184

Антонио Ресио

преди 1 година

Аз съм анти-дуржава, Морски Дарове "Ресио" - търговец на Едро, не чистя риба. С Хорхе бяхме клоуните отмъстители, ние колехме и бесехме в цяла Испания. Отвличания, атентати, всички бяха настръхнали, напишете в Гугъл "Клоуни Отмъстители антонио ресио" и се убедете сами.

183

Анонимен

преди 1 година

и киро и боко и ристо и корнела са продажници,само Възраждане

182

СКАНДАЛНО

преди 1 година

Щом дори Кирцата прави Боко на мат и маскарад, правете си сметката. Милиардера от Банкя вече е посмешище, добре че си има медии, мисиpки, придворни и стъкмистици, та да се намери някой да каже някоя добра дума за него.

181

Public enemies

преди 1 година

279 мисля че и математически не е възможно да се състави правителство ГЕРБ ДПС БСП, дори да е възможно математически всички са наясно че с 2 3 депутата в плюс нов стабилен кабинет не може да се състави, идва и нов индийски вариант на ковид, ще излезе някой в болничен и нито проектозакони ще минават, а вот на недоверие е много възможен в такива ситуации.

180

Анонимен

преди 1 година

Ох, дай Боже правителство на Промяната, но Герб и другите узурпатори на власт, които са разпростряли пипала из цялата страна, няма да допуснат просто така ПП-ДБ да управляват....пипалата на този отровен Октопод задушават страната. Не съм оптимист. Народът трябва да се вдигне на революция да отвоюва свободата си.

179

Мурджо

преди 1 година

Кирцата го нa6и на Боко квадратен.

178

Сандо

преди 1 година

абе в харвард математиката изглежда е друга 1+1 е поне 3 може би 4 предполагам

177

Public enemies

преди 1 година

Още в деня в който излязоха изборните резултати бе ясно нови предсрочни избори и единствен шанс за правителство ГЕРБ-ПП, което противоречи на всички предизборни лозунги на ПП добрите срещу лошите сили и че основните избиратели на ПП са отрицателен вот на Борисов и само това ги е докарало до урните.

176

Deutschland

преди 1 година

Това изказване трябва задължително да бъде разпространено от агенции и тв канали в целия свят. Бас държа че този бездарник ще го помислят или за луд или за извънземен.Спечелила избори партия подкрепя изгубилата такава Да управлява без да участва тя самата в управлението????? Този човек или се подиграва с българския народ. Или наистина е напълно изперкал шарлатанин

175

да

преди 1 година

ако съм на Борисов правя правителство с бсп и дпс , да видим киро парапета кво ше прави :)

174

Анонимен

преди 1 година

До Кеф - Жалкото е, че и да гласуваш, и да не гласуваш, и да даваш и да не даваш, те си гласуват заплатите и си ги взимат без да питат никого. Ама и ние, като си мълчим, така ще е. Има хубава българска поговорка - който не работи, не трябва да яде. Те го карат обратно -не работят, ама добре лапат.

173

Анонимен

преди 1 година

Гербавите са изпаднали в амок.Такава жажда за власт и още крадене,а няма кой да им се върже.

172

Кеф

преди 1 година

А после ме питат защо не съм гласувал...хахаха, да им давам 6400 лв на рия ли? Хахаха

171

НИЩО НЕ МУ СЕ РАЗБИР

преди 1 година

ТОА ГОВОРИ НЕСВЪРЗАНО, КОЙ ГО НАПРАВИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ? ТОЙ СИ Е ЗА ЛУДНИЦАТА!

170

НЕудобни въпроси

преди 1 година

Пелтека да каже къде отидоха 12 млрд липса в бюджета ? ГЕРБ ви остави 8 млрд. Излишък ! Вие го изядохте и натрупахте 12 млрд дълг отгоре ! 20 млрд, А нищо не е свършено ?! Строителството спря. Пътищата не се поддържат. Заплатите не се вдигнаха...За две години откакто ГЕРБ не са на власт. Какво всъщност свършихте вие ? Освен че съсипахте и това което работеше. Кирчо къде са парите ??

169

Българин

преди 1 година

Киро пак е прекалил с кристалите. Младо момче, а така да се излага. ГЕРБ правят всичко възможно да се случи някакво правителство, тия втора година не спряха да поставят условия, сякаш светът в започнал и ще свърши с тях и техните 60 депутата с рязко намаляваща тенденция. На следващите избори с кого ще се коалират, че да вържат изобщо 4%вата граница.

168

xoxo

преди 1 година

Готви Петков на баба си хвърчилото.Я по-добре да каже кой е бащата на бебето на Лена Общата?

167

Анонимен

преди 1 година

ПП,ДБ донесоха разврат, омраза, некадърност, лъжа, беззаконие, двойна политика, задкулисие, нодменност, продажност. Те са проклятието на България. Само ГЕРБ може да извади държавата от хаоса, в който я хвърли ПП.

166

Анонимен

преди 1 година

Който се събере с ПП изгаря. ПП искат да командват, работят задкулисно и прехвърлят вината на другите. Където минат след тях остава воня.

165

Анонимен

преди 1 година

ПП,ДБ донесоха разврат, омраза, некадърност, лъжа, беззаконие, двойна политика, задкулисие, нодменност, продажност. Те са проклятието на държавата. Само ГЕРБ може да извади държавата от хаоса, в който я хвърли ПП.