27

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво става, но изглежда като сериозен и добре подплатен напън за чистка сред сенчестите фигури. Гешев напъва с все сили, Петьо Еврото не можеше никой да го пипне, сега се крие. Руди Гела записва ПП, обикаля ухилен до уши и обяснява, че бил заплашен(ако беше истина това, щеше да потъне вдън земя, но явно много силни го пазят). Бакалова отива да свидетелства срещу Бацe и тя весела и усмихната, а преди години не би гъкнала. Ще има кабинет ПП-ДБ - ГЕРБ-СДС явно, въпросът е след това какво ?

26

:)

преди 1 година

Логиката е проста. Чието е детето, той е купил къщата и магазина. Кой мъж е луд да дава такива суми за жена, с която няма никакви отношения.

25

Анонимен

преди 1 година

Където има пушек има и огън, около Бойко винаги е било така, цял свят го знае дъртия крадлив похотливец.

24

Анонимен

преди 1 година

Бойко замина.

23

Коко

преди 1 година

Тази росна росна Джуконда защо мълча досега ?Колко още парцала ще пропеят до края на деня ?

22

Анонимен

преди 1 година

"ОГА ЩЕ СЕ НАПРАВИ днк ТЕСТ ЗА БАЩИНСТВО" -- и какточно ще стане товазадължително! която и да е госпожата с детето, тя няма интерес да прави такъв тест, за това съдът да духа таратора

21

...

преди 1 година

Вижда се, че Бойчето иска само своята кожица да спаси. Надявам се като за последно да изпорти колкото се може повече гербаджии.

20

Зозо

преди 1 година

И кво? Тая може да знае много, ама не може да го докаже. Ножа е дървен :)))))))))))))

19

Някой

преди 1 година

Габриел ще излезе права,че Гешев е срам за съдебната система! Пуснаха му една димка, и той мина от другия бряг! Сега остава да върне и Черепа, и идилията ще е пълна!

18

Пародия

преди 1 година

Знаела била "всичко"! Дрън дрън...Мъжът до нея също бил обвиняем??? Значи са го хванали за топките и са я изстреляли тая да пее! Аз на к**"и не вярвам! Дори и да са елитни!

17

Анонимен

преди 1 година

Един ДНК тест за бащинство и ще се установи дали Борисов е бащата на детето каквито са слуховете. Ако той е бащата това би било мотивация да даде парите за къщата.

16

Зозо

преди 1 година

Опааа, тая случайно не е ли жена на Румен Гайтански - Вълка? А сега де?!? :)))))))))))

15

Koko

преди 1 година

Типична българска черта. Лизаха г-за на Буци 12 години. В момента в който се разклати скочиха да клатят да го съборят. Хем Бойко е жив свидетел как събориха бай Тошо (беше охрана) и пак не взе мерки. Нека каже сега всички парцали които е таковал. хранил. уреждал и т. н., кога кой колко пари и защо и да помоли народа на прошка. Не е само той виновен, а цялата пасмина де смука България 12 години. Бойко бъди мъж, не потъвай сам, завлечи де що можеш с теб на дъното.

14

Абе

преди 1 година

Как пък такива се сещат да дават показания точно в определени моменти, както оная в Щатите, дето след десетки години реши да обвини Тръмп, че я бил насилил !

13

Аноним

преди 1 година

ГОСПОЖО ЗАЩО НЕ СТАНЕТЕ СВИДЕТЕЛ ЗА ДЕЛАТА НА ВАШИЯТ В ДУБАЙ И ОНЕЗИ ПОКРАЙ ВАС ПОТРЕС ПРОКУРАТУРАТА Е ГОТОВА НА ВСИЧКО ЗА ДА ПРИКРИЕ СОБСТВЕНАТА СИ .......

12

Зозо

преди 1 година

Ся тая да не се сети внезапно, че Боко я е изнасилил 1987г. на детския лагер в Бяла? Задминаха и Холивуд вече :))))))))))))))))))))))))))))))))))

11

Хехе

преди 1 година

Г-жа Бакалова е женския Радостин Василев! Може би ще чуем и нейни шокиращи записи! Носи се леко миризливия дъх на кафява субстанция и подозрението, че Бакалова съжалява единствено, че и тя не се е доредила да получи подобна къща.

10

Зоя

преди 1 година

А стига сте ни занимавали със старите манджи на тая мутреса Слушали сме я,чели ли сме и измишльотините.И нейния на нейния бандит Борисов му е виновен за мошеническия му бизнес,и всички бандити бягат в Дубай.

9

Koko

преди 1 година

Е като знаш кажи как и ние да си вземем.

8

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Каквото и да стане,става въпрос за...пари. Ако въпросната дама Борислава,си живееше на...село в някое къще за 50-сер хил.лева,никой нямаше да се интересува,кой я...спонсорира и е дал парите.