129

Анонимен

преди 1 година

30 страни подадоха заявки за встъпване в БРИКС.

128

КЛАСИКА!

преди 1 година

На 24 Май, българските русофили са качени на амразурата да плюят по всичко българско за да обслужват руски интереси! :):)

127

КЛАСИКА!

преди 1 година

Русофил в безизходица почва да говори за изтреблението на индианците! :):)

126

Анонимен

преди 1 година

Наверно партизанската тактика която сега се прилага за пръв път от украинска страна и то от руски доброволци към тях има приимущество в някои моменти,като какво да се натискат всички в Бахмут по желание на Путин,Шойгу,Пригожин,че даже на Зеленски,Залужни,др,които с всички начини и сили да защитят страната си от окупаторите навлезли в Украйна с години след 2014 г. провеждащи същата партизанска тактика,че успели да вкарат ВСУ в няколко котли,капани как в Дебалцево и др,че откъде толкоз партизани

125

КЛАСИКА!

преди 1 година

Български русофил, който отрича очевидни факти и отказва да приеме, че Путин и шайката му всъщност са мафия! :):)

124

КЛАСИКА!

преди 1 година

Русофилите вярват, че руснаците имат сили да се конкурират с американците! :):)

123

КЛАСИКА!

преди 1 година

"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN! :):)

122

Анонимен

преди 1 година

Руският парламент ще разгледа денонсирането на споразумението с Украйна за сътрудничество при използването на Азовско море и Керченския пролив, следва от заповед на Президента Владимир Путин

121

Анонимен

преди 1 година

Руски министър заминава като доброволец за спецоперацията. Главата на Министерството на здравеопазването на Коми Дягилев съобщи, че заминава за зоната на спецоперацията катодоброволец. "Моите знания и опит като травматолог са нужни в зоната на специалната военна операция", заяви министърът.

120

Анонимен

преди 1 година

Поданици на руската федерация и на Беларус, вдигнете се на възстание. Вдигнете гласа си и отворете очите си. Време за възстание настана. Счупете хомота на империята. Вдигай се братко за свобода.

119

КЛАСИКА!

преди 1 година

На 24 Февруари 2022, български русофил обявява как Путин щял да матира Украйна в няколко хода :):)

118

Контранаблюдател

преди 1 година

До Наблюдател - много си наблюдателен! А факта че едно частно ЧВК претрепа едното НАТО ЧВК - къде ти убегна?

117

КЛАСИКА!

преди 1 година

Български русофил кара децата си да учат английски за да влязат в американски университети! :):)

116

Наблюдател

преди 1 година

От армията на Пригожин не остана много и напуска фронта Поради огромните загуби Вагнер вече не е боеспособна . За да замаже погрома , от известно време Пригожин влезе в роля на обясняващ , оправдаващ и обвиняващ инфлуенсър и съветник. За да не изглежда като като катастрофа , бягството на Вагнер, се маскира като оттегляне след изпълнена задача. Типична ватняшка пропаганда за алкохолизираните мужици а българските ****лизници.

115

КЛАСИКА!

преди 1 година

Класичека американска фраза (от Grady Booch) - за кравата с VPN-a "A fool with a tool is still a fool."

114

Анонимен

преди 1 година

Детската смъртност в Русия вече е по-ниска от тази в САЩ въпреки, че средствата които се плащат в САЩ за здравеопазване са чудовищни по размер сравнени с тези в Русия. Продължителността на живота в САЩ намалява, а в Русия расте, в САЩ все още е по-висока, но тенденцията е спад, и в един момент ще се изравнят и Русия ще задмине САЩ.

113

Радев

преди 1 година

Как какъв е Крим? Ами руски е! е за такъв човек бяхте принудени от вашите началници да гласувате, евроджендър оли гофрени такива! Халал да ви е!

112

Анонимен

преди 1 година

Всички ръководители на страните на централна Азия присъстваха на парада на Победата на 9ти май. Една седмица слет това всичките тези лидери се събраха в Сиан, древната столица на Китай, на среща със Си Цзипин.

111

Анонимен

преди 1 година

Находищата на въглеводороди в Азербайджан вече са на изчерпване.

110

Ром"с

преди 1 година

Главнокомандващият на ВСУ(Украйна) Владимир Залужни е изваден от строя и то благодарение на агентите на Зеленски ,които са играли "двойни агенти" и са дали кординати на щаба на Залужни и бива атакуван от ВС на Русия ,и с това от Киев елеминирха Залужни.Зеленски остава и ще се задържи и то благодарение ,че е изваден от строя Залужни.тОЙ е жив,но няма да може да "работи"..а на 10 май ..някакъв американски шеф -директор излъга нагло,че Залужни е зает и не може да се яви на видео-пресконференция