47

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Този още ли е жив? Али да се изпарява на някъде, в някой "ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ" от където изпълзя, или линч на улицата. Важи за всички горе.

46

До 48

преди 1 година

Айде обратно в Карлуково!! Хаха

45

Зозо

преди 1 година

А на бас, че на 02.04.2023г. вечерта Боко ще им скъса чорапогащите на ПП-тата и ДБ$тата :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

44

До 28

преди 1 година

Ти от кои си бе,със сигурност от тия,които нямат достатъчно мозък!!!

43

Анонимен

преди 1 година

ПП и ДБ не бива да бъдат допускани до властта, ако не искаме да съсипят окончателно България.

42

ПП/ДБ

преди 1 година

До 48 Добър избор

41

Анонимен

преди 1 година

Коалиция "Нексо": - джемкорп - 30% надценка на руския газ - аферата " Нексо" - инфлация над 50% и чао на еврото - рязък скок на мигрантите и чао на Шенген - 9 милиарда за 9 дни . - " парапета" и много други простотии ...

40

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ

преди 1 година

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ само ако ме отвлекат мутрите на Лойко от Делта Гард и с насочен калашник в тила ми заповядат да пусна бюлетина за Тулупа. Иначе ще си гласувам за ПП/ДБ. За мен е най-доброто на този етап. Не ви ангажирам с личното си мнение, аз само да си кажа.

39

Анонимен

преди 1 година

Представям си колко трябва да си загубен за га гласуваш за Кирчо, след като си видял какво представлява неговото управление.

38

Анонимен

преди 1 година

Обединени срещу шарлатанията и разрухата на ПП! Всички на избори, да изхвърлим ПП бандата шарлатани от политиката.

37

Мокрият сън на Кирчо

преди 1 година

ДБ и ПП мокрият им сън е да инициират референдум по примера на Пуерто Рико да минем под контрола на САЩ и да им признаем конституцията. А Кирчо, Кокорчо, Ристю Иванов и разните му там Хазарти и други влечуги да влезнат в ролята на гъ-зо-лиз-ци и с чевръстите си дупета да заработят по някой долар и потупване по рамото от големия брат.

36

Анонимен

преди 1 година

Аз като гледам най вече са в Дубай и вече тях не ги интересува киро бушона.

35

Анонимен

преди 1 година

Баш измамниците в акция. Тоя нанесе щети за стотици милиони на България само с газовите измами и имат наглостта да се появяват пред очите на хората и да искат да ги избират!!!! Едва не ни вкара във война, натресе ни да издържаме хрантутниците от Украйна. И има наглостта да се появява пред очите ни? Сега ще видим на изборите, какъв е процента деееееебили от населението на България. Това ще са гласувалите за тези от ПП.

34

Тоя убавец

преди 1 година

Дори няма нужда да го приканват да сяда всеки ден на Козяк!! Сяда и върти чевръсто дупето. И всеки ден получава щедри джобни, а после отива в НС да предлага я пръжия за Украйна, я някоя друга антидържавна декларация. Страхотен родолюбец е!

33

Политик

преди 1 година

На 2 април ще се окаже , че чорапогащника на Кокорчо е доста скъсан. А меките му китки няма да могат дори бюлетина да държат от треперене. Ако няма манипулации на машините, мошениците от Харвард няма и 5 % да съберат ! Просто са некадърни в държавните дела. Но пък се оказва, че и в личните си дела са мошениеци!!!

32

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

Това че тpолoвете на ГЕРБ нямат никакви доводи срещу ПП-ДБ, освен материалите изфабрикувани от лaйнoмета ПИК, трябва да ви говори достатъчно, че ПП-ДБ са безалтернативни на този етап. Ето вчера отварям ПИК, за да прехвърля заглавията в подкрепа на Тулупа и компания и к'во да вида - "новина", в която забележете, изкарали някакво старо видео на Кокорчо, дето танцува и от долу го хулят колко смешно танцувал, а най-странното беше, че Кокорчо дори не танцува смешно на този клип. Пълна трагедия.

31

До 26

преди 1 година

Хайдееее, още един за психото,тръгвай натам!!!

30

Анонимен

преди 1 година

Аз пък му се радвам на приказките - две негови изречения, 30 гласа по-малко.

29

Анонимен

преди 1 година

Коокорчо със закърпените чорапогащи и киро държащ се за ленините гаааааащи. За харвадските мошеници - купата, а народът ще дууууууха супата.

28

Анонимен

преди 1 година

На кво викаш писти, Кире, на ония белите линии, дето ги шмъркаш ли?