73

Българин

преди 1 година

От началото на войната убиха 100 руски командири и нито един украински. Да разбираме ли, че първите са на фронта, а другите при Зеля в бункера.

72

Анонимен

преди 1 година

Сериозно ли мислите, че мишка може да надвие слон?

71

Анонимен

преди 1 година

Всичките театри на Пригожин са за да подлъжат ВСУ, че там има слабо място. После леко ще имитират съпротива и бягство, за да увлекат украинците. Тези номера не са от вчера и ВСУ не са малки деца. Нито натовците, които помагат, са толкова прости. Хитрината е да вземат сиренцето, без да щракне капана. И така сички сиренца от сички капани по фронта. На третото сиренце руснаците ще усетят, че губят и ще побеснеят, хвърляйки се в някоя самоубийствена офанзива като под Угледар.

70

Броим, броим, броим

преди 1 година

А къде е Залужни? А Сирски? Никой нищо не казва, но не ги и показва.

69

ГАДОРЯН

преди 1 година

Абе Наполеон и Хитлер подцениха руснаците и знаем какво им се случи. Ама вие тука сте големи военни стратези и хехехе бленувате как Зеленски ще нахлуе в постелята на Путин в Кремъл и ще хо пипне по свалени гащички. Ееххх мечтииии

68

Анонимен

преди 1 година

Пак западна пропаганда! Бахмут е превзет от безаналоговите вече поне 5-6 пъти. Последният беше във вторник по случай 9 май. Другарят путин обяви преди време, че урките са демилитаризирани вече. Кое не разбрахте вече та пишете такива неща. В просията хората отдавна живеят в мир и съгласие и е настъпил раят на земята.

67

ГАДОРЯН

преди 1 година

Ако дрогаря Ким беше нашаднал Украйна щеше да да я прегази по бързо и от Вермахта. Но корейците са друга бира. Те щяха да са безмилостни. А руснаците все пак се бият с други руснаци и гледат да има по малко жертви.

66

Димитър

преди 1 година

Може да не ги е убила Украйна, а някоя от другите страни в конфликта.Интерсено ми е колко полковници са му останали на Путин, след като са убили двама, може би още 10 000 или по-малко.Само в България имаме 1000 подполковници за убиване

65

До ГАДОРЯН

преди 1 година

Като при Херсон и Лиман ли имаш предвид?

64

Анонимен

преди 1 година

Хвърлят им листовки от дроновете и който има куража отива и се предава за какво да умира в 21 век когато света е друг за кожата на руската мафия ли.

63

Анонимен

преди 1 година

Война е, падат жертви. Лошото е, че не корумпираните генерали в москва или мазните полковници в тила. Но пък и те оредяха.

62

До 63

преди 1 година

Има клипове по нета, бягат кой с каквото може...Някои въобще не успяват

61

ГАДОРЯН

преди 1 година

Коронен номер на ордите на Чингис хан бил да се правят че бягат и после опаааа изненадка, врагът в обкръжение и избиван до крак. Така че хич не си мислете че укрите ще постигнат нещо. Обречени са си изначало. И много ще страдат.

60

Натовеца

преди 1 година

Русия си признава веднага ,а укропите цяла седмица вече крият за Залужни ще го избомбиха !

59

До 59

преди 1 година

Вчера се води деня с най-големите загуби за руските ВВС след 2та световна война! А те още не е могат да разберат дали украинците или те самите са си свалили самолетите и хеликоптерите. Нещата са се развили на руска територия.

58

До 61

преди 1 година

Ако това е просто единична контраатака на украинците, представи си какво ще е като почне истинската контраофанзива. Почвай да плачеш отсега.

57

Анонимен

преди 1 година

Щом за 2ма признават рашистите, смятате реално за каква сеч става дума.

56

ЩЕ СЕ НАУЧАТ

преди 1 година

И ДРУГ ПЪТ ДА НЕ ХОДЯТ В ЧУЖДА ДЪРЖАВА С ОРЪЖИЕ В РЪКА

55

Реалист

преди 1 година

Украйна това, Украйна онова, а за Русия нито дума. Печатането на пропаганда не е съобщаване на новини.

54

Анонимен

преди 1 година

Втора година руските антихристи палят и грабят православни земи!Да горят в Ада ВоВеки!