32

От хората

преди 1 година

Хак ни е.Искахме демокрация,ето я.Имаш свобода,нямаш пари,трябва да слушаш и пак пучават само някой.При социализма какви бяха колите,макар и от 3 или 4 марки.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3Ако не си я купил на старо и я караш малко е напълно възможно да е перфектна, но ако е закупена на старо то шаса да е перфектна е около 5 процента.

30

Анонимен

преди 1 година

Ще станем моргата на Европа?!? Ми ние отдавна сме. Според мен трябва да се наложи такса примерно от 5000 - 10000 лв при внос на автомобил над 5 години. Всеки който иска по-стар автомобил може да си го закупи от България и да не ги плаща не да внасяме ***. Да се внасят основно нови а старите да са от вътрешния пазар.

29

шумахер

преди 1 година

Ама ние от 30 год. сме моргата на Европа !!

28

Ceci_

преди 1 година

Вече сме и какво от това. Ние сме и с най-бедно население, освен това то е и най-болно, и най-застаряващо, пък се и топим най-бързо в света... но ще се загрижим за таралясниците, вместо да се напрааи нормална профилактика на населението и да дръпем малко от дъното на статистиката със сърдечно съдовите заболявания... защото и там сме най-зле. Пълна простотия е новата кола за по-голямата част от населението. По длбре да си изучат децата, сами да се образоват и за здраве да ги дадат.

27

Цирк дьо Кремл

преди 1 година

Е нали някой трябва да купува кофите от Германия, иначе германеца как ще си поддържа стандарта на живот и ще си купува нова кола през 5 години? Мечтата на българина е да си купи маслена лейка без катализатор с предстоящи ремонти колкото вноска за нова кола.

26

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости. Колите в България са карани от немски баби, зъболекарки, веднъж в седмицата до магазина и обратно. Няма как да са амортизирани

25

друг програмист

преди 1 година

и цяла София - зона! Който няма собствен гараж: двоен данък!

24

Az

преди 1 година

Проблемът е че всеки вече кара кола. Не че в другите страни имат пари, просто там е лукс и не може всеки да има.

23

Анонимен

преди 1 година

Ние сме морга за хора,тъжната истина.Населението на България намалява с един град всяка година. Причината за това са малкото раждания на фона на високата смъртност. Това показват данните на Националния статистически институт за 2022 г. В резултат пенсионерите вече са над два пъти повече от децата.Вие за колите сте се загрижили.

22

Анонимен

преди 1 година

Ами който произвежда автомобили насърчава продажбата на нови. И по този начин насърчава собственото производството ( пример Турция, Румъния и т.н.). А у нас се стимулират чужди интереси защото политиците ни са предлагащи седалищни части.

21

Макак така

преди 1 година

ще станем? От 20 години най-голямата морга за бракувани европейски таратайки е тук.

20

Програмист

преди 1 година

Трябва да се вдигне драстично данъка на автомобили над 10 години на 2000-3000 лв. на година!! Или направо да се спират от движение. Само така ще се накара Българина да си купува нови електрически коли.

19

Анонимен

преди 1 година

До Румъния... Емигрирам в Румъния. Близо е, неделя ще се идвам в София. Всички от ПП ДБ да отиваме в Румъния. И без това ни изпревариха, и са ни модел

18

Анонимен

преди 1 година

Щом се внася един стар автомобил в България то е ясно че автомобила не става за нищо. Всяко стока си има определен живот. Просто в Германия и в други евро държави вместо да рециклират старите автомобили ги внасят в България.

17

Така е ..

преди 1 година

До Анонимен 4 Не е виновна демокрацията , а калпавите ни управници. Демокрацията е лошо нещо , но никой не е измислил нещо по добро.Нали си чувал ? Опита за нов обществен строй, социализъм пропадна в световен мащаб.

16

Вин

преди 1 година

Хайде пак, доморасли "геополитици" провидяха дългата ръка на Запада:) Това, че сме част от него направи възможно, всеки да стане мобилен, че и с по няколко коли, а че се барахме за топките, докато другите бивши комунистически диктатури си оправяха икономиките и вдигаха стандарта, никой не ни е виновен! Простият остава беден, бедният остава ***!

15

ПОДГОТВЯТ СЕКИРАТА

преди 1 година

ПП ДБ ИСКАТ ДА БРЪКНАТ В ДЖОБА НА НАРОДА, ЗА ДА СИ ПОКРИЯТ ВЪНШНИТЕ КРЕДИТИ, КОИТО ВЗЕМАХА И ИМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА ВЗИМАТ..... ПЪЛНИ ЛЕВАЦИ.. ВНИМАВАЙТЕ...!!!

14

contractor

преди 1 година

Новото си е ново, но да скъпо е.

13

Анонимен

преди 1 година

всички новософиянци си продадоха нивата на село и бащиния дом в Ямбол за да си купят Мерцедес очиларка нов внос от Италия само на 10 години - запазен. Нормално е сега да е над 15...