56

Анонимен

преди 1 година

Ами браво, едни ходят в Американското, а ти за да не останеш по назад, ходиш в Руското, нямам думи просто, наистина са политически *** всичките

55

Анонимен

преди 1 година

Костя Копейкин веднага е изтичал в Руското посолство, за да се оплаче, че ПП съгласуват всичко с "посолството". И да попита дали това е Руското посолство или някое друго. И Митрофанова да му потвърди, че все още той е неин любимец.

54

Анонимен

преди 1 година

отишъл да получи инструкции за утрешния протест ли?

53

АНТИ-БЪЛГАРСКИ

преди 1 година

ПРОБЛЕМ да се посещават посолства няма. Всички го правят. Не проблем и това, че някои са ПРО-европейски, други са ПРО-руски и т.н. ПРОБЛЕМА е, че политическата ни класа като цяло е АНТИ-БЪЛГАРСКА. Това е проблема.

52

Анонимен

преди 1 година

Това че другите ходят и Тили тебе да си предател пък към следващите васале

51

ааа

преди 1 година

Само ти и Нинова сте предатели Западните държави са ни партньори

50

Анонимен

преди 1 година

копейкин ходи на банкети в посолството на държава, която ни е обявила за вражеска, --- Ами вие сте си фашисти от край време, разбира се че сте вражеска държава... Колкото че копейкин ходи на прием - добре че има един който да има малко акълч иначе може да отиде територията я към Ердоган я към некой друг.

49

смеххх

преди 1 година

А тоя хич не е предател Ама ще прави митинг за други предатели

48

Всички русофобояци

преди 1 година

да отиват доброволци при Зеленси дон-дон. Той ще ги уважава многократно докато крещят слава окраин, слава, слава

47

Иво

преди 1 година

Един Б-52 прелята над Естония и Вова напълни гащите,още не воювате с НАТО,най - мощната военна структура в света, много сте малки за такава война! И запомнете, никога с Путин,но винаги с руският излъган народ!

46

Крундел

преди 1 година

нищо не е станало, само дето копейкин ходи на банкети в посолството на държава, която ни е обявила за вражеска, а клоуните от харвард поне съгласуват с партньорите ни от нато кой къде да бъде назначен, за да не попадне подобен копейкин където не трябва, просто евъпрос: как мислите, дали копейкин е закарал белият зъб за да измъкне пари от леля ви за протеста на късоплодниците утре?Ако е така имам лоши новини за служителите в посолството...

45

Анонимен

преди 1 година

Спря газа и единсвената надежда е преговори с Газпром! Газпром е нашият господ, Костадинов е нашият Исус!

44

ННН

преди 1 година

Гузен негонен бяга...скапана копейка

43

Анонимен

преди 1 година

Почнаха да си мерят господарите от посолствата.. Уникална държава е България!

42

Анонимен

преди 1 година

Не, чочко. ПП са предатели, защото фалшифицираха демократични избори, и защото назначават шефове на службите по ИНСТРУКЦИИ от посолството. Малка разлика, но все пак да е видна дори за Полезните Подлизурковци на ПП: ИНСТРУКЦИИ различно от КОМУНИКАЦИЯ.

41

Анонимен

преди 1 година

До колкото знам срещата е била отворена, включително за медии, спортни личности и др.Друг е въпросът защо Кирчо и момата на Пеевски Христо Иванов, защо ги привикват на тайни спявки в американското посолство и защо те изпълняват заповеди от чужда държава. Това по всички правила е държавна измяна и предателство срещу собствения си народ.

40

Анонимен

преди 1 година

Помнете ми думата, че на гей парада ще е първи и пак ще се оправдава, че отишъл да изкаже недоволството си.

39

Анонимен

преди 1 година

Днес Копейкин даде интервю по БНР на обяд .Каза че ПП са предатели и трябвало да бъдат дадени на съд за държавна измяна.Те щяли да назначават шефове на службите от посолството.Значи ПП предатели щото комуникирали с американското посолство а Копейкин комуникиращ с руското посолство той е патриот така ли ??Бах тоз двоен аршин !!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Защо се оправдава? Няма значение къде е ходил, а какво говори и прави, за да наричат възраждане проруска партия. Да каже от къде са парите.

37

Анонимен

преди 1 година

Пропаганда става вече смешна. Ние вече видяхме, на ЗАПИС, кои са Посолственати ***, и кои са фалшифицирали избори, и кои точно са националните предатели. ПП са единствените ДОКАЗАНИ чужди агенти. Когато намериш ДОКАЗАТЕЛСТВА за други: добре си дошъл да ги споделиш. До тогава: не ставай смешен.