62

така ли

преди 1 година

До Хмм... И защо тоя "унизен народ" продължава да гласува за тях?

61

Сър Уилямс

преди 1 година

ГЕРБ с всичките им недостатъци се държат най отговорно! Киро и Ха-сан са втори а се държат все едно имат 200 депутата ...

60

Анонимен

преди 1 година

ние знаем и видяхме до къде стигна гъркинята Габриелапалу

59

Е,нищо,де

преди 1 година

ДПС ще ви подпират отзад.

58

Анонимен

преди 1 година

хаха, онзи ден изтрещел Борисов каза:няма да им сбъдна съня на ПП Дб , аз да съм с ДПС и БСП.хахах.Какви преговори.Сбогом, аматьори!!!

57

хаха

преди 1 година

Еее, доживях!! Тоя *** да се почувства унижен е голямо постижение!! Май ще гласувам за ППДБ, Браво!

56

пришълецът

преди 1 година

Май и гешев се включи към унижението ви:)))

55

Анонимен

преди 1 година

Работата е там, че от две злини, трябва да се избира по-малката, а не че представят нещо добро и управляват добре страната. Избора не е лесен, затова хората масово не гласуваха, защото на никой нямат доверие, а Киро и ББ, са една монета с две лица.

54

Ура за Мура

преди 1 година

тва ако го пратът в окопите украински да се бие за Зеленски ич рогатка нема да му треа. те тека на невъоражено око че да декламира кво види и кво мисли че види но най вече квото са й казали че види. А ние знаем и видяхме до къде стигна гъркинята Габриелополу та са зъзне и гние в зандана. представям си я как е овесила нос, скърцаща цъц зъби на десен кучешки и овъртайки врат покрива над 300 градуса в пълен компак на периферното виждане. Симпатичност без критичност

53

public enemies

преди 1 година

Иска да я мине веднъж Кирето тая, ама не всичко зависи от него, от партията ще му дръпнат юздите Кире интересите на партията над твоите п о л о в и похоти.

52

Хмм...

преди 1 година

Ех Атанасова, то вие от герб унижавахте цял един народ близо 11 години, ама сега се цупите на парапетите като ощипана мома.

51

Анонимен

преди 1 година

Деса наистина е унизена. Чакаше да я номинират за премиер, а Буци докара една от Брюксел. Ясно е ,че Хаджидимово е по-важно от Дулово.

50

гноморашковец

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо са аут! Окончателно и безвъзвратно!

49

Деситу е Номер 1

преди 1 година

За Премиер! Изобщо не може да се Сравнява с ГМО-Жирафа!

48

хах

преди 1 година

А ГЕРБ и Бойко като се гаври и унижава всеки един нормален, трезвомислещ, интелигентен гражданин, който иска да живее в нормална държава без толкова голяма корупция. Боко ни превърна като страна от Латинска Америка. И типично за него все другите му виновни. И на единия ден лъже едно, а на другия обратното.

47

просто косе

преди 1 година

Тези хора май сега разбраха ,че са употребени , ама като крадяха не реваха, хаха целият сега , ще отнесете народният гняв , ама като сте си продали душите на тоя отдолу ;)

46

Анонимен

преди 1 година

Танаске, на Кирчо правилно казвате- не му вярвайте. Тоя така излъга двете Елени че само на елени станаха и двете със скромни женски рогца като белег че на една е изневерявал с втората, а на втората с първата, та стигна до изумителната хармония череп-гуша-усмивка.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, И на мен ми прави впечатление, че не познават навиците и привичките на хората от източна Европа , мислят си , че когато се ухилят с усмивка безпричинно е нещо хубаво, а при нас ще ги помислят за луди или че имат някакви задни мисли или че искат да измамят, затова са ухилени.

44

Анонимен

преди 1 година

Хубаво почвате разговори, ама това Марче не го показвайте на другите, защото те не са чак толкова загубени като Кирчо и ще се спукат от смях.

43

Анонимен

преди 1 година

Пази боже България от такива експерти. Ще ни натресат джендърската конвенция като нищо и български войници ще изпратят срещу Русия.