

35

Анонимен

преди 1 година

Тоя много бял бре, дали не е риж отдоле..

34

Анонимен

преди 1 година

Ама не само кметът на Лондостсн, премиерите на британия и шотландия, ами то и външният им е син д.о.м.а.т!! Цъцъцъ..

33

Анонимен

преди 1 година

Наглобритания щяла да запази санкциите срещу Русия в сила, докато Москва не изплати компенсация на Украйна. За година и половина срещу РФ бяха въведени десетки хиляди санкции и какъв е резултатът? Руският БВП е с ръст над 3%, а колективният запад изпадна в рецесия. По тази причина възприемаме думите на наглобританския външен министър Джеймс Клевърли като смешен плач.

32

Анонимен

преди 1 година

Русия нищо няма да плати на Украйна, която 8 години обстрелваше Луганската и Донецката републики, чието население са предимно руснаци. Колонизаторите от Англия, Испания,Португалия, Холандия,Германия,Белгия платиха ли нещо на тези държави,които цели векове тероризираха,ограбваха и чиито жители изтезаваха и убиваха до средата на миналия век? Много бързо станахте демократи и раздавате право чрез коалиции и войни.

31

РУСОФИЛА

преди 1 година

Ама тези от ЛондонЯ......вЕрват ли си?!

30

Анонимен

преди 1 година

На англезчетата не им се дават пари за възстановяването на Укристан.А уж щяха да я направят райска градина след войната.Американците и те не им се дава пари за възстановяване.Сега Вовата да плащал а той много ще даде нещо.