285

Запада не е смятал

преди 1 година

Русия или Изночна Европа никога за нещо повече от източник на евтина енергия и евтини ресурси!! А понякаго даже е искал да ограби тези ресурси :)

284

Анонимен

преди 1 година

Кръстев ,*** с кои очи се явяваш да даваш акъл?

283

Кевин Костнъров

преди 1 година

Понякога е по-важно кой, а не какво е казал. На тези "култови" анализатори Кръстев, Дайнов, и другите, дядовците и бащите славеха Кремъл и матушката, а децата и внуците им ще насаждат парагвайско влияние в България, ако по някакъв странен каприз на съдбата Парагвай стане първа сила в света. Много са възвишени тези умове кръстеви, но все покрай трапезата на актуалния господар подсмърчат.

282

Западния активизъм

преди 1 година

И пропаганда са магнит за всички необразовани, неспособни, неталантливи,неморални, мързеливи *** на обществото

281

Анонимен

преди 1 година

фейк.бг, да не би вече да го няма оня запад който е алтернатива на СССР?

280

Анонимен

преди 1 година

Този човек живее на запад където за без много труд се вадят пари ами че то тука трябва да се работи освен това никой не е пророк във собствената си страна. А как наричаме избягалите българи си отговорете сами.

279

Анонимен

преди 1 година

Ама вие не го ли помните той се подвизаваше и тука не можа да се изяви и избяга на запад но говори едни и същи неща инсинуации и манипулации.

278

България съществува

преди 1 година

От 13 века и е видяла да се издигат и западат толкова империи! И империята на САЩ не е нито първата нито последната която нашата държава е надживяла!

277

Анонимен

преди 1 година

Европа си живя царски 30 год. получава от Русия евтина суровина. Първо САЩ се опита да всява смут чрез майдан в украйна и имаше опит за кражби на газ по тръбопроводите. Естествено Русия не беше съгласна да търпи това. САЩ отвори война в Сирия и Бежанска криза.После война в украйна за своя интерес .Европа се обърка и взе грешна страна. Сега не може да излезе от схемата .

276

Като помага на Украй

преди 1 година

на, Западът иска да покаже колко е силен! Но само показа солко е слаб и импотентен!

275

Анонимен

преди 1 година

. . . реномираният политолог Иван Кръстев ( за пръв път го чета) на есен пръв с нож ( защото и калашници не останаха) на Източния Фронт!

274

Анонимен

преди 1 година

Русия е ликвидирана за поколения напред УГОДНО казва реномираният бивш КОМУНИСТ и настоящ евро атлантически слуга Иван Кръстев . Тежка е торбата с откраднатите народни пари. Който не се кланя на чичо Сам ще го оставят по гол г***з.

273

Точно тази Русия сег

преди 1 година

а е алтернатива! Тя и съюзниците и създават алтирнатива на долара! С края на долара идва и края на Запада!!

272

Анонимен

преди 1 година

Походите за мир в Германия бяха на Вепикден/Цветница у нас и бяха в 40 града , освен това в Германия има подписка за мирно решение и против даване на въоръжение на украинците. Походите за мир там са още от миналата година.

271

И Римската империя

преди 1 година

Нямаше алтернатива но се разпадна както всяка империя! Хегемонията на САЩ не е вечна!!

270

Анонимен

преди 1 година

Русия НИКОГА не е била алтернатива на запада! Запада няма алтернатива. Запада създаде съвременната цивилиция и култура както и по голямата част от технологичният и научен прогрес. Русия има някакъв минимален принос в някой области и до там. Например Япония е много по важна държава от Русия и има доста по голям принос за развитието на света. Японците са умни, възпитани и много работни хора. Южна Корея също постигнаха завидни успехи последните години именно защото възприеха западния модел.

269

В.

преди 1 година

Битието определя Съзнанието!

268

(-_-)

преди 1 година

За коя Русия мечтаете? За оная на Елцин ли? Слаба, корумпирана и на колене.. Тогава бяха приятели и всичко беше цветя и рози, нали? Тая страна никога не е била алтернатива на каквото и да било. Просто попаднаха на разумен президент, който ги изкара от блатото, а САЩ ги иска точно там.

267

Анонимен

преди 1 година

Запада е пълен с мигранти от бивши колонии. Вижте само премиера на великобритания и кмета на лондон то няма достатъчно бели хора на запад.

266

Не Русия се изолира

преди 1 година

Запада се изолира от Света!